Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблеми с НАП.
Collapse
X
-
gantcho, те са си написали хората:Уважаеми клиенти,Oт 1 февруари, достъпът до http://www.nap.bg/ e ограничен..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Заглоавието не трябва и да е "НАП срещу Еле?"Ако е както аз предлагам ще е еквивалентно на "Давид срещу Голиат" - демек първо изписваме този, който има по-малки шансове за успех, че да има повече съспенс Колега, призовавам Ви към въздържане от подобни забележки в бъдеще.Някои потребители явно нямат развито чувство за хумор и се дразнят.Модераторски екип.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Malone написа:gantcho, те са си написали хората:Уважаеми клиенти,Oт 1 февруари, достъпът до http://www.nap.bg/ e ограничен.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Ако се върнем на електронния подпис - заради моят си държа една кошница с ХР специално за него. Не тръгва ни на Виста (законна), ни на 7 (незаконен), ни под Линукс (там проблема е с драйверите на четеца).Дори и под ХР не тръгва под различен от ИЕ браузър. (Всъщност тръгва перфектно под Сафари, но пък отсреща сайта на банката ми заявява, че не поддържа този браузър)Да им имам "универсалността" на универсалните електронни подписи (четецът ми е Сименс някакъв си, в упътването, което имам дори не се споменава за Виста, а е от 2007 година. )
Коментар
-
Явор Митев написа:Между другото / не толкова по основната тема, извинявам се /, жена ми има електронен подпис на Инфонотари, който упорито отказва да тръгне на Уин 7, легитимен и закупен с нов лаптоп. Тя подписва документи към здравната каса и всеки месец търсим някой близък с ХР. Ако някой има решение на проблема, нека ми пише на ЛС. Съпорта на Инфонотари вдигат ръце, драйверите не стават и автоматъчният ъпдейт не открива решение...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Malone написа:gantcho, те са си написали хората:Уважаеми клиенти,Oт 1 февруари, достъпът до http://www.nap.bg/ e ограничен.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Lane Staley написа:Заглоавието не трябва и да е "НАП срещу Еле?"Ако е както аз предлагам ще е еквивалентно на "Давид срещу Голиат" - демек първо изписваме този, който има по-малки шансове за успех, че да има повече съспенс Колега, призовавам Ви към въздържане от подобни забележки в бъдеще.Някои потребители явно нямат развито чувство за хумор и се дразнят.Модераторски екип.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Lane Staley написа:Заглоавието не трябва и да е "НАП срещу Еле?"Ако е както аз предлагам ще е еквивалентно на "Давид срещу Голиат" - демек първо изписваме този, който има по-малки шансове за успех, че да има повече съспенс Колега, призовавам Ви към въздържане от подобни забележки в бъдеще.Някои потребители явно нямат развито чувство за хумор и се дразнят.Модераторски екип.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар