Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Fiat Bravo 1.9 TD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с Fiat Bravo 1.9 TD

Здравейте колеги,От скоро съм във форума и искам да ви ппитам.Имам фиат браво 19тд с помпа БОШ незнам зашто е такава уж е по проста ама както е и да е.....понеже чета за проблемите ви редивно и аз имам много ...... и незнам дали е това че не е jtd,протече ми помпата два пати то 6тот маистора е некадарник,смених ремаци ролки всичко зацепвам и карам 2-3 дена и като каза че неште да запали и краи на бутане веднага през деня няма грижи но като остане за презношта на сутринта неште да препука и се оказа-свештите изгорели и 4бр.крива глава,изместена шпонка на забното колело на разпределителния вал абе голяма каима.сега е на маистор и почти е готова какво да правя да я продавам ли за да си взема jtd............иначе много си ме кефи работата ми е такава да боядисвам коли и я боядисах цялата страшен ласкач....незнам как да процедирам пишете ми.
    kakvoto i problemi da ima kolata vinagi 6te e priteb,dokato jenata neeeeeeee

ако е фиат браво 19. продай я. некадарни коли са. щом не препуква може и свешти да са, може и ваздух да е. няма какво да е.сменил си и ремаците. питай в дизел раздела.там са занимават с печки.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Слушам и не вярвам на очите си, какви ги пишете??!?!? :D
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

След като са ти я оправили майсторите защо ще я продаваш?
        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

боя кола не кара колега.. крива глава...WTF!!!?!!!?! ч броя изгорели свещи.. това изведнъж малко ме съмнява всички да изгорят, но все пак решението си е твое дали да я продаваш, а дори и да тръгнеш да я продаваш колко мислиш, че ще и вземеш?

Коментар

Working...
          X