Между другото / не толкова по основната тема, извинявам се /, жена ми има електронен подпис на Инфонотари, който упорито отказва да тръгне на Уин 7, легитимен и закупен с нов лаптоп. Тя подписва документи към здравната каса и всеки месец търсим някой близък с ХР. Ако някой има решение на проблема, нека ми пише на ЛС. Съпорта на Инфонотари вдигат ръце, драйверите не стават и автоматъчният ъпдейт не открива решение...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблеми с НАП.
Collapse
X
-
Явор Митев
-
С Windows 7 не знам как стоят нещата. Но дори под XP, по-голяма част от електронните услуги на НАП не работят с IE8, поне със security настройките му по подразбиране. С IE7 работят коректно, но трябва от Tools->Internet options->Security->Custom Level да се позволят всички ActiveX контроли. Мисля, че трябва да са разрешени и Pop-up съобщенията.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Malone: Упорито държиш на твоето, благодаря, но предоставените данни не са ми от полза. Явно е, че никога не си имал вземане-даване с НАП не по роднинска или приятелска връзка, а точно по указаните от НАП начини на кореспонденция. Освен това искам да ти напомня, че не съм идиот, затова много моля да не ме третираш като такава. Благодаря предварително за премълчаното от теб съгласие.snake: Аз работя с ИЕ8 и няма проблем с НАП, но има проблем с КЗЛД, където трябваше да деинсталирам до ИЕ7, за да може да ми инсталира контролите.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Malone: Упорито държиш на твоето, благодаря, но предоставените данни не са ми от полза. Явно е, че никога не си имал вземане-даване с НАП не по роднинска или приятелска връзка, а точно по указаните от НАП начини на кореспонденция. Освен това искам да ти напомня, че не съм идиот, затова много моля да не ме третираш като такава.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:...ele написа:ама как да пратя запитване, подписано с електронен подпис ме интересува..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Съвет към Malone: пробвай следващият път сам, без помощта на роднини и приятели. Очевидно е, че нямаш и идея какво е да искаш да питаш НАП за нещо, което не е описано в бумагите и иска малко мислене. Освен това пределно ми е ясно, че ако изпратя писмено запитване, ще ми отговорят, не мога да разбера защо всеки трябва да изпраща такива запитвания с въпроси от рода на: Правилно ли попълних? Нима за това не е националния телефон на НАП? Или според теб трябва за всеки елементарен въпрос да изпращаме писмени искания за отговор? Тогава срокът за отговор няма да е месец, а 10 месеца.... уж се стремим към по-бързо обслужване... уви... явно не. Начинът ти на мислене е доста далеч от това как трябва да бъде.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Съвет към Malone: пробвай следващият път сам, без помощта на роднини и приятели. Очевидно е, че нямаш и идея какво е да искаш да питаш НАП за нещо, което не е описано в бумагите и иска малко мислене. Освен това пределно ми е ясно, че ако изпратя писмено запитване, ще ми отговорят, не мога да разбера защо всеки трябва да изпраща такива запитвания с въпроси от рода на: Правилно ли попълних? Нима за това не е националния телефон на НАП? Или според теб трябва за всеки елементарен въпрос да изпращаме писмени искания за отговор? Тогава срокът за отговор няма да е месец, а 10 месеца.... уж се стремим към по-бързо обслужване... уви... явно не. Начинът ти на мислене е доста далеч от това как трябва да бъде.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ele, при тебе въпросите правят хаоса.Националния телефон на НАП не разполага с универсални супер специалисти с енциклопедични познания. А и да разполага НАП с такива, те няма да работят на "националния телефон".По мое мнение те са хора, които да те упътят къде точно да зададеш въпроса си. На кой телефон, в коя дирекция на НАП.Ако очакваш "телефониста" да ти отговори на засуканите казуси, не, няма да стане и не бива да го очакваш.И в чужбина е така, каквото и да ми напишеш. Националните телефони са "указатели", а не "консултанти".НАП е дала достатъчно възможности да получиш информация. Като не те удовлетворява по телефона, използваш следващия начин, пишеш.Колко време ще ти отнеме да подготвиш един мейл?Със сигурност по-малко от времето за писане на постовете ти в тази тема.Но си е по готино да почнеш, че НАП е на 100 километра, че от НАП са неграмотни, да продължиш с безотговорното деловодство и завършиш, че не искаш никакъв друг начин на комуникация освен "по телефона".Не ти трябва електронно подаване на декларация, не ти трябват официални запитвания.След това, можеш и да им се скараш, че телефона ти от 138 позвънявания ти е дал "заето" два пъти и да искаш сваляне на правителството.Аз казвам да се върнем пак на Бойко Борисов и правителството, на теб е невъзможно някой да ти угоди на капризите.Lane Staley написа:Malone написа:Не може всички да са ти виновни ele..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Съвсем случайно, точно днес ми трябваше някаква информация от НАП - трябваше да си даунлоудна разни формуляри и прочие. И какво откривам - в момента нямат сайт милите. За какво им е, наистина. Но аз като чета тази тема, започвам да се уверявам, че някой яко им е набрал и има е хакнал сайта. Кой ли?!? :DShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
не съм искала да правите тази тема, нито авторът съм аз. Ако ще правите това, най малкото можете да ме уведомите и да поискате разрешението ми да ме пишете автор. Ако не - праснете ми още едно предупреждение за спам и пишете някой друг за автор. Нямате уважение към хората, а искате другите да проявяват уважение към вас като модератори и администратори. Възмущението ми е абсолютно искрено и начина на писане абсолютно отразява чувствата ми, които в момента изобщо не са на уважение. Пак ще кажа: ако някой случайно реши да сподели в този форум, веднага излиза най-големия, идиот, простак, малоумник и прочее, което му се лепва от хора, които нямат ни най-малка представа за какво става въпрос. По тази причина не желая аз да съм авторът на темата, а искам да ме свързват само с мението ми в нея. Благодаря п.П желая да преместите и последното мнение, защото то е свързано с тази поредица от изказванияп.п И обидих ли се - да, обидих се.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Пак ще кажа: ако някой случайно реши да сподели в този форум, веднага излиза най-големия, идиот, простак, малоумник и прочее, което му се лепва от хора, които нямат ни най-малка представа за какво става въпрос.
Коментар
-
Абе не знам, ама да се появи тема с гръмкото заглавие "ele срещу НАП" и в колона автор да пише нейния ник, и всичко това да се случва без тя дори и да подозира, си е направо подигравка. Браво на ръководството на такъв форум, където можеш да пускаш теми без да знаеш за това.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар