Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблеми с НАП.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Така става, като се раздели една тема на две и за отделеното трябва да се въведе заглавие!
    Може да е поне свясно заглавие. Ся пак някой ще се изръси, че съм тръгнала срещу вятърните мелници, както стана с предната подобна тема, на която аз (уж, според модератор) бях автор. Например: Проблеми с НАП.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

gantcho, те са си написали хората:
      Уважаеми клиенти,Oт 1 февруари, достъпът до http://www.nap.bg/ e ограничен.
      Най-вероятно правят някакъв ъпдейт във връзка с електронното обслужване.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

Заглоавието не трябва и да е "НАП срещу Еле?"Ако е както аз предлагам ще е еквивалентно на "Давид срещу Голиат" - демек първо изписваме този, който има по-малки шансове за успех, че да има повече съспенс Колега, призовавам Ви към въздържане от подобни забележки в бъдеще.Някои потребители явно нямат развито чувство за хумор и се дразнят.Модераторски екип.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Malone написа:
          Той Ганчо когато успее да зареди сайт през южноафриканския сървър започва да скача и да се мята като павиан на метадонова програма. Таквиз неща с дребен шрифт хич не ги забелязва.А може и Дянков да го отсява - да го мисли за Веска Меджидиева, ама дегизирана с брада

Коментар

Ако се върнем на електронния подпис - заради моят си държа една кошница с ХР специално за него. Не тръгва ни на Виста (законна), ни на 7 (незаконен), ни под Линукс (там проблема е с драйверите на четеца).Дори и под ХР не тръгва под различен от ИЕ браузър. (Всъщност тръгва перфектно под Сафари, но пък отсреща сайта на банката ми заявява, че не поддържа този браузър)Да им имам "универсалността" на универсалните електронни подписи (четецът ми е Сименс някакъв си, в упътването, което имам дори не се споменава за Виста, а е от 2007 година. )

Коментар

Явор Митев написа:
              Между другото / не толкова по основната тема, извинявам се /, жена ми има електронен подпис на Инфонотари, който упорито отказва да тръгне на Уин 7, легитимен и закупен с нов лаптоп. Тя подписва документи към здравната каса и всеки месец търсим някой близък с ХР. Ако някой има решение на проблема, нека ми пише на ЛС. Съпорта на Инфонотари вдигат ръце, драйверите не стават и автоматъчният ъпдейт не открива решение...
              Дори и да мога - няма да ти го оправя Нищо, че си с лицензиран Windows 7.
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Malone написа:
                Най-вероятно правят някакъв ъпдейт във връзка с електронното обслужване.
                Лекинко си изпраха ръцете, че сайта на НАП бил "хакнат"... Дано до 14 да го пуснат де
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

тя Елелеленка го е хакнала кво си мислите вие :D
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

Lane Staley написа:
                    Заглоавието не трябва и да е "НАП срещу Еле?"Ако е както аз предлагам ще е еквивалентно на "Давид срещу Голиат" - демек първо изписваме този, който има по-малки шансове за успех, че да има повече съспенс Колега, призовавам Ви към въздържане от подобни забележки в бъдеще.Някои потребители явно нямат развито чувство за хумор и се дразнят.Модераторски екип.
                    Абе хора, какво ви става бе?Къде ви е чуството за хумор?А да ме предупредите за обида към Ганчо? Той ако от мен с обиди...Относно предупреждението: Така можете да си говорите някъде на маса, пък ако щете си се обиждайте.Тук подобен изказ няма да се толерира. По-нататъшен коментар ще доведе до второ предупреждение.Модераторски екип

Коментар

Lane Staley написа:
                      Lane Staley написа:
                      Абе хора, какво ви става бе?Къде ви е чуството за хумор?А да ме предупредите за обида към Ганчо? Той ако от мен с обиди...Относно предупреждението: Така можете да си говорите някъде на маса, пък ако щете си се обиждайте.Тук подобен изказ няма да се толерира. По-нататъшен коментар ще доведе до второ предупреждение.Модераторски екип
                      На мен ми се струва, че с това предупреждение е станало някакво недоразумение. Снощи, като прочетох поста ти, насочен към Gantcho, съм се смял с глас, а и не вярвам самият колега да се е обидил, като го знам как носи на майтап, без да го познавам лично, разбира се.
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Ганчо ако не носи на майтап не знам кой
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                        X