Zaphod написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте да си премерим ..разхода:)
Collapse
X
-
Темпра 1.4 SX
Градско-не знам с точност...Извънградско- (150 km/h на магистралата) 11 на 100Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Fiat Тempra 09.1990г. 159А2.000 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан
http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com
Коментар
-
damianoff малко ми чудно толкова малък разход и на това отгоре пък и газ. На времето имах Трабант 601 та му махнах едната свещ и сложих тапа и го карах из града на един цилиндър като симсонка за да гори по малко .Сега ще ме накараш да махна свещите на двата цилиндъра на Пунтото и аз ще сваля разхода.
Коментар
-
Ами бутилката ми е 30л.,но 80% са 25л. и като ми свърши газта ,пълня пак 25л(казвам че искам 25л.).С една бутилка минавам около 380км. смесено каране(Аз съм от Елин Пелин и работя в София) при 90км/ч на магистралата(общо 14км.за ден) и в София-задръствания и средна скорост 50-60 км/ч(40км. за ден).Това са общо 54 км всеки ден,което аз смятам за смесено каране. :DSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
mariobg
-
Понеже откакто съм я купил зареждам резервоара пълен до гърловината и по тоя начин я засичам най правилно то вчера я раредих 34л а съм минал 420 км.Значи повече от 8л като половината е градско а другата извън града.Днеска отивам да махна катализатора и да видя тогава има ли подобрение или не.но за тая малка въшка 8л са много и много. Става въпрос за бензин и като му добавям и добавка!!!!!!!!! горното го писах сутринта а сега само добавям че го махнах катализатораи се усеща че дърпа много по добре и двигателя заработи много по безшумно.
Коментар
-
:D :D :D Ами какво да ви кажа сега ??? С 32л съм минал 600км.Ха сметнете го сега и кажете не е ли малко над 5л.При това бях минал 100км със катализатора и сега имам пак около 100км минати в събота и неделя из София. Заключението е че при махнат катализатор рязко спада разхода на гориво.И пък аз както си карам с 80 до 100 км значи разхода ми ще е около 5л бензин което е чудесно за мен.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар