Здравейте порeдното ПТП от моя страна .ето я схемата Търси се виновника .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПТП помощ
Collapse
X
-
Опиши по точно ситуацията. Кой от къде идва, на къде отива и т.н.?Освен учасниците в ПТП-то други коли имало ли е на крастовището?Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
-
Re: ПТП помощт
GbGz написа:Здравейте порeдното ПТП от моя страна .ето я схемата Търси се виновника .
Коментар
-
Re: ПТП помощт
Airfan написа:GbGz написа:Здравейте порeдното ПТП от моя страна .ето я схемата Търси се виновника .Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Така по принцип аз съм шофиор А и съм виновен по моята логика/както и вашата/трябва да спра на СТОП .обаче аз не спрях поради зимните условия и ето какво се получи..така отиваме пишеме протокол рисуваме схемата до тук добре отиваме в Полицията за да завериме протоколите връщаме се при застрахователите и днес ми се обаждат че другия водач е нарушил правилника...така понеже аз съм на 100 % процента виновен утре ще ходиме да пишеме нов протокол заедно с полицаите които тогава ни казаха да се оправяме сами .. Очакваите продължение утреЦелта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
Този който стои на знак стоп, от каде знае другия дали има знак стоп или знак за без предимство.До колкото знам първо минават пътищата с предимство, като дясностоящия от тях е с предимство, след това минават тези от пътищата без предимство, като пак дясностоящият от тях е с предимство.Според мен този от стопа е с предимство пред другия.Не знам дали в правилника пише че знака за без предимство дава предимство пред стопа.На стоп задължително се спира - иначе те късат на изпит. Друга разлика не знам да има с другия знак.На пътя без предимство може и да не спираш но трябва да пропуснеш движещите се по път с предимство. Мисля че това им е разликата.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
mr. Nikoi написа:Този който стои на знак стоп, от каде знае другия дали има знак стоп или знак за без предимство.До колкото знам първо минават пътищата с предимство, като дясностоящия от тях е с предимство, след това минават тези от пътищата без предимство, като пак дясностоящият от тях е с предимство.Според мен този от стопа е с предимство пред другия.Не знам дали в правилника пише че знака за без предимство дава предимство пред стопа.На стоп задължително се спира - иначе те късат на изпит. Друга разлика не знам да има с другия знак.На пътя без предимство може и да не спираш но трябва да пропуснеш движещите се по път с предимство. Мисля че това им е разликата.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
И според мен знакът СТОП те задължава единствено и само да спреш и да осигуриш път на колите с предимство, а не да дадеш път на всички, защото в конкретния случай ти си десностоящ на кола Б. Друг е въпроса, че ако се стигне до там да спра наистина на СТОП, пускам всичко де що има Според мен в тази ситуация си чист, ако успее да се скрие факта, че не си спрял на СТОП, което мисля автоматично ти гарантира вина в случая.С Пунтото ли се намлати
Коментар
-
Има знак СТОП, има и табела указваща траекторията на пътя с предимство. Той е длъжен да пропусне тях, но за него и другия остават да важат правилата за развнозначни пътища, а той се явява дясностоящ - следователно е с предимство. Той не знае какъв е знакът на другите, не му е работа да гадае. И обърнатият триъгълник означава "Пропусни движещите се по пътя с предимство", нали? Гледайки го шофорът също не знае какъв знак има дясностоящия от него, който също му се явява на път с предимство ( предимство идващо от това, че са двама на равнозначни пътища и другият му е дясностоящ ). Не мисля, че колегата е виновен. Аз бих минал преди този, който ми е в ляво.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Този който има знак стоп спира и изчаква другите коли, щом има знак стоп няма правилото за дясностоящ, знакът триъглник е за този, който иска да се включи в главния път, но не трябва да чака този със знак стоп.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Този който има знак стоп спира и изчаква другите коли, щом има знак стоп няма правилото за дясностоящ, знакът триъглник е за този, който иска да се включи в главния път, но не трябва да чака този със знак стоп.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
На кръстовище където пътя с предимство е определен с пътни знаци първо преминават тези които са с предимство,след това тези които са без предимство.В дадената ситуация и двата автомобила са без предимство(според знаците) и се гледа кой е дясностоящ.Той минава първи.Разликата между знака пропсни и знака стоп е че знак стоп се слага на място където е ограничена(сгради,храсти и др.) скриват видимостталанчия либра 2.4 jtd 150к 2005 г--учебна
Коментар
-
mr. Nikoi написа:Този който стои на знак стоп, от каде знае другия дали има знак стоп или знак за без предимство.До колкото знам първо минават пътищата с предимство, като дясностоящия от тях е с предимство, след това минават тези от пътищата без предимство, като пак дясностоящият от тях е с предимство.Според мен този от стопа е с предимство пред другия.Не знам дали в правилника пише че знака за без предимство дава предимство пред стопа.На стоп задължително се спира - иначе те късат на изпит. Друга разлика не знам да има с другия знак.На пътя без предимство може и да не спираш но трябва да пропуснеш движещите се по път с предимство. Мисля че това им е разликата.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар