Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За или Против турските сериали

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За или Против турските сериали

Колеги "За" или "Против" сте заемането на толкова голяма част от ефира на подобна глупост ?Аз лично се побърквам .... постоянно се опитвам да откажа да се пускат подобни простотии у нас ама не става Добавен е и отговор за неутралните мнения.Започнат ли в темата да се появяват мнения с етнически и верски изказвания,темата отива в коша!!!Модераторски екип на fiat-bg.org

Ич ни ма е*e.Ама тъй като няма такъв отговор в анкетата - против.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Смяташ ли, че има някаква разлика дали ще са венецуелски, колумбийски, американски или турски сериалите? Дори предпочитам Перла пред Докато свят светува например. И нямам нищо против турските сериали. Голяма част от артистите в Листопад са ... етнически турци избягали от България..., та в тоя смисъл - все едно е български сериал..., но много по-качествен от оная пародия дето я бяха пуснали...
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

И аз, като Princo.Бóли ме муя за турските сериали. Трудно намирам време за телевизия, разсейвам се пред компютъра.В тази връзка, не е лошо да има и отговор: "За мен са без значение".
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

Коментар

Подкрепям мнението на jenshen73...
          Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
          Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Мисля, че анкетата не е зададена правилно. Или както се каза по-горе - какво значение има турси, венецуелски, колумбийски. Според мен проблемът е там, че някой се опитва да налага тип на поведение, обноски, манталитет чрез излъчването на този тип филми. За пример ще дам майка, която наскоро е родила и кръстила детето си Инджи, афектирана и впечатлена от главната героиня.
            www.CarProfi-BG.com
            Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
            Зареждане и ремонт на автоклиматици.
            Най-атрактивните цени в София!

Коментар

До известна степен ме натоварват. Винаги каот пусна телевизора, сутрин или вечер все ТЕ! Почнаха доста да ми писват, особено като чуя тези "мааанета" в началото и края на серията, доста ме товарят. Лошото е че ги дават много често по телевизийте и то по почти всяка... Така е толкоз време са ни клали и драли, наричат ни "гяури" и ние сега "теманета" им правим... Нямам думи.
              Според мен проблемът е там, че някой се опитва да налага тип на поведение, обноски, манталитет чрез излъчването на този тип филми.
              Тука си много прав колега! Забелязвам, че у наще от както гледат тоя листопад започна да им влияе доста. Да съм видел какви били възпитани, какви обноски имали. Оффф както и да е и да продължавам да коментирам, няма смисъл дразня се...
              Вчера е минало, днес е подарък, а утре загадка!

Коментар

Murphy написа:
                До известна степен ме натоварват. Винаги каот пусна телевизора, сутрин или вечер все ТЕ! Почнаха доста да ми писват, особено като чуя тези "мааанета" в началото и края на серията, доста ме товарят. Лошото е че ги дават много често по телевизийте и то по почти всяка... Така е толкоз време са ни клали и драли, наричат ни "гяури" и ние сега "теманета" им правим... Нямам думи.
                Вярно, че нямаш думи, а и не им знаеш значениетo. ТелевизиИ. Телевизий може да е име на човек, визайнтиец.Ами като ти пречат - смени канала... то да няма избор като преди 20 години, а има...
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                  Murphy написа:
                  Вярно, че нямаш думи, а и не им знаеш значениетo. ТелевизиИ. Телевизий може да е име на човек, визайнтиец.Ами като ти пречат - смени канала... то да няма избор като преди 20 години, а има...
                  Не разбирам какво те тормози теб, та се зачекваш с мен? Искаш да изтъкнеш знанията си по езикова култура ли? Иди да учиш за учител по български език ако искаш. Тук е автофорум, а не място където да държиш морал на някой. Ами и да сменя канала на другия пак има турска сага. Свършиха се колумбииските сериали, та турски взеха да купуват... Тъпа работа.
                  Вчера е минало, днес е подарък, а утре загадка!

Коментар

Според мен чрез тези сериали,южната ни съседка си направи много голяма и запомняща се реклама на туристичесния бранш и туризма като цяло.
                    Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                    Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

i4kin написа:
                      Според мен чрез тези сериали,южната ни съседка си направи много голяма и запомняща се реклама на туристичесния бранш и туризма като цяло.
                      ДА! Четох , че се били увеличили посещенията на турските курорти ... и по специално къщи от сериалите !!!За мене лично има значение какви ще са !!! (Визирам националността) поради различни причини ... Та то от нея зависи и по какъв начин е поднесен филма П.П Умишлено нямаше неутрално мнение в темата , защото подобен термин не същесвтвува всеки малко или много има отношение към нещо било то и подсъзнателно Отговори като "неутралните" за мен са един вид лесен изход от ситуацията без засягане на ничии интерес въпреки , че имате мнение по въпроса

Коментар

Jivko Georgiev написа:
                        i4kin написа:
                        ДА! Четох , че се били увеличили посещенията на турските курорти ... и по специално къщи от сериалите !!!За мене лично има значение какви ще са !!! (Визирам националността) поради различни причини ... Та то от нея зависи и по какъв начин е поднесен филма П.П Умишлено нямаше неутрално мнение в темата , защото подобен термин не същесвтвува всеки малко или много има отношение към нещо било то и подсъзнателно Отговори като "неутралните" за мен са един вид лесен изход от ситуацията без засягане на ничии интерес въпреки , че имате мнение по въпроса
                        Както искаш така ги наричай тези мнения.Има хора които не дават пет пари за сериали с такова съдържане,па било то и снимани на другия край на планетата.Ако ще пускаш анкета е нормално да има и отговор за тези потребители на форума.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Jivko Georgiev написа:
                          i4kin написа:
                          Ми не,просто не ме интересува.Какво значение има къв е сериала ? Като не ми харесва,сменям каналите един през друг,докато не ми хареса нещо.Обикновенно нищо не ми харесва и си тегля нещо на PC’то. Изобщо,кой ли гледа телевизия ? Новините,мачовете,формулата и чат-пат некое предаване или филмче.Друго не виждам какво има по таз ТВ. Говоря за БГ програми.Дискавъри,хистъри - те са други бозички. :P
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Абе човек.... говориме за това , че ги пускат в прайм тайм.... 20:00..... това ме дразни сещаш ли се... вместо да пуснат някой хубав филм ще гледам аз сериали ... и какво тръгвам да превъртам от канал на канал те са навсякъде !!! Освен по спортните и музикалните телевизий там още не съм видял слава богу... това ме дразни , че се получава един масов спам с подобни неща в най - скъпото ефирно време когато почти всеки си е пуснал телевизора П.П Лично мое мнение е , че всеки човек трябва да има мнение и позиция . Съжалявам като по този начин съм засегнал хората , които не искат да го искажат.И този , който е за искам да се обоснове

Коментар

Working...
                            X