Здравейте всички Трябва ми малко помощ от хората, които се занимават с електроника.Имам един лаптоп, който искам да съживя, но аз нямам познанията за това.Има ли колеги, които се занимават с тази дейност?Ако не то може ли да ми препоръчате човек? Благодаря сърдечно!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поправка на лаптоп
Collapse
X
-
Потърси Ilian359 от hardwareBGСайта му е http://www.laptopbg.com/Досега лоши отзиви за него май няма, от години се занимава с ремонти на лаптопи..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
Malone написа:Потърси Ilian359 от hardwareBGСайта му е http://www.laptopbg.com/Досега лоши отзиви за него май няма, от години се занимава с ремонти на лаптопи.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
ogi28b написа:Що не пуснете трите дакела и пилето да минат, и тогава ?! Тоя Илиан платил ли си е да му се прави реклама ?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Оги, учудваш с ме с този пост!Боли ме ханша за материалните или нематериалните интереси на ilian359. Исках с нещо да помогна, нито ми "влиза", нито ми "излиза".Дори не го познавам лично. Ако беше така, бих написал и телефоните му, но за съжаление ги нямам.Сега аз лично ще уведомя модератор и ако смятат това за реклама, нямам нищо против поста ми да бъде изтрит.Извинения на екипа, ако се окаже така..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Каква реклама какви 5 лева бре колеги...Айде сега и да не си помагаме ... Да го беше пуснал линка някой току що регистриран - разбирам, работата ясна...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Каква реклама какви 5 лева бре колеги...Айде сега и да не си помагаме ... Да го беше пуснал линка някой току що регистриран - разбирам, работата ясна...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:kiro_of_the_day написа:Каква реклама какви 5 лева бре колеги...Айде сега и да не си помагаме ... Да го беше пуснал линка някой току що регистриран - разбирам, работата ясна...
Коментар
-
...
alexpertov написа:Тука яко спекула братче, всеки за 5лв продава майка си и принципите си ,а? Щом не е очи в очи всеки има топки . колко си делкате с него. я кажи. Като подмени нечие дъно. Нека ходи при Илиян после пак при нас, но ние няма да сме му от полза тогава.Като усере Илиян нещата.Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
alexpertov написа:Тука яко спекула братче, всеки за 5лв продава майка си и принципите си ,а? Щом не е очи в очи всеки има топки . колко си делкате с него. я кажи. Като подмени нечие дъно. Нека ходи при Илиян после пак при нас, но ние няма да сме му от полза тогава.Като усере Илиян нещата.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар