Jivko Georgiev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За или Против турските сериали
Collapse
Заключена тема
X
X
-
She was only a whisky maker but he loved her still.
-
Ами има разлика.... разликата е там , че напоследък от всякъде биваме заливани с неща идващи от съседката ни и малко или много идва в повече било то политически , било то по телевизицята и така нататък не искам да съм рязък , не искам да засегна никого това е лично мое мнение и лично аз се чувствам по - този начин Както виждам г/д 60 % са против което показва , че не само аз се чувствам така и ако трябва да съм точен аз съм против всякъкви подобни бози , НО в момента се излъчват подобни сериали и темата е свързана с тях.... ако бяха латино щях латино да напиша , но ефира е залят със сериали идващи от Турция което ги прави Турски
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:Ами има разлика.... разликата е там , че напоследък от всякъде биваме заливани с неща идващи от съседката ни и малко или много идва в повече било то политически , било то по телевизицята и така нататък не искам да съм рязък , не искам да засегна никого това е лично мое мнение и лично аз се чувствам по - този начин Както виждам г/д 60 % са против което показва , че не само аз се чувствам така и ако трябва да съм точен аз съм против всякъкви подобни бози , НО в момента се излъчват подобни сериали и темата е свързана с тях.... ако бяха латино щях латино да напиша , но ефира е залят със сериали идващи от Турция което ги прави ТурскиShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:Ами има разлика.... разликата е там , че напоследък от всякъде биваме заливани с неща идващи от съседката ни и малко или много идва в повече било то политически , било то по телевизицята и така нататък не искам да съм рязък , не искам да засегна никого това е лично мое мнение и лично аз се чувствам по - този начин Както виждам г/д 60 % са против което показва , че не само аз се чувствам така и ако трябва да съм точен аз съм против всякъкви подобни бози , НО в момента се излъчват подобни сериали и темата е свързана с тях.... ако бяха латино щях латино да напиша , но ефира е залят със сериали идващи от Турция което ги прави Турски
Коментар
-
А защо никой не протестира против абсолютната боза със съмнителни морални поуки "Дързост и красота", излъчвана, забележете, от ДЪРЖАВНАТА телевизия, която се финансира с нашите данъци??? Нима от там не ни заливат с простотия?Телевизиите, които излъчват сериали от югоизточната ни съседка са ЧАСТНИ. На който не му харесва - да не ги гледа (както правя и аз). Все пак живеем в свободна държава. Всеки е свободен да гледа каквото си иска. Като даваха по Нова ТВ само гръцки сериали (по-тъпи дори от венецуелските), защо никой не написа тема "ЗА или ПРОТИВ" ?Лекарството против туркофобията в България е, човек да си вдигне задника и да се разходи една седмица из Турция. Да види как живеят хората там, да си поговори с тях, да опита от гостоприемството им, от хляба им. Сам да прецени доколко заслужават да бъдат уважавани или мразени. Не бива да се изгражда мнение само въз основа на чуждото такова, особено, когато се опитват да ти го набият в главата по всякакъв възможен начин определени кръгове с определени политически цели.Това последното го написах заради Живко. Живял съм 2 пъти повече, което значи, че съм видял 2 пъти повече и хубаво, и лошо. Не налагам моето мнение, разбира се, всеки има право да си изгради собствено такова. Но нека то да е максимално обективно, а не моделирано от нечии интереси.
Коментар
-
Immortal написа:А защо никой не протестира против абсолютната боза със съмнителни морални поуки "Дързост и красота", излъчвана, забележете, от ДЪРЖАВНАТА телевизия, която се финансира с нашите данъци??? Нима от там не ни заливат с простотия?She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:Окей за мен беше важно какво мисли по - голям кръг от хора От въпросната тема разбрах няколко неща , които потвърждават мнението ми за Българина като цяло Благодаря на всички , които исказаха своето мнение без да се притесняват уважавам товаФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Аз още в началото му писах на Живко, че анкетата му е расистка, но не ме послуша. А и твърде млад и мозъчето му се манипулира твърде лесно. Вместо като българче да се образова и едва тогава да се огледа кое как е в политиката. Доган например, като възпитаник на ДС се справя прекрасно с манипулацията на малцинствата имащи се за етнически турци. Явно самият Доган успява да манипулира и младият мозък на нашият колега. Живко, ще ти кажа само едно - още 100 години да се потим - пак не можем да стигнем мразените от теб Турци - нито като икономика, нито като стандарт, нито като колорит, нито като гостоприемство. Самият аз, като Имортал съм свидетел на две "изселвания" на Българи имащи се за турци ... Проблемът ако погледнеш малко по-реално не са турците, а циганите - ония с по 7-8-9 циганета, които стоят на "държавната" хранилка. Същите тия цигани дето правят деца още от 12-13 годишни и моите и на родителите ти (Живко) данъците отиват да им се гледа потомството и да се спасява по болниците. Та ако ще насаждаме някакви расизми - нека да са по-добре и по-точно канализирани - турците не са проблем, но циганите с пословичният си мързел - са.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Аз още в началото му писах на Живко, че анкетата му е расистка, но не ме послуша. А и твърде млад и мозъчето му се манипулира твърде лесно. Вместо като българче да се образова и едва тогава да се огледа кое как е в политиката. Доган например, като възпитаник на ДС се справя прекрасно с манипулацията на малцинствата имащи се за етнически турци. Явно самият Доган успява да манипулира и младият мозък на нашият колега. Живко, ще ти кажа само едно - още 100 години да се потим - пак не можем да стигнем мразените от теб Турци - нито като икономика, нито като стандарт, нито като колорит, нито като гостоприемство. Самият аз, като Имортал съм свидетел на две "изселвания" на Българи имащи се за турци ... Проблемът ако погледнеш малко по-реално не са турците, а циганите - ония с по 7-8-9 циганета, които стоят на "държавната" хранилка. Същите тия цигани дето правят деца още от 12-13 годишни и моите и на родителите ти (Живко) данъците отиват да им се гледа потомството и да се спасява по болниците. Та ако ще насаждаме някакви расизми - нека да са по-добре и по-точно канализирани - турците не са проблем, но циганите с пословичният си мързел - са.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
...................... ! Вие ако си мислите , че тия които са тука са турци сте далече от истината Те са такива , че дори там не ги искат ... абе няма да си отвярям устата защото не искам предупреждения !Колега ти ако си мислиш , че говоря за производсто от турция си се излъгал....Радвайте се и на сериалите и на "войните" абе направо можем да станем част от тяхната държава Те нали са по - добре , защо тогава не им предложим да се присъединим към тях та да ни оправят държавата Че за 500 години така са ни "оправяли" ....Jenshen а за циганите още по - малко ми се говори .... незнам във Варна как са и колко са ама тука положението е трагично Радо незнам как се удря кафе и незнам от кога и ти така бързо си промени мнението и си го нагоди според това на останалите Все едно не се познаваме от 13 години с тебе и незнам какво си говорил .... сега направо ми изглежда смешно като ти чета постовете
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:Радо незнам как се удря кафе и незнам от кога и ти така бързо си промени мнението и си го нагоди според това на останалите Все едно не се познаваме от 13 години с тебе и незнам какво си говорил .... сега направо ми изглежда смешно като ти чета постоветеФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар