Колеги "За" или "Против" сте заемането на толкова голяма част от ефира на подобна глупост ?Аз лично се побърквам .... постоянно се опитвам да откажа да се пускат подобни простотии у нас ама не става Добавен е и отговор за неутралните мнения.Започнат ли в темата да се появяват мнения с етнически и верски изказвания,темата отива в коша!!!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За или Против турските сериали
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ич ни ма е*e.Ама тъй като няма такъв отговор в анкетата - против.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
Смяташ ли, че има някаква разлика дали ще са венецуелски, колумбийски, американски или турски сериалите? Дори предпочитам Перла пред Докато свят светува например. И нямам нищо против турските сериали. Голяма част от артистите в Листопад са ... етнически турци избягали от България..., та в тоя смисъл - все едно е български сериал..., но много по-качествен от оная пародия дето я бяха пуснали...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
И аз, като Princo.Бóли ме муя за турските сериали. Трудно намирам време за телевизия, разсейвам се пред компютъра.В тази връзка, не е лошо да има и отговор: "За мен са без значение"..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Мисля, че анкетата не е зададена правилно. Или както се каза по-горе - какво значение има турси, венецуелски, колумбийски. Според мен проблемът е там, че някой се опитва да налага тип на поведение, обноски, манталитет чрез излъчването на този тип филми. За пример ще дам майка, която наскоро е родила и кръстила детето си Инджи, афектирана и впечатлена от главната героиня.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
До известна степен ме натоварват. Винаги каот пусна телевизора, сутрин или вечер все ТЕ! Почнаха доста да ми писват, особено като чуя тези "мааанета" в началото и края на серията, доста ме товарят. Лошото е че ги дават много често по телевизийте и то по почти всяка... Така е толкоз време са ни клали и драли, наричат ни "гяури" и ние сега "теманета" им правим... Нямам думи.Според мен проблемът е там, че някой се опитва да налага тип на поведение, обноски, манталитет чрез излъчването на този тип филми.Вчера е минало, днес е подарък, а утре загадка!
Коментар
-
Murphy написа:До известна степен ме натоварват. Винаги каот пусна телевизора, сутрин или вечер все ТЕ! Почнаха доста да ми писват, особено като чуя тези "мааанета" в началото и края на серията, доста ме товарят. Лошото е че ги дават много често по телевизийте и то по почти всяка... Така е толкоз време са ни клали и драли, наричат ни "гяури" и ние сега "теманета" им правим... Нямам думи.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Murphy написа:До известна степен ме натоварват. Винаги каот пусна телевизора, сутрин или вечер все ТЕ! Почнаха доста да ми писват, особено като чуя тези "мааанета" в началото и края на серията, доста ме товарят. Лошото е че ги дават много често по телевизийте и то по почти всяка... Така е толкоз време са ни клали и драли, наричат ни "гяури" и ние сега "теманета" им правим... Нямам думи.Вчера е минало, днес е подарък, а утре загадка!
Коментар
-
i4kin написа:Според мен чрез тези сериали,южната ни съседка си направи много голяма и запомняща се реклама на туристичесния бранш и туризма като цяло.
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:i4kin написа:Според мен чрез тези сериали,южната ни съседка си направи много голяма и запомняща се реклама на туристичесния бранш и туризма като цяло.
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:i4kin написа:Според мен чрез тези сериали,южната ни съседка си направи много голяма и запомняща се реклама на туристичесния бранш и туризма като цяло.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Абе човек.... говориме за това , че ги пускат в прайм тайм.... 20:00..... това ме дразни сещаш ли се... вместо да пуснат някой хубав филм ще гледам аз сериали ... и какво тръгвам да превъртам от канал на канал те са навсякъде !!! Освен по спортните и музикалните телевизий там още не съм видял слава богу... това ме дразни , че се получава един масов спам с подобни неща в най - скъпото ефирно време когато почти всеки си е пуснал телевизора П.П Лично мое мнение е , че всеки човек трябва да има мнение и позиция . Съжалявам като по този начин съм засегнал хората , които не искат да го искажат.И този , който е за искам да се обоснове
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар