Питам за Живка, щото моя хубосник (Кроманьонец) през март навършва 23 години, а май не сме ги запознавали още. Предлагам ти да им уредим една среща на "младежите", пък те ако се харесат ще се вземат.Наздраве.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честит рожден ден на ///// !!!
Collapse
X
-
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
///// написа:Благодаря ви пичове, направо сте невероятни. Знаете ли - днес от близките ми ми се обади само майка и сестрата. За сметка на това обаче, половината форум ми запали телефона. По едно време ми се обажда Ваньо (фихи) и ми честити и вика: слез долу - там те чака Явор (авео). Аз си викам - баф мааа му - ко стааа тука. Слизам и Явката ми подарява от името на целия форум платена такса за интернет. Не знаех как да реагирам. Та така - благодаря ви пичове - невероятни сте - страхотно ме изненадахте. Много съм трогнат. Още един път се уверявам колко ценни, готини и стойностни са хората във форума. Наздраве. Да сте ми живи и здрави да ви виждам по срещите.Тишо - на 4-ти декември Живка навърши 20 години. Имаше пусната и тема, ама май си я подминал."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:///// написа:Благодаря ви пичове, направо сте невероятни. Знаете ли - днес от близките ми ми се обади само майка и сестрата. За сметка на това обаче, половината форум ми запали телефона. По едно време ми се обажда Ваньо (фихи) и ми честити и вика: слез долу - там те чака Явор (авео). Аз си викам - баф мааа му - ко стааа тука. Слизам и Явката ми подарява от името на целия форум платена такса за интернет. Не знаех как да реагирам. Та така - благодаря ви пичове - невероятни сте - страхотно ме изненадахте. Много съм трогнат. Още един път се уверявам колко ценни, готини и стойностни са хората във форума. Наздраве. Да сте ми живи и здрави да ви виждам по срещите.Тишо - на 4-ти декември Живка навърши 20 години. Имаше пусната и тема, ама май си я подминал.
Коментар
-
///// -Отделно трябва да благодаря и на Краси, който по някакъв начин успя да направи нощувката ми на Дивеците безплатна.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар