Колеги, има ли някой който може да съдейства за намиране на детска градина в рйона на кв. Надежда.Детето е на 5 години. При разговор директорките дават уклончив отговор да се изчака ... какво и колко - обаче не казват ... а детето си седи в къщи ...Знам че има централизирано разпределение на местата в София но дори и временно решение пак ще е от полза ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за детска градина в София
Collapse
X
-
Абе изобщо каква е тая "криза" с детските градини? Какви са тези глупости-да си плащаш данъците,да им идваш на крака с парите си и да ти отговарят няма места,а тоя след теб да извади под масата и детето му да мине? Докога така в тази държава?Илко,навсякъде ли е така?Всмисъл и една детска градина ли не иска да поеме детето?ex.Мареа ТД100
-
Проблемът е че София стана много пренаселен град ... Моят офис е точно до една детска градина в Изток която в момента се разширява с още един корпус.Аз търся градина в Надежда или в някой близък квартал. За съжаление всички такива са пълни. На сайта за записване http://kg.sofia.bg/ поне са обявени свободни места но те са за градини в квартали извън София. А и записването тече за места наесен.На мен ми трябва място в момента - до есента когато ще кандидатстваме за подготвителна група за училище. Тя поне е задължителна и няма да има проблеми с местата. Така че проблемът ми е до есента ...
Коментар
-
ilkor написа:Проблемът е че София стана много пренаселен град ... Моят офис е точно до една детска градина в Изток която в момента се разширява с още един корпус....She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Meril
Реклама
Collapse
Коментар