Имам еедин въпрос към някой колега който ползва тази нокиа - 5530 ( дано да има такива ) значи вчера я си я купих и разгадах всичко освен слушалките .. пускам си аз слушалките да слушам музичка .. всичко добре .. ама много слабо се чува тая музика .. увеличено е докрай , всички настройки са направени . по едно време се усещам че има 2 копченца върху щипката за дрехи - натискам едното копче - почва да си свири вече както трявба , ама като пусна копчето и пак старата история .. пробвах да го задържа и да си остане в това положение ама .. не . та въпроса ми е кво да направя че да ми свири като хората тая нокиа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпросче за една Нокиа
Collapse
X
-
Колега, купи си едни свестни слушалки или припкай там от където си закупил Нокиа-та да ти ги сменят - все пак са част от комплекта и е недопустимо да не работят. Малко или много дори имаш 3 дневен срок да се откажеш от покупката!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
...
MitioLudiq написа:мамка му и прасе :D оправих проблема с слушалките - работата беше там че жакчето не беше мушнато докрай ( хубаво че прочетох ей сега в нет-а че да разбера за кжо иде реч :D :D :D )Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар