Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искам да си купя плазма

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купих го от "Техномаркет", преди нова година.Влез в сайта и разгледай промоциите - има голям избор и много добри предложения, дори за по-малко пари.Аз гледам кабелна телевизия на него, като в допълнение към нея имам и цифрова телевизия през кабелната (не с чиния), която според техниците е със същото качество От време на време си пускам и по някой филм от компютъра.

Коментар

Vladim написа:
      @batabit кабелната телевизия на, колкото по-малък LCD екран се гледа-толкова по-добре поне докато не стане HD! A иначе споневайки Део... попадал съм на много лош модел, който за да създаде илюзията за по-голям екран бе с половин педя пластмасова рамка около екрана... но това не бе ней-голята беля, процесора му бе супер бавен и при сменяне на каналите минаваха по две секунди.
      Аз съм на цифрова на део- то и вади супер картина всичко е да хванеш хубава партида сони по добре недей има голям проблем със сервизите...Хубави са но ... недай боже да му стане нещо, Тошиба също е доста хубава марка по мое лично мнение 26" 32" 37" 40" 42" 46" 50" 52" 60" 70" от 1.20м 1,30м 1,50м 1,60м 1,60м 1,80м 2,00м 2,10м 2,50м 2,80м HD сигнал до 1,60м 1,80м 2,20м 2,50м 3,50м 3,80м 4,00м 4,60м 5,20м 6,00м SD сигнал Ако ще купуваш от техномаркет пиши лично
      Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
      Jim Morrison

Коментар

Vladim, закачения телевизор на стената можеш да си го въртиш. Зависи каква стойка ще си купиш. Аз съм с някаква на Barkan, която струваше 110 лв. (по памет) http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09046307 Естествено телевизора с тази стойка няма как да прилепне към стената, но е удобно в моя случай. Защото в двата края на стаята има 2 дивана. Естествено от двата дивана може да се гледа като телевизора е в "прилепнало" положение на стената. Също така внимавай на каква стена ще слагаш стойката, че да нямаш приятна изненада някоя сутрин.А за колегата, който ще купува телевизор. Бягай от Самсунг. Моя телевизор все още не му е изтекла гаранцията и вече сменях матрица. Естествено не съм аз само потърпевш от марката.PS. Както каза Кики, влез в сайта на Техномаркет, имат уникални предложения.

Коментар

И аз съм твърдо против Samsung. Хубав дизайн, много екстри, добра цена, но след 2-3 години започват разни дразнещи проблемчета, които се увеличават. На телевизор Samsung - спря да работи едното говорителче, както и бутоните на самия ТВ се бъгват и пускат различни функции( искаш да намалиш звука, то ти сменя канала).На прахосмукачка Samsung с управление от дръжката - разхлабващи се винтчета, напукан маркуч, напукана пластмаса на някои места, изтрила се четка за ненормално бързо.............Home cinema Samsung - фабричен дефект, който от сервиза така и не отстранихаИ все такива приключения с тази марка.
          преди - TIPO
          сега - VOLVO XC60

Коментар

Няма смисъл от коментар! Ето в погледни в тоя форум. Описано е повече от подробно - http://forum.setcom.bg/index.php?PHP...&topic=37709.0 Насявам се че ще останеш доволен от информацията там.
            Fiat Marea TD100

Коментар

Напоследък наистина сме станали много претенциозни!...Колега, вземи си 32" реномирана марка, без значение коя. По-голям е изгъзица. Това е оптималният вариант за нашето жилищно строителство - кибритени кутийки. Сети се как преди 15-20 години още се скупчвахме в някой приятел с цветен Електрон 20-инчов (не знам имаха ли и толкова)...Освен, разбира се, ако не живееш в някой 400-500 квадрата апартамент и не гледаш ТВ от 10 метра

Коментар

dannybo написа:
                И аз съм твърдо против Samsung. Хубав дизайн, много екстри, добра цена, но след 2-3 години започват разни дразнещи проблемчета, които се увеличават. На телевизор Samsung - спря да работи едното говорителче, както и бутоните на самия ТВ се бъгват и пускат различни функции( искаш да намалиш звука, то ти сменя канала).На прахосмукачка Samsung с управление от дръжката - разхлабващи се винтчета, напукан маркуч, напукана пластмаса на някои места, изтрила се четка за ненормално бързо.............Home cinema Samsung - фабричен дефект, който от сервиза така и не отстранихаИ все такива приключения с тази марка.
                Преди време имах Самсунг телевизор, в момента е на може би 12 години от 2 години е покойник не знам каква е причината, може да се отстрани проблема, но не ми се занимава.Както споменах имам ЛЦД имам и прахосмукачка, микровълнова, телефон, домашно кино, само киното понякога се глези, отваря си ЦД-то без мое позволение.Но бягай от телевизор Самсунг както казах по-горе.

Коментар

iuly_vn написа:
                  Няма смисъл от коментар! Ето в погледни в тоя форум. Описано е повече от подробно - http://forum.setcom.bg/index.php?PHP...&topic=37709.0 Насявам се че ще останеш доволен от информацията там.
                  Инфото е страхотно.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Имам 37" SHARP AQUOS в хола. От трапезарията се вижда разкошно (на 7-8 метра от него ), но когато го гледам от холовата част - нц. Наложи се да отдалечавам диваните за да гледаме по- добре. От 2-3 метра се гледа кофти. Добре, че холът ми е "хангарен" тип и понесе разместване. Дизайна на Шарпа заблуждава за по-голям екран. Приятелите ми го мериха, спореха, че е 42". Имам го от година и съм доволен. През повечето време го гледам от далеч и ме устройва, но за по-малка стая препоръчвам 26" или 32". В спалнята съм с 26" LG - ами от два метра го гледам така, както 37" от 7-8 метра. Иначе Шарпа го купих за 1000 лв(промоция) от ДОМО преди 1 година, а LG - oт Ритони за 640 лв. преди 2 години. Доволен съм за сега. Разлика в картините виждам при гледане от "некоректна" за съответния ТВ дистанция.Съвет: Слагаш и купуваш иначе ще те объркат отвсякъде.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov, не знам какъв е този твоя телевизор, но моето 40" SONY го гледам от около 4 метра, говорим за SD на цифрова телевизия и знам само че следващия ми телевизор някога, ако имам възможност ще е минимум 46". Да не говорим ако си пуснеш HD, там дистанцията е доста по-малка.
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Няма смисъл от 32". После ще те е яд, че не си взел по-голям. Колкото по-голям, по-добре. И аз мисля следващият да ми е най-малко 46". Сегашния ми 32" някой път ще го бръмна през терасата - толкова ме е яд, че е малък.
                        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                          Няма смисъл от 32". После ще те е яд, че не си взел по-голям. Колкото по-голям, по-добре. И аз мисля следващият да ми е най-малко 46". Сегашния ми 32" някой път ще го бръмна през терасата - толкова ме е яд, че е малък.
                          Дали 32,37,40 или 46 всеки си решава сам.Крайно решение няма да има.Тази тема ми заприлича на 1,9 или 2,4 ЖТД.Един казва повече от 32" за нашите жилища/пътища/е безсмислено,а друг- взимай 46"/2,4/.

Коментар

46" екран в стая 5х3м. е равносилно на "Хамър Х2" в задръстване на ул."Солунска"

Коментар

style34 написа:
                              ntodorov, не знам какъв е този твоя телевизор, но моето 40" SONY го гледам от около 4 метра, говорим за SD на цифрова телевизия и знам само че следващия ми телевизор някога, ако имам възможност ще е минимум 46". Да не говорим ако си пуснеш HD, там дистанцията е доста по-малка.
                              Нямам HD. От по-близо ме дразни , когато гледам тенис и футбол ( предимно това гледам ). Нямам иначе други оплаквания. Но при мен го има и друго. Гледам ТВ от 7-8 метра и, като хапна се опъвам на дивана на около 2,5 метра от същия. Съгласи се, че разликите в отстоянията ще дразнят. Исках по-голям екран за да го гледаме от трапезния кът ( в, който се задържаме дълго ). Холовия кът ми е организиран около ТВ. Докато не отдалечих диваните не ми беше комфортно...Все пак стигнах до изводите, че май си трябваха два ТВ за всяка зона.Искахме голяма всекидневна, но не е практична в това отношение.ПС: Не бих си взел по-голям ТВ. Може би ми трябваше 32" - за холовия кът и 26" за трапезарния...В тази връзка: Продавам 37" Шарп на 10-11 месеца на цената на 32" от същата марка. :D (Шегичка, че може да ме изгонят от къщи)
                              A17DTС/S

Коментар

Kuku написа:
                                46" екран в стая 5х3м. е равносилно на "Хамър Х2" в задръстване на ул."Солунска"
                                +1
                                A17DTС/S

Коментар

Working...
                                X