Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поправка на лаптоп

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поправка на лаптоп

Здравейте всички Трябва ми малко помощ от хората, които се занимават с електроника.Имам един лаптоп, който искам да съживя, но аз нямам познанията за това.Има ли колеги, които се занимават с тази дейност?Ако не то може ли да ми препоръчате човек? Благодаря сърдечно!
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Потърси Ilian359 от hardwareBGСайта му е http://www.laptopbg.com/Досега лоши отзиви за него май няма, от години се занимава с ремонти на лаптопи.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
      Потърси Ilian359 от hardwareBGСайта му е http://www.laptopbg.com/Досега лоши отзиви за него май няма, от години се занимава с ремонти на лаптопи.
      Добър съвет, Илиан ще свърши това най-добре.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Що не пуснете трите дакела и пилето да минат, и тогава ?! Тоя Илиан платил ли си е да му се прави реклама ?

Коментар

ogi28b написа:
          Що не пуснете трите дакела и пилето да минат, и тогава ?! Тоя Илиан платил ли си е да му се прави реклама ?
          сега ако обясниш какво ти става,може и някой да те разбере,заяждаш ли се или просто си спал накриво?Човека пита за помощ,отговарят му,защо трябва да търсиш конспирация в това?
          ex.Мареа ТД100

Коментар

Оги, учудваш с ме с този пост!Боли ме ханша за материалните или нематериалните интереси на ilian359. Исках с нещо да помогна, нито ми "влиза", нито ми "излиза".Дори не го познавам лично. Ако беше така, бих написал и телефоните му, но за съжаление ги нямам.Сега аз лично ще уведомя модератор и ако смятат това за реклама, нямам нищо против поста ми да бъде изтрит.Извинения на екипа, ако се окаже така.
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

Коментар

Каква реклама какви 5 лева бре колеги...Айде сега и да не си помагаме ... Да го беше пуснал линка някой току що регистриран - разбирам, работата ясна...
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

da Ilian bi vi svarshil dobre rabotata i na kraq si tarsite nov laptop posle kojto iska remonta da pishe na tozi e mail.vsichko e free diagnostika i taka... plashta se pri rezultat.Кирилицата е задължителна за форума!Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  Каква реклама какви 5 лева бре колеги...Айде сега и да не си помагаме ... Да го беше пуснал линка някой току що регистриран - разбирам, работата ясна...
                  Абсолютно за да помогна на колегата писах за Илиан, защото повредата е такава, при която ако се луташ, ще ти отмъкнат и частите и ще се натикаш яко за разни диагностики при самозвани майстори. За София единствено него бих препоръчал за лаптопи, за страната никого, не за друго, а защото не познавам толкова сигурен човек. То и в рекламираните агенти 007 ходи наш колега, но нищо от "диагностиката" не се оказа вярно, ама парата баш си бе на място - 28 лв за нищо. То това остана, да не си помагаме тук с точно инфо за нещо, дето можем да сме полезни. Е, как няма да е мой човек Илиан, като без да съм му видял очите ми продаде панел за екрана на лаптоп на половин цена, като щеше и да го монтира безплатно човека, ако бях в София, а аз го купих с куриер Тка лаптопа "потегли" отново срещу 150 лв вместо за исканите ми във Варна 6-700...

Коментар

alexpertov написа:
                    da Ilian bi vi svarshil dobre rabotata i na kraq si tarsite nov laptop posle kojto iska remonta da pishe na tozi e mail.vsichko e free diagnostika i taka... plashta se pri rezultat.Кирилицата е задължителна за форума!Модераторски екип на fiat-bg.org
                    ok

Коментар

Plastex написа:
                      kiro_of_the_day написа:
                      Абсолютно за да помогна на колегата писах за Илиан, защото повредата е такава, при която ако се луташ, ще ти отмъкнат и частите и ще се натикаш яко за разни диагностики при самозвани майстори. За София единствено него бих препоръчал за лаптопи, за страната никого, не за друго, а защото не познавам толкова сигурен човек. То и в рекламираните агенти 007 ходи наш колега, но нищо от "диагностиката" не се оказа вярно, ама парата баш си бе на място - 28 лв за нищо. То това остана, да не си помагаме тук с точно инфо за нещо, дето можем да сме полезни. Е, как няма да е мой човек Илиан, като без да съм му видял очите ми продаде панел за екрана на лаптоп на половин цена, като щеше и да го монтира безплатно човека, ако бях в София, а аз го купих с куриер Тка лаптопа "потегли" отново срещу 150 лв вместо за исканите ми във Варна 6-700...
                      Тука яко спекула братче, всеки за 5лв продава майка си и принципите си ,а? Щом не е очи в очи всеки има топки . колко си делкате с него. я кажи. Като подмени нечие дъно. Нека ходи при Илиян после пак при нас, но ние няма да сме му от полза тогава.Като усере Илиян нещата.

Коментар

...

alexpertov написа:
                        Тука яко спекула братче, всеки за 5лв продава майка си и принципите си ,а? Щом не е очи в очи всеки има топки . колко си делкате с него. я кажи. Като подмени нечие дъно. Нека ходи при Илиян после пак при нас, но ние няма да сме му от полза тогава.Като усере Илиян нещата.
                        Извинявам се за спама, но не прави чест и на най-добрия майстор да плюе по другите. Човека търси помощ, колегите му препоръчват даден човек или място... Ако искаш да помогнеш, просто се свържи с колегата и му кажи условията си. Но да сипеш хули, независимо дали са заслужени или не - аз не бих се доверил на вашето компетентно мнение, колкото и компетентно да е то.
                        Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                        Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

alexpertov написа:
                          Ми то пак е очи в очи, просто няма ли да кажеш кои сте вие, аз не съм чувал за други сериозни, но като кажеш кои сте, може и да ви знае някой, няма лошо, кажи кои сте вие, че да ви знаем, може пък да ни се наложи да ви ползваме услугите. Ако кажеш как да си делкаме, цена нямаш, аз съм във Варна, човека е в София, от друг не бих купил с куриер, доверие с пари не се купува. Ето форум за компютри, хардуер и проблеми с тях, за колегите ще е полезно да научат повече за компютрите си-http://hardwarebg.com/forum/index.php

Коментар

alexpertov - Мислиш ли, че плюейки конкуренцията си правиш добра реклама?
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              alexpertov - Мислиш ли, че плюейки конкуренцията си правиш добра реклама?
                              сигурно е на 15 и си мисли,че върши чудеса Колегата с латиницата-не си каза условията,да чуем,досега видяхме само плювни по чужд адрес
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                              X