Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Олимпиада 2010

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Харесва ми как на Олимпиада фаворитите не са това, което са.Бьорндален се изложи - стискам му палци в преследването.При жените също се надявам на оспорван старт.Свиндал спечели сребро, дано ме зарадва повече в Супер Г.Хайде да идва и най-динамичният спорт - кърлинга Дразнят ли ви коментаторите? За Канал 1 е ясно, но и Евроспорт ли не можаха да намерят свестни коментатори А без звук не е същото.
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

превключи английския звук на Евроспорт :D ..Оле след последната стрелба не си даде зор, пази сили
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Шведът Бьорн Фери натри носовете на всички в преследването на мъжкия биатлон. Никой не го броеше за фаворит, радвам се за него, наистина е гигант. А канадските организатори творят огромни гафове. И при женското, и при мъжкото преследване стартирането на състезателите беше истински хаос. Аз лично такова нещо не съм виждал.Коментарът на Асен Спиридонов по Евроспорт ме устройва. Човекът е компетентен.
        FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
        FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Преследването вече си бе при равни за всички условия и всеки показа каквото може. Дано при щафетите да е пиян Господ, че да направят нещо по-прилично мочетата. Тая, сноуборда, дето щеше да е за медал направо беше за смях, което не ме учудва никак. То нейното спускане ли беше, полет с крила ли, много аматьорски го даде.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Абе ... аз тоя халфпайп го мислех за скучен, ама снощи го гледах и в момента почва ... пак ще го гледам :DТо като се замисля ... няма нещо дето да се загледам на олимпиада и да не ми е интересно
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
              Абе ... аз тоя халфпайп го мислех за скучен, ама снощи го гледах и в момента почва ... пак ще го гледам :DТо като се замисля ... няма нещо дето да се загледам на олимпиада и да не ми е интересно
              Един спорт за да е олимписки, трябва много хора по света да се занимават с него, да е огромна конкуренцията, по тази причина на олимпиада излиза най-доброто, с някои изключения, поради изискванията за квоти. Няма как да не е интересно , особено за съвременен човек, дето има и други интереси, освен туршия със ракия... Много добре се пребори за медал Аня Персон, макар след контузията на лудото спускане, което потроши доста състезателки. Мария Риш също намали на спускането, за да остане жива за олимписката си титла снощи, организаторите на състезанието на места проявяват престъпна безотговорност, резултат на канадска простотия, вследствие което обаче доста състезатели се контузиха, а грузинеца почина.
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Абе ... яд ме е за Манкузо ... трябваше Риш да се навре между Манкузо и Персон ... не преди двете ... :D Иначе не всичко ми е интересно ... гледах фигурното пързаляне само зарад Плюшченко ... и накрая не направи нищо интересно ... А дано довечера е по-интересно
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Индивидуалната дисциплина в мъжкия биатлон на 20 км си заслужаваше будуването нощес. Нечовешки изпълнения на норвежците!
                  Прикачени файлове

Коментар

Беше страхотен старт. Аз по принцип симпатизирам на норвежците във всички зимни спортове и вчера много се изкефих. Браво и на Новиков, браво и на Анев, поомеша се с елита.

Коментар

Lane Staley написа:
                      ...Аз по принцип симпатизирам на норвежците във всички зимни спортове и вчера много се изкефих.
                      И аз така А и на другите скандинавци по принцип...

Коментар

Получи се интересна комбинация. Боде Милър най-после спечели злато и си го заслужи. В алпийските дисциплини не ми допада отстъплениято на норвежците, австрийците не знам какво правят и как я мислят, но не многоотдавна имаше стартове с автрийци на първите 6 места. Дано се посъвземат, не че съм им фен, но...Нашето момче... ами освен срам и жал друго не изпитах при представянето му.

Коментар

Lane Staley написа:
                          Получи се интересна комбинация. Боде Милър най-после спечели злато и си го заслужи. В алпийските дисциплини не ми допада отстъплениято на норвежците, австрийците не знам какво правят и как я мислят, но не многоотдавна имаше стартове с автрийци на първите 6 места. Дано се посъвземат, не че съм им фен, но...Нашето момче... ами освен срам и жал друго не изпитах при представянето му.
                          То цялото ни представяне е срам,за пореден път разочарование.Толкова са малко моментите във които може да се радваш,че наскоро по канал1 даваха моментите на българите на олимпииски игри,и да ти кажа направо се смях от сърце.Моментите бяха толкова "много"че като се почна полвин ден ги показваха. сега ще има колеги дето ще започнат да спорят че сме добри и тн.Но едва ли ще се съглася със тях.

Коментар

Голяма работа е Стефчо - изостана с минималните 11 секунди, разбивайки представителя на силния в алпийските ски Иран с цели 10 секунди, да не говорим как отвя сенегалския скиор!!! Феноменално представяне, само наличието на великите скиори от Исландия, Великобритания ( 3 ма англичани пред нашия ) и Грузия му попречиха да е сред първите 40. Но постижението му е невероятно, в тази нощ ( в Северна Америка ден ) Кубертен би се гордял да е българин!!!

Коментар

Lane Staley написа:
                              Голяма работа е Стефчо - изостана с минималните 11 секунди, разбивайки представителя на силния в алпийските ски Иран с цели 10 секунди, да не говорим как отвя сенегалския скиор!!! Феноменално представяне, само наличието на великите скиори от Исландия, Великобритания ( 3 ма англичани пред нашия ) и Грузия му попречиха да е сред първите 40. Но постижението му е невероятно, в тази нощ ( в Северна Америка ден ) Кубертен би се гордял да е българин!!!
                              :D :D :D Дали ще дойде ден,когато ще видим класиране поне сред първите 20.А ако хокеистите ни бяха там щеше да има рекорди,от сорта на 15-0 или 20-0. Каква е причината да сме толкова слаби????

Коментар

Силен български хокей няма как да видим, при положение, че имаме първенство от 3 отбора (понякога стават 4), като съответно повечето от тези състезатели са и национали, поради факта, че няма други играчи. Пари в БГ хокея няма, пързалките са само две. И ред още фактори, които ни поставят на 35-то място в световната ранглиста пред страни като Армения, Монголия, Мексико и Южна Африка. Общо страните, които развиват хокей или някакво подобие са 48.А за ските проблемът според мен до голяма степен е и психологически. Няма как да постигнат нещо, при положение, че те самите не си вярват и застават на старта със страх и неувереност. Преди като се готвеха само у нас, пистите по състезанията в чужбина им се виждаха стръмни и трудни. Сега правят лагери в Алпите и пак нищо. Поне вече се осмеляват да се пуснат и в по-бързите дисциплини, а не само в слалома :D
                                преди - TIPO
                                сега - VOLVO XC60

Коментар

Working...
                                X