Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искам да си купя плазма

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

gilitza написа:
    ... за плазмите на пионеер то те са Panasonic...
    Колега,нямаш представа колко много грешиш!!!
    AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
    HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
    Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

...

Аз наскоро си купих Филипс - модел 42PFL5604H12 за 1400лв. Тъй като досега не съм имал LCD телевизор, не мога да дам меродавно мнение, но като качество на картината ми харесва. Телевизорът не е най-ниския клас от серията (най-ниския е PFL3604), води се HDTV. Може да възпроизвежда аудио/видео файлове и снимки от USB памет, но!!! - не може да възпроизвежда .mkv формат и не чете субтитри!!!! Матрицата му е LG, ползват също матрици на Шарп, доколкото знам. По-високите класове (7ххх, 8ххх и 9ххх) имат повече екстри, но съответно са и повече пари. Не ми харесва менюто и по-точно: начина за ръчно подреждане на каналите (има опция за преместване на даден канал напред-назад, но няма "размяна на канали", с което бях свикнал в стария ми телевизор).Има кабелен и ефирен цифров тунер.http://download.p4c.philips.com/file...78_pss_aen.pdf
      Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
      Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Мисля че на самсунг след 5 или 6 серия подържат МКВ фаилове ако някой го интересува да пише да проверя кои модели са точно
        Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
        Jim Morrison

Коментар

...

batabit написа:
          Мисля че на самсунг след 5 или 6 серия подържат МКВ фаилове ако някой го интересува да пише да проверя кои модели са точно
          Доколкото знам, Самсунг и ЛГ четат и субтитри, макар че това не е проблем - аз си ги вграждам във филма и пак става на моя Филипс. По принцип - във форума на setcom.bg има подробни теми за всички марки телевизори, така че ако на някой му се чете, може да се събере доста информация. Ама то според мен е като с колите - като я видиш и ти легне на сърцето, няма значение марка и модел

Коментар

iakvvu написа:
            gilitza написа:
            ... за плазмите на пионеер то те са Panasonic...
            Колега,нямаш представа колко много грешиш!!!
            М-м-м да прав си!След дълго пулене в Гугъл се уверих.Извинявам се!
            FIAT Marea TD100 1999 без лети джанти

Коментар

Re: ...

karloson написа:
              ...Матрицата му е LG, ползват също матрици на Шарп, доколкото знам. ...
              Не, че нещо, но LG-Philips LCD Co. се нарича производителят на LCD панели (матрици) и някак си ми звучи странно да купуват от конкурентният производител... Но знае ли човек - чудни неща има навсякъде по белият свят... Мдааа, след едно бързо гугълване научавам, че след подписан контракт през миналата година SHARP ще доставят матрици за SONY и някои от фабриките на Филипс - като тази в Полша... Големият бизнес започва да става все по-голям... явно Фиат са дали добър урок на останалите
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

ogi28b написа:
                Има цяла партида телевизори Сони 32", които по някаква причина в един момент започват да забравят как си подредил програмите, като особено трагично е положението при цифровия ДВБ-Ц - тунер. Среща се и при аналоговия тунер, но може да се окаже че имаш дефект в цифровия, без да разбереш, докато е в гаранционен срок, ако гледаш само аналогова телевизия. За щастие - моят такъв които купих е дефектен и по двата параграфа, и го забелязах навреме, но дефектът се прояви 3 месеца след пускане в експлоатация. В момента съм върнал телевизора на продавача, да го праща в сервиз, и тъй като мина доста време, вече предчувствам как ще мине срока, и ще си поискам парите обратно.
                Не помня дали тогава го написах, но получих телевизора си на 30-я ден от заявяване на рекламацията, а отидох в магазина с идеята да си получа парите обратно. Та върнаха ми го, проблемът беше отсртанен, заменена някаква платка. Сега, 7-8 месеца по-късно - развитие: Телевизорът самоволно се включва в неочаквано време на нощта, излъчва само звук, без картина. Утре ще звънна в някой близък сервиз, да видим какво ще измислят. Някой запознат ли е как стои въпросът с обновяване на firmware на тези телевизори?

Коментар

вземаи LSD плазмата и мина модата а ако имаш повече пари си вземи 3D
                  Ти какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?

Коментар

kontrakciqta написа:
                    Аз викам като ще е 3D - направо да си купи някое кино Арена ... Аман от "експерти"...
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

kontrakciqta написа:
                      Това с 3D-то са хвърлени пари на вятъра! Освен ако не си робокоп за да издържиш един филм със специалните очила! :D
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

...

kontrakciqta написа:
                        Ако вземе LSD, телевизор не му трябва - такива триизмерни картинки ще му се явят, все едно е включил всички програми едновременно Май имаме кандидат за "бисери"... :D

Коментар

Господа, моля обръщайте внимание на датите, колега kontrakciqta, отговаряш на пост отпреди месеци.

Коментар

След толкова време на мотаене по различни причини снощи както си бях тръгнал за пържолки и се отбих до Техномаркет и си взех ето този екземпляр.http://www.technomarket.bg/product_d...073294Като се прибрах и установих,че имало и ЮСб,не че знам за какво се ползва/не е лошо някои да месветне/Дано съм улучил на модел и на бройка,че го взех без въобще да оглеждам други.Гледах повторението на Бербатовата фиеста и останах доволен от качеството на картината.Днес ще си поиграя да го разуча и дали ще мога да го вържа към компютъра.

Коментар

willow75bg написа:
                              След толкова време на мотаене по различни причини снощи както си бях тръгнал за пържолки и се отбих до Техномаркет и си взех ето този екземпляр.http://www.technomarket.bg/product_d...073294Като се прибрах и установих,че имало и ЮСб,не че знам за какво се ползва/не е лошо някои да месветне/Дано съм улучил на модел и на бройка,че го взех без въобще да оглеждам други.Гледах повторението на Бербатовата фиеста и останах доволен от качеството на картината.Днес ще си поиграя да го разуча и дали ще мога да го вържа към компютъра.
                              Емии... честито! USB-то е да плейваш снимки или филми и снимки в зависимост от това, какви кодеци поддържа конкретният модел Тв. Свързването с компютър според мен е задължително така, че дерзай!
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

ogi28b написа:
                                Телевизорът самоволно се включва в неочаквано време на нощта, излъчва само звук, без картина. Утре ще звънна в някой близък сервиз, да видим какво ще измислят.
                                Днес проблемът се прояви отново, записах клип с телефона си, демонстрирах го в сервиза, и го приеха за смяна на някаква платка вътре в него. После стана въпрос за предишния ремонт, и от сервиза казаха че имало някаква бройка повредени телевизори с горния ми проблем, забравянето на програмите, който успешно се отстранявал със смяна на нещо друго. Та проблемната партида е от модел KDL-32P3600 , какъвто е моят.

Коментар

Working...
                                X