gilitza написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам да си купя плазма
Collapse
X
-
...
Аз наскоро си купих Филипс - модел 42PFL5604H12 за 1400лв. Тъй като досега не съм имал LCD телевизор, не мога да дам меродавно мнение, но като качество на картината ми харесва. Телевизорът не е най-ниския клас от серията (най-ниския е PFL3604), води се HDTV. Може да възпроизвежда аудио/видео файлове и снимки от USB памет, но!!! - не може да възпроизвежда .mkv формат и не чете субтитри!!!! Матрицата му е LG, ползват също матрици на Шарп, доколкото знам. По-високите класове (7ххх, 8ххх и 9ххх) имат повече екстри, но съответно са и повече пари. Не ми харесва менюто и по-точно: начина за ръчно подреждане на каналите (има опция за преместване на даден канал напред-назад, но няма "размяна на канали", с което бях свикнал в стария ми телевизор).Има кабелен и ефирен цифров тунер.http://download.p4c.philips.com/file...78_pss_aen.pdfFiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
...
batabit написа:Мисля че на самсунг след 5 или 6 серия подържат МКВ фаилове ако някой го интересува да пише да проверя кои модели са точноFiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:...Матрицата му е LG, ползват също матрици на Шарп, доколкото знам. ...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
ogi28b написа:Има цяла партида телевизори Сони 32", които по някаква причина в един момент започват да забравят как си подредил програмите, като особено трагично е положението при цифровия ДВБ-Ц - тунер. Среща се и при аналоговия тунер, но може да се окаже че имаш дефект в цифровия, без да разбереш, докато е в гаранционен срок, ако гледаш само аналогова телевизия. За щастие - моят такъв които купих е дефектен и по двата параграфа, и го забелязах навреме, но дефектът се прояви 3 месеца след пускане в експлоатация. В момента съм върнал телевизора на продавача, да го праща в сервиз, и тъй като мина доста време, вече предчувствам как ще мине срока, и ще си поискам парите обратно.
Коментар
-
kontrakciqta написа:вземаи LSD плазмата и мина модата а ако имаш повече пари си вземи 3DSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
...
kontrakciqta написа:вземаи LSD плазмата и мина модата а ако имаш повече пари си вземи 3DFiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Коментар
-
След толкова време на мотаене по различни причини снощи както си бях тръгнал за пържолки и се отбих до Техномаркет и си взех ето този екземпляр.http://www.technomarket.bg/product_d...073294Като се прибрах и установих,че имало и ЮСб,не че знам за какво се ползва/не е лошо някои да месветне/Дано съм улучил на модел и на бройка,че го взех без въобще да оглеждам други.Гледах повторението на Бербатовата фиеста и останах доволен от качеството на картината.Днес ще си поиграя да го разуча и дали ще мога да го вържа към компютъра.
Коментар
-
willow75bg написа:След толкова време на мотаене по различни причини снощи както си бях тръгнал за пържолки и се отбих до Техномаркет и си взех ето този екземпляр.http://www.technomarket.bg/product_d...073294Като се прибрах и установих,че имало и ЮСб,не че знам за какво се ползва/не е лошо някои да месветне/Дано съм улучил на модел и на бройка,че го взех без въобще да оглеждам други.Гледах повторението на Бербатовата фиеста и останах доволен от качеството на картината.Днес ще си поиграя да го разуча и дали ще мога да го вържа към компютъра.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
ogi28b написа:Телевизорът самоволно се включва в неочаквано време на нощта, излъчва само звук, без картина. Утре ще звънна в някой близък сервиз, да видим какво ще измислят.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар