Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Олимпиада 2010

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Олимпиада 2010

Останаха 5 дни :D Ще гледате ли?И ако да - кои спортове...най-много гледам мъжкия биатлон, Бьорндален е луд...след това ски скокове, хокей и алпийски скиестесвено ако не са в някакви нечовешки часовеантената вече е объната към Астра, защото не смятам да гледам такова събитие по Канал 1 - ще гледам по ARD и ZDF
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Re: Олимпиада 2010

Sev написа:
    Останаха 5 дни :D Ще гледате ли?И ако да - кои спортове...най-много гледам мъжкия биатлон, Бьорндален е луд...след това ски скокове, хокей и алпийски скиестесвено ако не са в някакви нечовешки часовеантената вече е объната към Астра, защото не смятам да гледам такова събитие по Канал 1 - ще гледам по ARD и ZDF
    Биатлон, слалом мъжки, женски и изобщо алпийски ски, ще гледам с най-голямо удоволствие. Ставаш олимпийски шампион само ако си докоснат от Бога, не може да не се гледа! Бьорндален като бие по кръговете от световната купа не е мн добре на световно/олимпиада, да видим как ще е сега, като стана трикратен олимпийски шампион май му беше слаб сезона за купата, но да видим, мн симпатичен състезател е му желая успех, а повече на неговите противници, че титлите му ще ударят къде 20, докато му хванат цаката, ще изкара 3-4 спортни живота като тоя на Рафаел Поаре
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

От доста години не следя зимните спортове и мисля, че едва ли ще гледам нещо от тази олимпиада. Евентуално ако хвана състезанията на Евгения Раданова, ще ги гледам.В миналото с голям интерес следях ски-алпийски дисциплини. Все пак имахме Пепи Попангелов, който беше световна величнина в слалома, а отделно бях фен на големите имена в този спорт: най-големият Ингемар Стенмарк, Пирмин Цурбриген, Фил Мер, Марк Жирардели..., мога да изброя поне 20 велики спортисти. Харесвах и северните дисциплини - ски бягане (имахме Иван Лебанов, който ако не се лъжа е първият ни олимпийски медалист в зимните спортове) и биатлон. С голям интерес гледах също ски-скокове, бобслей и хокей на лед, а и фигурно пързаляне. Сега до такава степен съм изгубил интерес, че допреди ден-два дори не знаех, че започва зимна олимпиада.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Та да почваме с раздувките, лошо впечатление ми направи Стефан Георгиев / за много българи няма да напомни с нищо това име/ задето тръгна да плюе по другия ни участник, швейцареца с български паспорт Килиан Албрехт, че се класирал не знам къде си, според мен и двамата са толкова незначителни за големия спорт , че е срамота изобщо да се пръскат помежду си, не мога да си представя примерно Бьорндален да пръска Ханеволт или друг негов съотборник и то дни преди голямо състезание, даже и за нас като българи по-прилича първо да изчакаме състезанието и ако все още имаме здрави гащи да се нареждаме както само ние си знаем

Коментар

Plastex написа:
          Та да почваме с раздувките, лошо впечатление ми направи Стефан Георгиев / за много българи няма да напомни с нищо това име/ задето тръгна да плюе по другия ни участник, швейцареца с български паспорт Килиан Албрехт, че се класирал не знам къде си, според мен и двамата са толкова незначителни за големия спорт ...
          Стефан Георгиев наистина е никой в световните ски, но за Килиан Албрехт нещата не стоят точно така . Вярно е, че успехите му са в миналото, но в никакъв случай не е пълен анонимник като всичките ни алпийци с изключение на легендарния Петър Попангелов. И е австриец, а не швейцарец :D .

Коментар

snake написа:
            И е австриец, а не швейцарец :D .
            Упс... Виноват Тая ни отдалеченост от Варна до зимните курорти е причината Говоря за сегашното им състояние, от някой и друг слалом дето съм погледал тоя сезон ми се струва, че Килиан не е с някакви шансове за челно класиране, а иначе като цяло си е име, разбира се. Исках да кажа, че е грозно за двадесетте секунди годишно телевизионно време което ти отделят телевизиите, да нямаш какво друго да кажеш, освен да напръскаш тоя, дето ти се явява нещо като сънародник-съотборник...

Коментар

Plastex написа:
              ... Говоря за сегашното им състояние, от някой и друг слалом дето съм погледал тоя сезон ми се струва, че Килиан не е с някакви шансове за челно класиране, а иначе като цяло си е име, разбира се. Исках да кажа, че е грозно за двадесетте секунди годишно телевизионно време което ти отделят телевизиите, да нямаш какво друго да кажеш, освен да напръскаш тоя, дето ти се явява нещо като сънародник-съотборник...
              С това съм напълно съгласен.

Коментар

Sev написа:
                Останаха 5 дни :D Ще гледате ли?И ако да - кои спортове...най-много гледам мъжкия биатлон, Бьорндален е луд...
                Как няма да гледаме? Иска ли питене! За Бьорндален - само който не е чувал за него, само той не би се съгласил с цитираното. Луд е, разбира се, в добрия смисъл на понятието. И без съмнение е феномен! Освен биатлона винаги следя ски-бяганията, северната комбинация и ски-скоковете. На тази олимпиада интересно ще се пообъркат биатлон и ски-бягане. В норвежкия олимпийски отбор намериха място двама биатлонисти - Рони Хафсас и Ларс Бергер. Вторият е луд почти колкото Бьорндален, има световна титла по ски-бягане, бидейки чист биатлонист. А от Рони се очакват медали - този младеж явно се е пообъркал, като е избрал биатлона... Хайде, пък като започне Олимпиадата ще си говорим още. Много навременна тема, колега!
                FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

stivst написа:
                  Вторият е луд почти колкото Бьорндален, има световна титла по ски-бягане, бидейки чист биатлонист.
                  Ми кат се е видял без пушка човека... Кой знае каква сила му е дошла! Друго си е да не я мъкнеш с километри

Коментар

Очаквам я, разбира се.Аз гледам всичко. Е, без кърлинг, сноуборд и ски скокове.Освен биатлон, алпийските дисциплини и хокея, много се кефя и на кънки, фигурно пързаляне и бобслей.Стискам палци на Бьорндален, но искам и Ханеволд да вземе поне един златен медал ( ако не в индивидуален старт, поне в щафета ).
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Е аз много обичам да гледам хокей, на моменти ми е по-интересен и от футбола. Не че съм голям фен де и седя да гледам нон стоп, но обикновенно като засеча мач го гледам.
                      FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Lane Staley написа:
                        Очаквам я, разбира се.Аз гледам всичко. Е, без кърлинг, сноуборд и ски скокове.Освен биатлон, алпийските дисциплини и хокея, много се кефя и на кънки, фигурно пързаляне и бобслей.Стискам палци на Бьорндален, но искам и Ханеволд да вземе поне един златен медал ( ако не в индивидуален старт, поне в щафета ).
                        Аз също се присъединявам към това твое желание Халвард Ханеволд е невероятен боец. През декември навърши 40 години, но продължава да респектира всички със своята кондиция. Не случайно продъпжава да е основен стълб в щафетния отбор, на него много се разчита. Но и там ще бъде много трудно - Русия сглобиха равностойна четворка, младите таланти на Австрия и Франция не се спират пред нищо... Обаче Ханеволд заслужава поне още един златен медал преди да се оттегли от спорта.

Коментар

Така и така вече сме на вълна зимни спортове - ето нещо актуално. И куриозно, и смешно:http://www.youtube.com/watch?v=Q__jE4cKNNcНе е монтаж, случката е реална :D

Коментар

е то ще има ли олимпиада ?във ванкувър е +10 градуса
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

stivst написа:
                              Така и така вече сме на вълна зимни спортове - ето нещо актуално. И куриозно, и смешно:http://www.youtube.com/watch?v=Q__jE4cKNNcНе е монтаж, случката е реална :D
                              Съвсем реална е. Това е националка на Великобритания по бобслей. Ама какъв огромен з....к изскокна от трикото .

Коментар

Working...
                              X