willow75bg написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам да си купя плазма
Collapse
X
-
Служителите в Техномаркета винаги казват, че Samsung е мноооого добър спрямо конкурентите. Нали са вносители на тази марка :D Аз бих избрал Тошибата. В крайна сметка в този ценови диапазон всичките телевизори са подобни като параметри. На външен вид си приличат. Остават симпатиите ти към някоя марка.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Aз си купих Самсунг 42, но не съм много доволен. Всъщност качеството му е на ниво, но му липсват някои входове/изходи, които ми се искаше да има. Например Lan за връзка с вътрешен нет и споделяне на мултимедия. Последното е голямо удобство. Както и USB. А иначе е скъп модел. От друга страна има три входа с HDMI като единия е с 1080p. Неудобството е че трябва да го управлявам от компа, след като няма тая възможност за LAN връзка и управление от самия телевизор на фаулове с мултимедия. В сайта им обаче имат опция за сравняване на различни модели по параметри функций и цена - http://www.plasma-lcd-crt.com/tvs/manufacturers/samsung . Най долу в сайта там където е Compare Samsung. Всъщмост тоя сайт е за повечето известни марки.Бях препоръчал и тоя сайт / http://forum.setcom.bg/index.php?topic=37709.0 / в началото на темата. Там всичко е обяснено повече от подробно!!!Fiat Marea TD100
Коментар
-
VesMil написа:jenshen73 написа:Аз пък искам да видя човека дето има Фиат и не му пука, че телевизора му папа по киловат/час... И как така ги гледате от 1-2 метра тия огромните телевизори бе? Моя е 32" и ако съм на 2 метра от него - ме заболяват очите да чета буквичките. Има една стара и добра формула за най-подходящото за гледане разстояние - това е 5 до 7 пъти диагонала на екрана... Аз съм с 22" монитор и ако гледам филм от нормално разстояние - не мога да чета субтитрите и да гледам едновременно. За стая 3х5 (15м2) ако е празна и телевизора е в единият край, а гледащият в другия край, по диагонал - съм съгласен на максимум 37".Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Grundig, не GrundikОт друга страна, BEKO асемблират, те не произвеждат части. В тази връзка, BEKO-то може и да е SAMSUNG.Доколкото знам, 3, 4 фирми произвеждат матрици, всичко друго е търговска марка и дизайн..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
krasio_79bs написа:Винаги съм чувал добри отзиви за SHARP.До колкото ми е известно имаха едни модели с 20 години гаранция на матрицата.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
krasio_79bs написа:Винаги съм чувал добри отзиви за SHARP.До колкото ми е известно имаха едни модели с 20 години гаранция на матрицата.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Колега,на въпросът ти за Грундиг дали има нещо общо с ВЕКО мога да отговоря,че Грундиг бе купен преди 4-6 години (не помня точно коя година) от ВЕКО.Това разбира се не означава,че фирмата произвежда по-некачествени телевизори,защото е собственост на турски холдинг. ИНаче Самсунг са водещ производител на LCD.Мисля,че са на второ място в света,след Panasonic.Аз лично не уважавам самсунг,като марка,но имат добри модели за приличен бюджет.Все пак ако изборът ми пада между Самсунг или Грундиг,може би ще предпочета Самсунг. Всичко е много субективно.Гледай им параметрите и цената,като не на последно място се довери на окото си.ОПитай при едни и същи настройки на яркост,контраст и т.н. да сравниш кой телевизор има по-добра картина за теб! Телевизор се купува с гледане,а касетофон със слушане.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Колега,на въпросът ти за Грундиг дали има нещо общо с ВЕКО мога да отговоря,че Грундиг бе купен преди 4-6 години (не помня точно коя година) от ВЕКО.Това разбира се не означава,че фирмата произвежда по-некачествени телевизори,защото е собственост на турски холдинг. ИНаче Самсунг са водещ производител на LCD.Мисля,че са на второ място в света,след Panasonic.Аз лично не уважавам самсунг,като марка,но имат добри модели за приличен бюджет.Все пак ако изборът ми пада между Самсунг или Грундиг,може би ще предпочета Самсунг. Всичко е много субективно.Гледай им параметрите и цената,като не на последно място се довери на окото си.ОПитай при едни и същи настройки на яркост,контраст и т.н. да сравниш кой телевизор има по-добра картина за теб! Телевизор се купува с гледане,а касетофон със слушане.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Я вижте и кажете мнение за тази оферта. http://www.technomarket.bg/product_d..._id=09033244И тази,каква е разликата?Съществена ли е или накрая ще е на късмет? http://www.technomarket.bg/product_d...06Хубаво дават 5% остъпка като се пазарува онлайн,но ми се струва,че в този случай не е добра идея.Ако има някой пиксел изгорял или външна повреда,как се постъпва?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар