Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Защо не караме от едната страна на пътя"
Collapse
X
-
She was only a whisky maker but he loved her still.
-
Humppa
-
TAIF написа:Доста интересен матерял. Според мен е по-удобно автомобилите да са си с ляв волан а движението дясно, но това може би защото така съм свикнал. Миналата година ходих в Англия за няколко седмици, че дори успях да покарам кола в по ненатоварените пътища. Трябва да ви кажа, че никога не съм се чувствал по-несигурен в себеси и като шофьор и като пешаходец. Прези всички години до сега съм живял в България а визитите ми в чужбина са едва няколко и никога не съм бил в страна с ляво движение. Не искам да се сещам каква смешна картинка бях когато пресичах улиците в Англия, по инерция се оглеждах първо на ляво, после на дясно Правеше ми впечетление, че пвовечето водачи доста внимаваха, някой дори се смееха и забелязваха, че явно съм пришалец. Най-ме изненада това, че никой не си позволи да ме обиди, а няколко пъти си бях за бой Относно колите с десен волан. Мисля, че в Б-г трябва да бъде забранено да се регистрират. Просто не са на мястото си тук и създават опасност за движението.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Humppa
Е тука ма утепа. Ми ние с десните волани на къде сме с нашият футбол?Пък и тема за футбол си имаме, дори няколко...П.П. Наздраве, след малкмо почваме! :D
Коментар
-
crush написа:Пробвали ли сте да натиснете с десен крак съединителя, или с ляв крак спирачката и газта??? Мисията е невъзможна. Така преди години ударих колата на мой приятел без да искам като натиснах с десен крак съединителя, включих първа и понеже не съм свикнал го отпуснах толкова рязко, че проблемът беше налице секунда по-късно...ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Аз съм пробвал и най-трудното ми беше да синхринизирам ръцете си докато завивах и превключвах предавки. Чувствах се като първия учебен час на учебния автомобил - докато превключвах и въртях с волана без да искам... Същото и сега с десен волан. Иначе предавките ги целя от първия път... Леле, а на мерцедес да му включиш задна с лява ръка си я направо убийствен случай...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
скоростите с лява ръка не са ми проблем на мен Преди да имам книжка(понеже я изкарах малко късничко,едва преди две години) жена ми караше извън село,но тъпото е,че не умееше да сменя предавки хахахаха инъче си караше добре,макар и страхливо,но стане ли въпрос да отдели дясната ръка от волана и погледа сменяйки скорост се премества върху лоста -съответно у лево или десно и бях свикнал "Натиски съединител,като чуя,че го прави и смянам предвката Нелепо бе само задната,защото ми бе трудно да дърпам лостчето нагоре(колата беше рено все пак) и после вдясно Но то така или инъче аз паркирах,не се налагаше тъй,че смяната на скорости не е проблем,поне не ми се вижда кой знае какво,по скоро ще е проблем да държа волана само с дясна ръка,защото съм опитвал да го държа с дясна и се чувствам супер несигурно...е то така се и чувствах на изпита си ,защото още в началото ме скастри оня "кво ми се правиш.хвани волана с две ръце!" Как да му обясня,че карам вече повече от година и по навик го правя ))))))))))))))))))ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:колкото до тая дето кара в насрещното,за съжаление и аз съм го виждал...обикновено не гледаме знаците и караме по интуиция и като идем в чужд град по навин не гледаме знаците и....Често тук в Търново на бул България,където се разделя пътя съм виждал малоумници ,които вместо да гледат знака влизат в насрещното и после спират на средата и се почва едно чудене "абе що всички ме ругаят и карат в "моето" платно
Коментар
-
paralesa написа:те тия пенсии са по-опасни и от десните воланиа сега се замислих,какво ли би представлявал 70 годишен с някоя астра дясна дирекцияSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар