Jivko Georgiev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За или Против турските сериали
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Хаха това , че ти си на определена възраст не значи нищо И разбира се , че информацията от профила ми е вярна , защо да лъжа ?За мен е гордост , че на тези години имам изградени позиций и приоритети ако ти си бил зает само с това да гониш мацки , котки и така нататък.... аз не се ограничавам само с това.То по твоята логика не трябва и да гласувам ?!?!? Защото съм само на 20... И като гледам май и тебе те държи пубера щом се кефиш на подобни персонажи То вярно , че на времето е нямало кой знае колко еротика по телевизията ама това е прекалено
Коментар
-
jenshen73 иска да ти каже, че на твоите години, в 20.00 бяхме под ръка с някоя кака, а не се чудехме кой сериал ще дават родните "телевизий".Другото, което искаше да ти каже, защото ти акцентираш на "турски", е че принципно, теб няма какво да те дразни в националността на сериалите. Както и нас.Ако ще от Мозамбик да е, не ме дразни защото не го гледам..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Мен не ме дразни фактът, че сериалите са турски. Дали ще са турски, гръцки, български или мексикански - вси ми е тая. Дори честно да си кажа, предпочитам тези добре направени турски сериали пред супер евтините латино-сериали или американските бози от типа "Дързост и красота"....Друг е въпроса, че ме дразни, че дават през целия ден и по двете национални програми дават САМО сериали. Без значение националността им.А това, че били направени да ни "промиват мозъците" - по-голяма глупост не бях чувал. Та ние сме 6 милиона (изключвам другите етноси) - една трета от населението само на Истанбул. Едва ли някой ще тръгне да хвърля луди пари за малката ни държавичка А и тези сериали са хит не само тук, а и в огромна част от света, вкл. и Австралия.Относно порядките в сериала "Листопад" - имайте предвид, че е правен по роман, писан през 30-те години на миналия век. В заключение, не съм против сериалите поради националността им, но съм против факта, че по цял ден дават само сериали. Изчезнаха документалните и игралните филми от ефира на националните телевизии. Което е жалко.Гласувам "ЗА", защото усещам във въпроса така, както е зададен националистически елемент, а съм против това.
Коментар
-
Живко, първо ти никак, ама никак не си в позиция да определяш какво ще се излъчва в прамтайма. Второ - по-тъпо не можа ли да си задаеш въпроса. Какво като са турски? Сега против кое трябва да съм:Турски са?Сериали са?В прамтайма са?Да не говорим, че около 60% от домакинствата имат кабелна телефвизия. Което означава, че във всеки един момент можеш да избираш измежду поне 8-9 канала. И това ако не владееш чужди езици. На тези си години имаш изградени "позиций" ( който и да е тоз позиций ), но не знаеш елементарни правила в българския език?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Аз съм против. Не защото са турски сапунки, а защото са сапунки. По цял ден дават такива глупости. Ок, през деня бабите ги гледат, забавляват се, ама вечер от 20:00 до 22:00, и по НОВА и по БТВ, вече е прекалено. Поне според мен. Побеснявам като ги видя и сменям канала веднага или си пускам филма на компа, както снощи.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Аз съп против, ама не само за турските, ами по принцип да се отделя толкова много време за излъчване на сериали.Ами за мен би било по добре като имам време и съм си у нас , като пусна релевизора в 1 или 2 или 3 часа след обяд да има някое свясно предаване, отколкото сериал.В такъв случай сядам на компа, или дикавъри и това е друго решение няма за мен
Коментар
-
Вие може да имате против ама телевизиите са търговски дружества чиято основна цел е ... печалба.Така че просто менете канала и стига сте се тормозили.Е, ако имате само един телевизор и не можете да се преборите с половинката/майка/сестра за дистанционното - това вече е вътрешносемеен проблем, не е на сериалите.Аз лично имам 170 канала на цифровата в хола, ама във вторник си бях полегнал да чета книга в спалнята докато жена ми си гледаше Листопада на големия телевизор.Все пак заедно сме го купували - не мога да я карам все в спалнята да си гледа филма - трябва да има някаква равнопоставеност.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Все пак заедно сме го купували - не мога да я карам все в спалнята да си гледа филма - трябва да има някаква равнопоставеност.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Yavor написа:Все пак заедно сме го купували - не мога да я карам все в спалнята да си гледа филма - трябва да има някаква равнопоставеност.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Immortal написа:Може да съм заврян зет, може да съм под чехъл, ама дистанционното не го давам за нищо на света!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Честно казано предпочитам да дават повече български сериали, всичко турско( като толкова хора искат да го гледат) да се отдели една отделна турска тв която повечето хора с кеф да пропускат става вече банално турски новини 100 турски сериала сотава и сънчо на турски да пуснат.Ползвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
-
Malone написа:jenshen73 иска да ти каже, че на твоите години, в 20.00 бяхме под ръка с някоя кака, а не се чудехме кой сериал ще дават родните "телевизий".Другото, което искаше да ти каже, защото ти акцентираш на "турски", е че принципно, теб няма какво да те дразни в националността на сериалите. Както и нас.Ако ще от Мозамбик да е, не ме дразни защото не го гледам.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Това е втория братовчед на Батерий от hardware.bg Yellow_Flash_Colorz_PDT_06.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар