Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искам да си купя плазма

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

willow75bg написа:
    Преди час се връщам от Технополис и Техномаркет.В този ценови диапазон ми препоръчаха три модела.В технополис имаше един Грундик на ЕКО оферта за 630лв,но продавача каза,че Грундика не е това което е бил-с две думи ме отказваше,незнам дали е прав,бил производсво де факто на ВЕКО-Турция.В Техномаркет бяха два модела:Тошиба на промоция за 719лв и Самсунг на 759лв.Служителя обясни,че Самсунга бил по добър като параметри. И трите модела казват,че били вързани на аналогов сигнал и честно казано и трите ми допадат като визия,но това е сигурно така защото досега съм гледал единствено на обикновен ТВ.Имат си всички входове-за РС,ДВД и др такива.А сега ме вкараите в размисъл-кои аджеба да избера?
    Върни се назад имаше мнения за LCD на Самсунг. Тези мнения и аз съм ги чувал не само от форума. За другите нищо не мога да кажа.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Служителите в Техномаркета винаги казват, че Samsung е мноооого добър спрямо конкурентите. Нали са вносители на тази марка :D Аз бих избрал Тошибата. В крайна сметка в този ценови диапазон всичките телевизори са подобни като параметри. На външен вид си приличат. Остават симпатиите ти към някоя марка.
      преди - TIPO
      сега - VOLVO XC60

Коментар

Aз си купих Самсунг 42, но не съм много доволен. Всъщност качеството му е на ниво, но му липсват някои входове/изходи, които ми се искаше да има. Например Lan за връзка с вътрешен нет и споделяне на мултимедия. Последното е голямо удобство. Както и USB. А иначе е скъп модел. От друга страна има три входа с HDMI като единия е с 1080p. Неудобството е че трябва да го управлявам от компа, след като няма тая възможност за LAN връзка и управление от самия телевизор на фаулове с мултимедия. В сайта им обаче имат опция за сравняване на различни модели по параметри функций и цена - http://www.plasma-lcd-crt.com/tvs/manufacturers/samsung . Най долу в сайта там където е Compare Samsung. Всъщмост тоя сайт е за повечето известни марки.Бях препоръчал и тоя сайт / http://forum.setcom.bg/index.php?topic=37709.0 / в началото на темата. Там всичко е обяснено повече от подробно!!!
        Прикачени файлове
        Fiat Marea TD100

Коментар

VesMil написа:
          jenshen73 написа:
          Аз пък искам да видя човека дето има Фиат и не му пука, че телевизора му папа по киловат/час... И как така ги гледате от 1-2 метра тия огромните телевизори бе? Моя е 32" и ако съм на 2 метра от него - ме заболяват очите да чета буквичките. Има една стара и добра формула за най-подходящото за гледане разстояние - това е 5 до 7 пъти диагонала на екрана... Аз съм с 22" монитор и ако гледам филм от нормално разстояние - не мога да чета субтитрите и да гледам едновременно. За стая 3х5 (15м2) ако е празна и телевизора е в единият край, а гледащият в другия край, по диагонал - съм съгласен на максимум 37".
          Става дума за Full HD сигнал, а не за SD или HD ready колега! Ето виж линка : http://www.sony.bg/hub/bravia-lcd-tv/13/1Ела у нас ще пием по една ракия , ще си поговорим и след 10 мин ще ти е друго мнението.
          Колега, аз вчера паднах от черешата, а сега ако ми обясниш и как FullHD сигнала оправя размера на субтитрите - ще си бия камшика до Стара Загора - и без това искам да се запозная с ЕМЗО. Ракия не пия, благодаря. Метър и половина - два? Хм... ще се прежаля утре с FullHD филм да видим що за магия ..., а коя телевизия от българските е на FullHD 1080p??? Ефирна ли е?
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
            280W по норматив си папка моето LCD. За сравнение - плазмата на Пайнер папка 850W, някои други модели/марки плазми достигат и до 2.5KW...
            Що говориш ти бре??? От къде ги изсмука тез консумации?Че това си е самоубийство за производителитееееее

Коментар

Моят Панасоник LCD 37 инча го дават консумация 170W.
              преди - TIPO
              сега - VOLVO XC60

Коментар

Ето красивия Самсунг на който му се смени матрицата.
                Прикачени файлове

Коментар

Добре,разбрах за Самсунга,но кажете мнение за Грундик.Едно време името се свързваше с качество,а сега служителя ми обяснява,че се правели в Турция под шапката на ВЕКО.Тошибата май се явява като оптимално решение.

Коментар

Grundig, не GrundikОт друга страна, BEKO асемблират, те не произвеждат части. В тази връзка, BEKO-то може и да е SAMSUNG.Доколкото знам, 3, 4 фирми произвеждат матрици, всичко друго е търговска марка и дизайн.
                    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                    www.cyxap.com

Коментар

Винаги съм чувал добри отзиви за SHARP.До колкото ми е известно имаха едни модели с 20 години гаранция на матрицата.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                        Винаги съм чувал добри отзиви за SHARP.До колкото ми е известно имаха едни модели с 20 години гаранция на матрицата.
                        SHARP са най-големия производител на матрици в света - дори Сони купуват от тях за някои модели.Аз преди няколко месеца си взех това : http://www.technomarket.bg/product_d..._id=09052009LG LH4000 - има и 32 и 37 и 42 инча. Фулл хд. Много съм доволен. След малко бърникане из сервизното меню чете mkv, avi, mov и квото друго се сетиш през usb-то. Закачам му един външен хард и си дзаквам 1080p филмчета - блу рей рипове - кефа е уникален.Цифровата кабелна изглежда страхотно на него, да не говорим за HD канлите - имам National Geographic HD и Eurosport HD - уникално е, макар да не излъчват на 1080р, а на 1080i.
                        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

krasio_79bs написа:
                          Да, моя е такъв. Друг е въпроса кой ще ми обезпечи гаранцията след 5 години да речем, но истината е, че в последно време по-бързо си менкаме ТВ-тата. Технологиите се раздвижват бързо и след една-две години туй FULL HD, LED и прочие ще бъдат смешни истории.
                          A17DTС/S

Коментар

Колега,на въпросът ти за Грундиг дали има нещо общо с ВЕКО мога да отговоря,че Грундиг бе купен преди 4-6 години (не помня точно коя година) от ВЕКО.Това разбира се не означава,че фирмата произвежда по-некачествени телевизори,защото е собственост на турски холдинг. ИНаче Самсунг са водещ производител на LCD.Мисля,че са на второ място в света,след Panasonic.Аз лично не уважавам самсунг,като марка,но имат добри модели за приличен бюджет.Все пак ако изборът ми пада между Самсунг или Грундиг,може би ще предпочета Самсунг. Всичко е много субективно.Гледай им параметрите и цената,като не на последно място се довери на окото си.ОПитай при едни и същи настройки на яркост,контраст и т.н. да сравниш кой телевизор има по-добра картина за теб! Телевизор се купува с гледане,а касетофон със слушане.
                            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
                              Колега,на въпросът ти за Грундиг дали има нещо общо с ВЕКО мога да отговоря,че Грундиг бе купен преди 4-6 години (не помня точно коя година) от ВЕКО.Това разбира се не означава,че фирмата произвежда по-некачествени телевизори,защото е собственост на турски холдинг. ИНаче Самсунг са водещ производител на LCD.Мисля,че са на второ място в света,след Panasonic.Аз лично не уважавам самсунг,като марка,но имат добри модели за приличен бюджет.Все пак ако изборът ми пада между Самсунг или Грундиг,може би ще предпочета Самсунг. Всичко е много субективно.Гледай им параметрите и цената,като не на последно място се довери на окото си.ОПитай при едни и същи настройки на яркост,контраст и т.н. да сравниш кой телевизор има по-добра картина за теб! Телевизор се купува с гледане,а касетофон със слушане.
                              В магазина надали ще открие разликите. Там всички са разкошни. Всичко е късмет. Желая ти го от сърце колега...Много много не умувай. Слагай и вземи нещото, което те "дръпне" първо.
                              A17DTС/S

Коментар

Я вижте и кажете мнение за тази оферта. http://www.technomarket.bg/product_d..._id=09033244И тази,каква е разликата?Съществена ли е или накрая ще е на късмет? http://www.technomarket.bg/product_d...06Хубаво дават 5% остъпка като се пазарува онлайн,но ми се струва,че в този случай не е добра идея.Ако има някой пиксел изгорял или външна повреда,как се постъпва?

Коментар

Working...
                                X