Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко помощ за математика - Проблема изяснен :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малко помощ за математика - Проблема изяснен :)

Въпроса мое дае малко подвеждащ... Питането ми е, колко е като стойност това 4.830e-07? Нямам грам спомен как се разчита...

Ами това е експонента демек4.830 * 10 на степен -07 или с думи думи 4.830/10 000 000 = 0.000000483Абе изместваш запетаята 7 знака вляво

Коментар

///// написа:
      Ами това е експонента демек4.830 * 10 на степен -07 или с думи думи 4.830/10 000 000 = 0.000000483Абе изместваш запетаята 7 знака вляво
      Мерси, перфектно :D

Коментар

Моля! Щом е за отбора на белите плажуващи типота... :D

Коментар

///// написа:
          Абе сега като се замисля, не е ли да се мести заетаята с 6 знака? нали е ххххх*10/10000000? и по една нула се съкръщават....

Коментар

Не е така, защото 10 на степен -7 е равно на 1 / 10’000’000 , а не на 10 / 10’000’000Изобщо - Х ^ -Y = 1 / Х ^ YСега и в заглавието на темата добавете РЕШЕНО

Коментар

Не знам дали ще са ти от полза:http://www.umsolver.com/cgi-bin/club...fram.com/П.П. Брей, и аз нищо не помня от матрици, детерминанти, интеграли, права в равнина и т.н.....

Коментар

Humppa написа:
                Не знам дали ще са ти от полза:http://www.umsolver.com/cgi-bin/club...fram.com/П.П. Брей, и аз нищо не помня от матрици, детерминанти, интеграли, права в равнина и т.н.....
                мерси, интересно е, но за сега няма нужда чак толкова Трябваше ми за един бенчмарк който накрая ми изплю резултата в този си вид...

Коментар

Humppa написа:
                  права в равнина и т.н.....
                  Измислих една гатанка:Права в равнина - това е автомагистрала. Крива в равнина - що е то ??

Коментар

Всяка крива,успоредна на Априлската линия на Партията,е права.
                    Octavia RS
                    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

ogi28b написа:
                      Humppa написа:
                      права в равнина и т.н.....
                      Измислих една гатанка:Права в равнина - това е автомагистрала. Крива в равнина - що е то ??
                      това е отбивка на която стоят прави променливите, подчинени на процеса "сводник"

Коментар

Working...
                      X