Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дайте да си премерим ..разхода:)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бия ви всички по разход18 на газ градско когато имаше сняг.Иначе 15.Извъннградско 9-10. Темпра 1.6.

Коментар

15 градско 9 извън градско с климатик 11-12 градско 8 извън градско без климатикkappa 2.0

Коментар

Гори точно толкова колкото и сипя и нито капка по-малко. Иначе на газ при 90 стотинки цена за литър минава 84 км за 10 лв, което хич не ми харесва.типо 1.6 двувалка.
        Tipo DGT, 1.6 DOHC

Коментар

Bravo SX1.4 12V 97г. ми харчи 6.8/100 средно.Замерването съм го на направил на 10 000км, като е през три сезона, в него има 2-3 000 с климатик, а градско/извънградско е около 50/50.

Коментар

Типо 1.8 DOHC 105hpВ градско никога, ама никога не съм падал под 10-11/100, а в студа ме беше страха да засичам, само пълня и карам.Извън града, преди зимата направих точна отметка - 7/100, като на места се караше доста бързо. С климатика точно 25% отгоре на разхода.
            Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp

Коментар

Коментар

mark72 написа:
                Бия ви всички по разход18 на газ градско когато имаше сняг.Иначе 15.Извъннградско 9-10. Темпра 1.6.
                Mark, спокойно и аз съм така!!! Tempra 1.6 SW

Коментар

Uho написа:
                  mark72 написа:
                  Mark, спокойно и аз съм така!!! Tempra 1.6 SW
                  Ей, алооооо.......Темприте...няма да се излагаме сега тука...и аз съм с Темпра 1.6 чист карбуратор.......кви са тия лами ваще?????

Коментар

Този разход е на газ. На бензин не съм я засичак повече от 3 год. и нямам идея колко. Малко по нататък мислиа да я засека. :D

Коментар

12-17 в града и 7-10 извънградско.Става въпрос за газ!!!
                      Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                      Трезвен ТУК не пиша!
                      Un Italiano Vero

Коментар

Uho написа:
                        Този разход е на газ. На бензин не съм я засичак повече от 3 год. и нямам идея колко. Малко по нататък мислиа да я засека. :D
                        Типо 1.4 карбуратор - сега зимата 11 на газ градско в София - като се пали на бензин - 20 лв. на месец, при 100-120 - 8 газ. На бензин извънградско не знам, градското е около 10. Като бяха по-ниски цените на бензина през декември имаше файда да се кара на бензин, сега не - разликата между газта и 95 пак е 40-50 ст. на литър - а с 92 не върви ...Лятно време пак е 10-11 градското, може и повече зависи от настройката. Извънградско ми даде 7 веднъж, ама беше чисто нов изпарителя. Като се понапълни темата ще обобщим резултатите

Коментар

5 извънградско и 6.5 градско - Може и по-малко :D

Коментар

Ха - ето един, с когото можем да се конкурираме , кажи нещо повече за Пунтото - година, километри, двигател?
                            Alles in Ordnung

Коментар

mariobg написа:
                              Ох, малко се поолях, но надявам се да съм бил изчерпателен.
                              според мен, ако беше дал и данни за точната температура на въздуха и скорост и посока на вятъра , твоите измервания щяха да бъдат по-точни от тези на производителя ... Извинявай , записвал си ги тези работи или ги помниш Щото аз не мога в такива подробности да запаметявам

Коментар

В събота ходих до Димитровград - пътят до Чирпан е магистрала, след това има около 40 км почти черни пътища...Сипах обикновен А95 от ЛукОйл и поддържах почти постоянна скорост от 140 км/час по магистралата, на места - 160. Напълних резервоара до горе и после - пак догоре - даде ми разход 4.8 л и то при положение, че филтрите ми са за смяна
                                Alles in Ordnung

Коментар

Working...
                                X