Тъкмо идвам от един приятел - прави си ремонт на апартамента, и сутринта си е поръчал 40" Самсунг от разпродажбата на сайта на Техномаркет. В понеделник ще дойде, тогава мога да дам впечатления за модела и начина на пазаруване.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам да си купя плазма
Collapse
X
-
Humppa
-
willow75bg написа:Хубаво дават 5% остъпка като се пазарува онлайн,но ми се струва,че в този случай не е добра идея.Ако има някой пиксел изгорял или външна повреда,как се постъпва?
Коментар
-
Това верно е много тъпо,да имам 35 лв остъпка и 10лв транспорт.Ще взема да ги питам може ли да си направя поръчката онлайн и да си я транспортирам самия аз като ми е на една п..... разтояние.За мен всеки лев е от значение по една или друга причина,даже сега зе замислям не може ли да се скатае туй ДДС,но едва ли данъчните ще признаят ЛСД за разход и да признаят данъка.Не казахте нищо относно двете предложения,които Ви дадох?
Коментар
-
Взимай по-скъпата Тошиба! Самсунгите на снимките приличат на нискокачествени марки, а не е редно да е така... Вижте, колко са широки пластмасовите корпуси около екрана!?!? Това се прави с цел телевизорът да изглежда по-голям, а релано екранът определя размера. Да не говорим, колко по-красиво изглежда тънката рамка около екрана...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Ето какво намерих като инфо. http://forum.setcom.bg/index.php?topic=41551.0Доста интересно и полезно.Май се спирам на друг модел,но вече съм доста объркан и незнам утре като се събудя какво ще ми е из главата.http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053924
Коментар
-
И в крайна сметка, какво купи? Вчера минах през Техномаркет и Тошибите ми направиха досто добро впечатление, като картинка! До тях имаше Нео и Деу. Единият бе мазен и жълтееше, а другият бе зелен! Межди другото имаше и приличен Панасоник 32-ка за 700 и нещо лева.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
И в крайна сметка, какво купи? Вчера минах през Техномаркет и Тошибите ми направиха досто добро впечатление, като картинка! До тях имаше Нео и Деу. Единият бе мазен (макар и с HD сигнал) и жълтееше, а другият бе зелен! Межди другото имаше и приличен Панасоник 32-ка за 700 и нещо лева.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Изчетох темата с интерес и ми направи впечатление че пренебрегвате една голяма марка каквато е Philips съдя по това че имам монитор за комп такъв който си е лсд дисплей каквто е и на тв не съм чул досега оплаквания от тях. Не мога да кажа същото за Samsung, а и старият ми монитор пак на Philips продължава да работи безупречно вече 4 година продадох го защото е 4 на 3 не защото му има нещо относно Toshiba много е вероятно да ти се падне матрица от Samsung. Цялата нова 9 серия лсд тв на филипс е с матрица от Sharp относно full hd или hd readi май е по добре парвото защото не се знае какви ветрове ще довеят нещата вече се променят доста бързо едва ли ще останат до 2 3 канала full hd за плазмите на пионеер то те са Panasonic та замисли се за Philips фирмата е отдавна е в бг и имат и добра сервизна мрежа почти всички ги продават и на дизайн и цена хич не са лоши.Колега, моля те, използвай малко повече препинателни знаци и главни букви. Благодаря!Модераторски екип.FIAT Marea TD100 1999 без лети джанти
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар