7,5 - 8 градско
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте да си премерим ..разхода:)
Collapse
X
-
Orcinus
Zaphod написа:Сипах обикновен А95 от ЛукОйл и поддържах почти постоянна скорост от 140 км/час по магистралата, на места - 160. Напълних резервоара до горе и после - пак догоре - даде ми разход 4.8 л и то при положение, че филтрите ми са за смяна
Коментар
-
Paparac написа:Zaphod написа:Сипах обикновен А95 от ЛукОйл и поддържах почти постоянна скорост от 140 км/час по магистралата, на места - 160. Напълних резервоара до горе и после - пак догоре - даде ми разход 4.8 л и то при положение, че филтрите ми са за смянаTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
gdd55
7л градско 8л извъбградско до 90км/чТермостата ми стои все отворен да го е....... и ми гори повече извънградско отколкото градскоЕееееееее сега... kiro_of_the_day
Коментар
-
NGD написа:Е добре, аз под 12 градско не мога да падна, да го е..., а сменям на 2500 оборота, извънградско по магистралата около 8-9/100 ми дава при каране със 100-110км/чex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
gdd55
NGD написа:Е добре, аз под 12 градско не мога да падна, да го е..., а сменям на 2500 оборота, извънградско по магистралата около 8-9/100 ми дава при каране със 100-110км/ч
Коментар
-
Градското е смесено Пловдив/София и мога да го преглътна, ама и аз мисля, че извън града не е нормално, аз затова последния път по магистралата заковах 100 и си перкам щастлив... а после като видях колко е паднала стрелката и лошо ми стана Днес се прибирам в Пловдив и ще проверя термостата. Някой ако се сеща за още причини - моля споделете та направо да ги гледам накуп. 10х предварително!Drive Like HeLL To See HaveN
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар