Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит рожден ден на ///// !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питам за Живка, щото моя хубосник (Кроманьонец) през март навършва 23 години, а май не сме ги запознавали още. Предлагам ти да им уредим една среща на "младежите", пък те ако се харесат ще се вземат.Наздраве.
    ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Как бре? Запознавали сме ги!

Коментар

Ама не сме ги оставяли на саме, пък нии да ги наблядаваме тайно на по чаша .Мисля, че трябва да се поправим в най-скоро време.
        ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

T_SHOW написа:
          Ама не сме ги оставяли на саме, пък нии да ги наблядаваме тайно на по чаша .Мисля, че трябва да се поправим в най-скоро време.
          http://vbox7.com/play:1631a342
          http://www.vbox7.com/play:316f1b62
          http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
          http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
            "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
            R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Честит Рожден Ден, Живко! Много здраве и щастие!
              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

///// написа:
                Благодаря ви пичове, направо сте невероятни. Знаете ли - днес от близките ми ми се обади само майка и сестрата. За сметка на това обаче, половината форум ми запали телефона. По едно време ми се обажда Ваньо (фихи) и ми честити и вика: слез долу - там те чака Явор (авео). Аз си викам - баф мааа му - ко стааа тука. Слизам и Явката ми подарява от името на целия форум платена такса за интернет. Не знаех как да реагирам. Та така - благодаря ви пичове - невероятни сте - страхотно ме изненадахте. Много съм трогнат. Още един път се уверявам колко ценни, готини и стойностни са хората във форума. Наздраве. Да сте ми живи и здрави да ви виждам по срещите.Тишо - на 4-ти декември Живка навърши 20 години. Имаше пусната и тема, ама май си я подминал.
                Живкооо, баце, ще се караме! :D Пичове, пичове...ми пичките къде ни забрави? Или и мен ме броиш за пич? Ако е така - съгласна съм!
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Irka_fihi написа:
                    ///// написа:
                    Благодаря ви пичове, направо сте невероятни. Знаете ли - днес от близките ми ми се обади само майка и сестрата. За сметка на това обаче, половината форум ми запали телефона. По едно време ми се обажда Ваньо (фихи) и ми честити и вика: слез долу - там те чака Явор (авео). Аз си викам - баф мааа му - ко стааа тука. Слизам и Явката ми подарява от името на целия форум платена такса за интернет. Не знаех как да реагирам. Та така - благодаря ви пичове - невероятни сте - страхотно ме изненадахте. Много съм трогнат. Още един път се уверявам колко ценни, готини и стойностни са хората във форума. Наздраве. Да сте ми живи и здрави да ви виждам по срещите.Тишо - на 4-ти декември Живка навърши 20 години. Имаше пусната и тема, ама май си я подминал.
                    Живкооо, баце, ще се караме! :D Пичове, пичове...ми пичките къде ни забрави? Или и мен ме броиш за пич? Ако е така - съгласна съм!
                    Ирке, душата, ако си обърнала внимание за мен половете на колегите от форума са под един знаменател. Така че с това нарицателно обобщавам колегите, които се сетиха за мен, тези, които направиха този жест за мен.Отделно трябва да благодаря и на Краси, който по някакъв начин успя да направи нощувката ми на Дивеците безплатна.

Коментар

Живко, аз малко късно, но днес имах доста проблеми и сега сядам зад компютъра.Да си жив и здрав, много любов, и никога да не се отървеш от всички нас, които те уважаваме и обичаме!Весело изкарване и още 3 пъти по толкова да изкараш! Най-малко!

Коментар

///// -Отделно трябва да благодаря и на Краси, който по някакъв начин успя да направи нощувката ми на Дивеците безплатна.
                        Благодарностите не би трябвало да са за мен.Колега от форума пожелал да остане анонимен ме помоли да ти съобщя че нощувката ти е платена.Няма да кажа кой,уважавам решението му да остане в анонимност и оценявам подобаващо такъв жест в труден момент.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Такава ли била работата? Мушмороци. Тогава задочно благодарско на колегата - аз така или иначе ще разбера кой е и надали ще може да поеме толкова алкохол и мезета, колкото му се очертават.

Коментар

FIAT Marea ex
                            FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Working...
                              X