Аз не гледам телевизия изобщо и не ми пречат сериалите Като цяло съм против чисто принципно и не само за турските сериали, а по принцип за всички сапунки
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За или Против турските сериали
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Malone написа:jenshen73 иска да ти каже, че на твоите години, в 20.00 бяхме под ръка с някоя кака, а не се чудехме кой сериал ще дават родните "телевизий".Другото, което искаше да ти каже, защото ти акцентираш на "турски", е че принципно, теб няма какво да те дразни в националността на сериалите. Както и нас.Ако ще от Мозамбик да е, не ме дразни защото не го гледам.
Коментар
-
Тц, не се заяждаме, шегувкаме се на твой гръб, разведряваме темата малко. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Успешна сесия на тебе..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Аз, като попадам отвреме-навреме на Рич Форестър, прецъквайки каналите, гледам, че там вече актьорите са го подкарали към пенсионна възраст. Сещам се, че този сериал тръгна около 1986 година и продължава чак до днес, а някои от актрисите май продължават да се изживяват като млади мацки. Но, навлизането на новото поколение сериали показа, че това е възможно най-долнопробният сериал - дори колумбийски, венецуелски, турски и прочие са по-добре направени от него. Но в моето семейство гледаемостта на подобни сериали е 0% - затова и няма как да ме дразнят, споделям впечатлението ми, формирано от летните отпуски, когато с жената отиваме в селото им и там постоянно това се гледа, та няма как и ушите да си запуша, че да не чувам за какво става дума.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Immortal написа:В заключение, не съм против сериалите поради националността им, но съм против факта, че по цял ден дават само сериали. Изчезнаха документалните и игралните филми от ефира на националните телевизии. Което е жалко.Гласувам "ЗА", защото усещам във въпроса така, както е зададен националистически елемент, а съм против това.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Това което го дават в тези сериали няма нищо общо с действителността, а просто се опитват да се харесат и да променят възгледите на хората за самите турци че като дойде време да се дава вод да си кажем " е те са се променили не е като едно време, дай ще ги подкрепим че да влязат и те в ЕС" макар че географското им положение е доста добро и интригува комисията, защото все пак Турция е част от Азия, но да се върна на въпроса Против съм Вярно че няква минимална част от тези турци и в действителност са такива като по филмите но останалата част са си с шалвари и чалми на главата :DИзказвания с подобен род определения са недопустими за форума!При следващо подобно изказване темата отива в коша.Модераторски екип на fiat-bg.orgFiat Bravo 1.6 16v 103HP + ГИ Lovato
Коментар
-
Все ми е тая, не ги гледам, не ми пречат. А в миналото изгледах от-до две сапунки: "Касандра" и "Вдовицата в бяло" :D . И освен това не само сапунките са бози. 90 % от филмите, които се въртят по националните телевизии и кабеларките, са обидно тъпи.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Аууууу, "Вдовицата в бяло" и аз съм я гледала, ама не цялата. "Касандра" не съм, но "Чиста кръв" - да. И забележете - баща ми ме зарибяваше, той ги следеше. Турските ме дразнят дотолкова, че ги дават в най-гледаното време, по всички възможни канали. Но каквито и други да бяха - пак щяха да ме дразнят!П.С. Все повече се убеждавам, че не съм жена! Има нещо сбъркано в мен - не обичам сапунки, не влизам в бг.мама, обичам да ходя на мач и за риба..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Vladim написа:В крайна сметка, като всеки продукт и тук пазарът определя търсенето. Щом един продукт се харчи много добре, това означава, че е успешен. И мен не ме кефи, че чалга се лее навред, ама това е положението...фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Замислих се, колко ли по-стойностни от "Листопад" например са "Биг Брадър" или "Бързи, смели, сръчни" в съвременните му варианти "Сървайвър" и "Форт Боаяр".Или пък тъпите вицове на "Аламинут".... "Колелото на късмета"...Факт е, че нацията затъпява. Дали обаче следствие тъпите и чалга предавания, или обратно, не знам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар