Опитвам се да изтрия една картинка от готова форма на Access и ми дава ето това съобщение, как да изляза от ситуацията? Ходих в сайта на Microsoft, но не намерих точния отговор, там са казва че Regsvr32.exe обслужва OLE, но не можах, помагайте.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за грешка при Access
Collapse
X
-
Я пробвай това: Click Start, click Run, type Regsvr32.exe "C:Program FilesCommon FilesMicrosoft SharedTrieditTriedit.dll", and then click OK.Ако пък имаш антивирусна - я спри за момента, свърши си работата и пак я пусни, защото може да блокира нужните скриптове... Всъщност решения има една камара в жужъл.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Чета от ето тук http://support.microsoft.com/search/...3comm=1&res=20 и правя всичко наред, включително и по-горе описаните съвети, но дървото си е дърво. Имам и Win7 с Office 2007 и при него е пак същото.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Експортирай проблемния формуляр в празна база данни (ако не искаш да ми изпращаш цялата БД) и ми я изпрати на мейл с указание коя точно картинка искаш да махнеш. Така поне ще стане ясно дали проблемът е в самата БД или в твоя телевизор. Иначе нещата малко на хвърляне на боб отиват.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар