Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За или Против турските сериали

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    Аз не гледам телевизия изобщо и не ми пречат сериалите Като цяло съм против чисто принципно и не само за турските сериали, а по принцип за всички сапунки
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

    На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

    Коментар


      #32
      Malone написа:
      jenshen73 иска да ти каже, че на твоите години, в 20.00 бяхме под ръка с някоя кака, а не се чудехме кой сериал ще дават родните "телевизий".Другото, което искаше да ти каже, защото ти акцентираш на "турски", е че принципно, теб няма какво да те дразни в националността на сериалите. Както и нас.Ако ще от Мозамбик да е, не ме дразни защото не го гледам.
      В сесия съм приятелю А вече явно се чудите какво да постнете с цел заяждане та стигнахте до едната буквичка , която съм объркал Няма проблеми специално на вас ще обръщам внимание за правописа ! П.П По принцип няма никакво значение какви ще са , но това да са 8 - 10 часа като се почне от обяд та до вечерта ..... по всички що годе добри телевизии ама това си е лудост та даже и някои ги повтарят вече !Но казвам , че само "по принцип" няма значение .... след разни паметници и искания от определени "малцинства" това вече идва малко в повече Нали се разбрахме за "етническите" уклони на темата?Модераторски екип на фиат-бг.орг

      Коментар


        #33
        Тц, не се заяждаме, шегувкаме се на твой гръб, разведряваме темата малко. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Успешна сесия на тебе.
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

        Коментар


          #34
          Malone написа:
          Тц, не се заяждаме, шегувкаме се на твой гръб, разведряваме темата малко. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Успешна сесия на тебе.
          Мерси вече резултатът е 2 : 0 в моя ползаЖивко vs СУ

          Коментар


            #35
            Против съм защото като се прибера от работа вместо да погледам малко телевизия, баба и дядо са захапали дистанционното и кефят на сериалчетата. Но тези турските са по-поносими от Дон Драхос и Рич Форестър.
            Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

            Коментар


              #36
              Аз, като попадам отвреме-навреме на Рич Форестър, прецъквайки каналите, гледам, че там вече актьорите са го подкарали към пенсионна възраст. Сещам се, че този сериал тръгна около 1986 година и продължава чак до днес, а някои от актрисите май продължават да се изживяват като млади мацки. Но, навлизането на новото поколение сериали показа, че това е възможно най-долнопробният сериал - дори колумбийски, венецуелски, турски и прочие са по-добре направени от него. Но в моето семейство гледаемостта на подобни сериали е 0% - затова и няма как да ме дразнят, споделям впечатлението ми, формирано от летните отпуски, когато с жената отиваме в селото им и там постоянно това се гледа, та няма как и ушите да си запуша, че да не чувам за какво става дума.
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

              Коментар


                #37
                Immortal написа:
                В заключение, не съм против сериалите поради националността им, но съм против факта, че по цял ден дават само сериали. Изчезнаха документалните и игралните филми от ефира на националните телевизии. Което е жалко.Гласувам "ЗА", защото усещам във въпроса така, както е зададен националистически елемент, а съм против това.
                Мда, майка ми пощтръклява като ме види да зяпам дискавъри и от нежеланието ми да преотстъпя дистанционното, за да се пусне "Листопад". Еле пък ако дават "Да оцелееш на предела" като все ме бъзикат как мога да гледат предаването, чието име на водещия се превежда "Мечка на скара" ( Беър Грилс ) Да ама освен, че е образователен е и много интересен този канал.
                www.CarProfi-BG.com
                Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                Най-атрактивните цени в София!

                Коментар


                  #38
                  Това което го дават в тези сериали няма нищо общо с действителността, а просто се опитват да се харесат и да променят възгледите на хората за самите турци че като дойде време да се дава вод да си кажем " е те са се променили не е като едно време, дай ще ги подкрепим че да влязат и те в ЕС" макар че географското им положение е доста добро и интригува комисията, защото все пак Турция е част от Азия, но да се върна на въпроса Против съм Вярно че няква минимална част от тези турци и в действителност са такива като по филмите но останалата част са си с шалвари и чалми на главата :DИзказвания с подобен род определения са недопустими за форума!При следващо подобно изказване темата отива в коша.Модераторски екип на fiat-bg.org
                  Fiat Bravo 1.6 16v 103HP + ГИ Lovato

                  Коментар


                    #39
                    Все ми е тая!Аз съм против сапунките по принцип, но докато има хора да ги гледат - нема как.
                    Alfa 159 SW 2.4 Ti
                    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

                    Коментар


                      #40
                      Все ми е тая, не ги гледам, не ми пречат. А в миналото изгледах от-до две сапунки: "Касандра" и "Вдовицата в бяло" :D . И освен това не само сапунките са бози. 90 % от филмите, които се въртят по националните телевизии и кабеларките, са обидно тъпи.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

                      Коментар


                        #41
                        Аууууу, "Вдовицата в бяло" и аз съм я гледала, ама не цялата. "Касандра" не съм, но "Чиста кръв" - да. И забележете - баща ми ме зарибяваше, той ги следеше. Турските ме дразнят дотолкова, че ги дават в най-гледаното време, по всички възможни канали. Но каквито и други да бяха - пак щяха да ме дразнят!П.С. Все повече се убеждавам, че не съм жена! Има нещо сбъркано в мен - не обичам сапунки, не влизам в бг.мама, обичам да ходя на мач и за риба...
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

                        Коментар


                          #42
                          В крайна сметка, като всеки продукт и тук пазарът определя търсенето. Щом един продукт се харчи много добре, това означава, че е успешен. И мен не ме кефи, че чалга се лее навред, ама това е положението...
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

                          Коментар


                            #43
                            Vladim написа:
                            В крайна сметка, като всеки продукт и тук пазарът определя търсенето. Щом един продукт се харчи много добре, това означава, че е успешен. И мен не ме кефи, че чалга се лее навред, ама това е положението...
                            да бе да лее се ,не може ли вместо турските сериали да дават концертите на пайнер примерно
                            фиатче Браво 2.0

                            Коментар


                              #44
                              tomazo написа:
                              да бе да лее се ,не може ли вместо турските сериали да дават концертите на пайнер примерно
                              Не, защото са по-просташки! :D
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

                              Коментар


                                #45
                                Замислих се, колко ли по-стойностни от "Листопад" например са "Биг Брадър" или "Бързи, смели, сръчни" в съвременните му варианти "Сървайвър" и "Форт Боаяр".Или пък тъпите вицове на "Аламинут".... "Колелото на късмета"...Факт е, че нацията затъпява. Дали обаче следствие тъпите и чалга предавания, или обратно, не знам.

                                Коментар

                                Working...
                                X