Момчета искам малко помощ. Искам да си взема 32 инчов телевизор за моята стая. Плазмен или ЛСД или както му се викаше. Искам да разбера имате ли някакви наблюдения, какво си заслужава най много, къде са най добри цените ( в коя верига магазини)...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам да си купя плазма
Collapse
X
-
Много, много обширна тема... Като цяло се ориентирай към точният размер, всеки собственик на подобен телевизор ще ти препоръча един размер по-голям. За гледане на телевизия, филми от компютър, или за компютърен монитор ще го използваш предимно? А магазини... с лопата да ги ринеш!Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Vladim написа:Много, много обширна тема... Като цяло се ориентирай към точният размер, всеки собственик на подобен телевизор ще ти препоръча един размер по-голям. За гледане на телевизия, филми от компютър, или за компютърен монитор ще го използваш предимно? А магазини... с лопата да ги ринеш!Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
32-ки плазми на пазара почти няма, а ако някъде се намери то са безумно скъпи! Размерите за плазмите започват от 37 инча нагоре. Ако все пак държиш на 32-ка аз лично не виждам смисъл да се дават излишни пари за FullHD, защото разликата между HD и FullHD се вижда на по-големи екрани. За цени в, конкретни магазини нищо не мога да кажа, често има изгодни промоции. След като наблягаш два пъти на цените ще те посъветам в никакъв случай да не купуваш куча марка LCD!!! Ако трябва посъбери повече пари, но си купи Sony, Panasonic или Samsung.За този размер на стаята е подходящ и 37 инчов екран, но ти се решаваш... Закачането на стената за мен не е много удачно, защото те лишава от възможността да въртиш екрана наляво и надясно, но пък ако имаш закован диван пред телевизора... става! :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:32-ки плазми на пазара почти няма, а ако някъде се намери то са безумно скъпи! Размерите за плазмите започват от 37 инча нагоре. Ако все пак държиш на 32-ка аз лично не виждам смисъл да се дават излишни пари за FullHD, защото разликата между HD и FullHD се вижда на по-големи екрани. За цени в, конкретни магазини нищо не мога да кажа, често има изгодни промоции. След като наблягаш два пъти на цените ще те посъветам в никакъв случай да не купуваш куча марка LCD!!! Ако трябва посъбери повече пари, но си купи Sony, Panasonic или Samsung.За този размер на стаята е подходящ и 37 инчов екран, но ти се решаваш... Закачането на стената за мен не е много удачно, защото те лишава от възможността да въртиш екрана наляво и надясно, но пък ако имаш закован диван пред телевизора... става! :DПолзвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
-
@batabit кабелната телевизия на, колкото по-малък LCD екран се гледа-толкова по-добре поне докато не стане HD! A иначе споневайки Део... попадал съм на много лош модел, който за да създаде илюзията за по-голям екран бе с половин педя пластмасова рамка около екрана... но това не бе ней-голята беля, процесора му бе супер бавен и при сменяне на каналите минаваха по две секунди.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Kuku написа:Не е FullHD защото на този размер наистина е безсмислено а разликата в цената не беше малка.Моя струваше 789,00лв., но сега е намален още и струва 769,00лв.Сигурен съм, че ще ти върши перфектна работаПродавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар