-1Колкото повече - толкова повече! :D Гледай да е по нов модел!SONY от Техномаркет - никога вече! Навремето ми продадоха 29" WEGA с оригинална гаранционна карта на 25"! Познай дали ми уважиха гаранцията в SONY сервиз! Техномаркет си прави собствен внос, много често на стари модели закупени на .....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам да си купя плазма
Collapse
X
-
Kuku написа:46" екран в стая 5х3м. е равносилно на "Хамър Х2" в задръстване на ул."Солунска"The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Kuku написа:А, ако предположим, че производителя не знае аз колко място имам в стаята или как ще ми е по-удобно да гледам, или знам ли и аз какви глупости още, които са индивидуални за всеки....The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Re: Искам да си купя плазма
shikito написа:Момчета искам малко помощ. Искам да си взема 32 инчов телевизор за моята стая. Плазмен или ЛСД или както му се викаше. Искам да разбера имате ли някакви наблюдения, какво си заслужава най много, къде са най добри цените ( в коя верига магазини)...
Коментар
-
Между плазма и LCD има разлика. LCD-то е по-скъпо. Най-добрите плазми съм чувал са Панасоник. Сони не произвеждат от няколко години. Плазмата има по-кратък живот, като след време контраста й постепенно намалява, но след достатъчно дълго време. Доста хиляди часове работа. И LCD-то обаче има определен живот. Друг проблем при плазмата е че по-често може да се появява прегаряне. Дори логото на телевизия, която се гледа по-продължително може да остави временен отпечатък. При LCD и да изгори пиксел няма да се забелязва много. Плазмата има по-добри цветова и контраст, въпреки, че не се оплаквам и от моето LCD. Чувал съм, че екраните на плазмата са доста лъскави, т.е. огледални и е неприятно, защото на тъмните сцени е като огледало и гледаш себе си, но не знам при всички ли е така.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
coolboby написа:И като допълнение плазмите ги изтеглят от продажда. Мисля, че вече се продават и LED телевизориThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Kuku написа:А, ако предположим, че производителя не знае аз колко място имам в стаята или как ще ми е по-удобно да гледам, или знам ли и аз какви глупости още, които са индивидуални за всеки....
Коментар
-
Запомни добре това изречение:Има цяла партида телевизори Сони 32", които по някаква причина в един момент започват да забравят как си подредил програмите, като особено трагично е положението при цифровия ДВБ-Ц - тунер. Среща се и при аналоговия тунер, но може да се окаже че имаш дефект в цифровия, без да разбереш, докато е в гаранционен срок, ако гледаш само аналогова телевизия. За щастие - моят такъв които купих е дефектен и по двата параграфа, и го забелязах навреме, но дефектът се прояви 3 месеца след пускане в експлоатация. В момента съм върнал телевизора на продавача, да го праща в сервиз, и тъй като мина доста време, вече предчувствам как ще мине срока, и ще си поискам парите обратно. Проблемът е установен от мен, и е потвърден от 2 напълно независими източника. Така че - имай едно наум за Сони с размер 32 инча, а може би и други размери, ако ползват същите тунери. Дефектната партида все още се продава в Техномаркетите и Технополисите.
Коментар
-
Те май не само тези на Сони са с дефекти, и на вуйчо ми се случи, а с по-голям рамер от 32". За пример ще дам и псп-то, на което пикселите горят като коледни лампички, и то не само на мойта машинка й се случи.Да ползвам темата - Каква е разликата м/у LED, OLED & AMOLED дисплеи?www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Ето ти малко за ледhttp://www.technomarket.bg/led/Ползвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар