Не подценявайте трактористите и комбайнерите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПТП помощ
Collapse
X
-
Immortal написа:Не подценявайте трактористите и комбайнеритеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
SilenceR написа:и кво стана в крайна сметка със споразумението, а снимки можеш ли да пуснеш мн ли големи са щетите .... инъче темата отново стана мнооо яка , както повечето теми в които спорим .. хахаAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
jenshen73 написа:защо аджеба знакът СТОП е с тази различна и отличаваща се форма, а не е като останалите задължаващи знаци - просто кръгъл? Същият въпрос го отнасям и за останалите знаци от група Б - какъв е смисълът да са с различна форма? Така или иначе не знаете нито значенията им, нито си знаете правата и задълженията, а дори съм сигурен, че и не гледате знаците - защо тогава да са с различна форма???Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
BO написа:И от къде позна, че на този стълб има или няма знак от група Б?Чл. 46(6) Пътен знак Б5 указва на водачите на пътните превозни средства, че е забранено навлизането в пътния участък, ако преминаването по него е невъзможно, без насрещно движещите се пътни превозни средства да бъдат принудени да спрат.(7) Пътни знаци Б5 и Б6 се поставят в двата края на стеснен пътен участък, където разминаването е затруднено и който е ясно видим по цялата му дължина.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
какво му трябва на форумеца....една тема на ТРИ години и юруш на спамаКато сме почнали с обясненията,обяснявам защо знак стоп и триъгълник са РАЗЛИЧНИ,НО РАВНОПРАВНИ! Закона ясно го е казал,че не прави разлика между двата.А са различни ,защото при знак стоп си длъжен да спреш,да се огледаш и след това да преминеш.Слага се там където ако не спреш,може и да не прецениш добре ситуацията. Триъгълника се слага,там където не се налага да спираш ,за да може бързо да видиш и прецениш обстановката. Имам книжка от 6 години и тогава инструктора ми ме учеше,че двата знака са равноправни!!! И е така,защото закона НИКЪДЕ не казва ,че единия е по-така от другия.И моля нека някой заключи тая тема,защото усещам задаващия се спамex.Мареа ТД100
Коментар
-
Stefanaki написа:BO написа:И от къде позна, че на този стълб има или няма знак от група Б?Чл. 46(6) Пътен знак Б5 указва на водачите на пътните превозни средства, че е забранено навлизането в пътния участък, ако преминаването по него е невъзможно, без насрещно движещите се пътни превозни средства да бъдат принудени да спрат.(7) Пътни знаци Б5 и Б6 се поставят в двата края на стеснен пътен участък, където разминаването е затруднено и който е ясно видим по цялата му дължина.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Добре, пак да те питам - от къде знаеш, че на 10 метра пред колата отпред някой не е разкопал пътя, като горния знак показва път в ремонт, а долния е Б5?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Ех ама си хитър, веднага ще се хванеш за разкопания път.Добре, а от къде знаеш, че няма стеснение на пътя, което да е постоянно?Аз пак да питам - аз не мога да виждам нито през колата напред, нито през снега, за да видя аджеба има ли стойка този знак - временен ли е или постоянен.Ти явно имаш тези способности.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар