kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аман от пишман майстори!
Collapse
X
-
snake написа:dudulia написа:...Аргумент за спичане на филтъра и проблеми при развиването ми звучи несериозен.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
maskarata написа:Аз не мога да рзбера как за 100км тоя филтър ще се развие (буквално беше развит), а гледах как майстора го стяга здраво. Може някой да реешил да ми прави мръсно.
Коментар
-
Buch написа:maskarata написа:Аз не мога да рзбера как за 100км тоя филтър ще се развие (буквално беше развит), а гледах как майстора го стяга здраво. Може някой да реешил да ми прави мръсно.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Kuku написа:А как да ги измерим тези 15Нм без динамометричен ключ?!
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Kuku написа:А как да ги измерим тези 15Нм без динамометричен ключ?!
Коментар
-
Да уплътнението се намазва с масло и отсрешната повърхност се изчиства с парцалче преди това!! На ръка се затяга тоя филтър!! Рали механиците така ги затягат пък вие ще ползвате динометрични ключове за затягане на филтъра!! :D A й 15 nm са 15 килограма. Трябва да си голям ахилес че да не може да ги направиш!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:Да уплътнението се намазва с масло и отсрешната повърхност се изчиства с парцалче преди това!! На ръка се затяга тоя филтър!! Рали механиците така ги затягат пък вие ще ползвате динометрични ключове за затягане на филтъра!! :D A й 15 nm са 15 килограма. Трябва да си голям ахилес че да не може да ги направиш!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
http://www.rudibg.com/images/9AE41.jpgНяма начин да стягаш с това,според мен.Не винаги са"пишман"майсторите...===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар