Имаше го в yahoo или не се сещам къде, ама голям майтап тоя отзад как се подсмихва Такава екстра рядко се пада, последната беше една бегачка от арабските държави- свили и фанелката преди старта и тя горката бяга с потник на някакъв неин сънародник, ама като и изскочиха циците из тоя потник още на старта, та така поне 800м Голяма красота бяще тва бягане, камерите не слизаха от нея! На един тореадор пък бикът му скъса гащите баш на патлангача, та поне още 5-10 мин трепа бика по гола пишака, ама и не се отказа докато не го утрепа, де , вирнал пишката срещу бика и ръга със сабята!
Зловещ инцидент с грузински състезател помрачи откриването на Олимпиадата. Жалко за момчето, нека почива в мир! Това видео показва инцидента, може би не е добра идея за всеки да го гледа. Но такива пропуски по отношение на безопасността са недопустими.http://www.buzzfeed.com/akdobbins/no...ili-luge-crash
Зловещ инцидент с грузински състезател помрачи откриването на Олимпиадата. Жалко за момчето, нека почива в мир! Това видео показва инцидента, може би не е добра идея за всеки да го гледа. Но такива пропуски по отношение на безопасността са недопустими.http://www.buzzfeed.com/akdobbins/no...ili-luge-crash
Винаги съм избягвал да гледам спускането с шейни и разновидността му скелетон. Що за безумие да летиш с над 140 км/ч на нищожна шейничка, защитен само с някаква си каска??? А при скелетона е с главата напред! Безопасността си е решаваща, но тук има и нещо друго. Много свободно се тълкува олимпийският принцип - важно е да участваш, не е важно къде ще се класираш. Това хубаво, но ако се състезават спортисти горе-долу от една класа. А това момче на 21 години е имало един единствен старт за световната купа, и то този сезон. Кой го е допуснал с такъв символичен опит до Олимпийски игри? Твърде рано му е било...Между другото, предишният смъртен случай на зимна Олимпиада е също в тази дисциплина, преди 46 години.
FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Сензационна победителка в спринта от женския биатлон - словачката Анастасия Кузмина /етническа рускиня, състезавала се за Русия под фамилията Шипулина/. Всички предварителни прогнози пропаднаха. Нямаше да се занимавам да пиша за тази победа, но това е истински спортен подвиг. Никой от българските коментатори не спомена, че само преди месец словачката счупи лявата си ръка при тренировка. Под въпрос беше участието и на Олимпиадата.
Нямаше да се занимавам да пиша за тази победа, но това е истински спортен подвиг. Никой от българските коментатори не спомена, че само преди месец словачката счупи лявата си ръка при тренировка. Под въпрос беше участието и на Олимпиадата.
по Евроспорт споменаха, че кара с пластина в ръката, да и е честита титлата, добре наказа фаворитките. Немката е спокойна с второто си място, ще чака на преследването Шортрека 1500м, тъпите корейци си дадоха медалите на двамата американци, дано и на Раданова и върви и да стигне до медал.
Не по-малко сензационен победител и в мъжкия спринт. Но тук вече и капризите на времето си казаха думата. Между другото - само аз ли се възмущавам на съпровождащия коментар на Катя Дафовска по БНТ? От нея току-що научих за съществуването на австрийски биатлонист на име Шуман :D
С нетърпение чакам хокей-а , а иначе откриването беше прекрасно на мен много ми хареса Не се учудвайте , че не давам мнение за ски-те не са ми голяма страст ...
С нетърпение чакам хокей-а , а иначе откриването беше прекрасно на мен много ми хареса Не се учудвайте , че не давам мнение за ски-те не са ми голяма страст ...
Откриването преди 4 години в Торино по моему беше по-впечатляващо. А и ми се струва, че във Ванкувър стана гаф точно при запалването на олимпийския огън - четирима бяха в готовност да го запалят, ама един от тях не успя да се намеси /Уейн Грецки, ако не се лъжа/. Просто от пода на залата се изправиха само 3 стълба. Всичко умело беше замазано, аз на повторенията се убедих в гафа.
Коментар