Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за грешка при Access

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за грешка при Access

Опитвам се да изтрия една картинка от готова форма на Access и ми дава ето това съобщение, как да изляза от ситуацията? Ходих в сайта на Microsoft, но не намерих точния отговор, там са казва че Regsvr32.exe обслужва OLE, но не можах, помагайте.
    Прикачени файлове
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Дай по-точна информация какво искаш да постигнеш, какво правиш и какъв е точно проблемът.Такова съобщение например излиза, когато се опиташ да задействаш ActiveX контрола (а не картинка), която не е регистрирана на твоята система.
    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Картинката си излиза, но аз искам да я махна и при опита ми да я изтрия ми дава това съобщение.
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!

Коментар

Преинсталирай !

Коментар

Я пробвай това: Click Start, click Run, type Regsvr32.exe "C:Program FilesCommon FilesMicrosoft SharedTrieditTriedit.dll", and then click OK.Ако пък имаш антивирусна - я спри за момента, свърши си работата и пак я пусни, защото може да блокира нужните скриптове... Всъщност решения има една камара в жужъл.
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Чета от ето тук http://support.microsoft.com/search/...3comm=1&res=20 и правя всичко наред, включително и по-горе описаните съвети, но дървото си е дърво. Имам и Win7 с Office 2007 и при него е пак същото.

Коментар

Експортирай проблемния формуляр в празна база данни (ако не искаш да ми изпращаш цялата БД) и ми я изпрати на мейл с указание коя точно картинка искаш да махнеш. Така поне ще стане ясно дали проблемът е в самата БД или в твоя телевизор. Иначе нещата малко на хвърляне на боб отиват.
              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Working...
              X