Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искам да си купя плазма

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Искам да си купя плазма

Момчета искам малко помощ. Искам да си взема 32 инчов телевизор за моята стая. Плазмен или ЛСД или както му се викаше. Искам да разбера имате ли някакви наблюдения, какво си заслужава най много, къде са най добри цените ( в коя верига магазини)...
    Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Много, много обширна тема... Като цяло се ориентирай към точният размер, всеки собственик на подобен телевизор ще ти препоръча един размер по-голям. За гледане на телевизия, филми от компютър, или за компютърен монитор ще го използваш предимно? А магазини... с лопата да ги ринеш!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

А има ли смисъл от толкова малка плазма?

Коментар

Kuku написа:
        А има ли смисъл от толкова малка плазма?
        Пак се хващаш за една единствена дума...
        Плазмен или ЛСД или както му се викаше
        е написал човека! Явно темата му е свързана с консултация, а не демонстриране на знания!

Коментар

Аз му отговарям на въпроса с въпрос и отговора може да си го даде сам!Щом държи на 32", няма смисъл от плазма.Да не говорим, че в търсачката има достатъчно теми по този въпрос....

Коментар

Vladim написа:
            Много, много обширна тема... Като цяло се ориентирай към точният размер, всеки собственик на подобен телевизор ще ти препоръча един размер по-голям. За гледане на телевизия, филми от компютър, или за компютърен монитор ще го използваш предимно? А магазини... с лопата да ги ринеш!
            Ми ще го изполвам предимно за телевизия. От време на време ще го ползвам за гледане на филм от лаптопа, но няма да го ползвам като монитор... Мисля, че 32 инча са достатъчни като цяло... Все пак е за моята стая, а да слагам нещо огромно според мен е излишно. Един френд има 32 инчов филипс в неговата стая и е доволно голям телевизора...То че магазини с лопати да ги ринеш е ясно. Питах дали имате някакви наблюдения, къде е най изгодно.
            Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

Ако стаята/спалнята е малка - 32’’ е приемлив размер.Ако става дума за хол/всекидневна или нещо по-обширно твърдо бих посъветвал за по-голям телевизор. Просто с тия темпове 32ката ще ти умалее много бързо. Говоря от собствен опит.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Колега , ето малко информация който иска целия файл да ми пише ще му го пратя 55 страници е
                Прикачени файлове
                Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
                Jim Morrison

Коментар

Ми стаята е с големина 5мх3м, ама са големи мебелите. Моята спалня е 2 персона, 4рикрилен гардеров, бюро и като цяло възнамерявам да я закача на стената.

Коментар

32-ки плазми на пазара почти няма, а ако някъде се намери то са безумно скъпи! Размерите за плазмите започват от 37 инча нагоре. Ако все пак държиш на 32-ка аз лично не виждам смисъл да се дават излишни пари за FullHD, защото разликата между HD и FullHD се вижда на по-големи екрани. За цени в, конкретни магазини нищо не мога да кажа, често има изгодни промоции. След като наблягаш два пъти на цените ще те посъветам в никакъв случай да не купуваш куча марка LCD!!! Ако трябва посъбери повече пари, но си купи Sony, Panasonic или Samsung.За този размер на стаята е подходящ и 37 инчов екран, но ти се решаваш... Закачането на стената за мен не е много удачно, защото те лишава от възможността да въртиш екрана наляво и надясно, но пък ако имаш закован диван пред телевизора... става! :D

Коментар

Vladim написа:
                      32-ки плазми на пазара почти няма, а ако някъде се намери то са безумно скъпи! Размерите за плазмите започват от 37 инча нагоре. Ако все пак държиш на 32-ка аз лично не виждам смисъл да се дават излишни пари за FullHD, защото разликата между HD и FullHD се вижда на по-големи екрани. За цени в, конкретни магазини нищо не мога да кажа, често има изгодни промоции. След като наблягаш два пъти на цените ще те посъветам в никакъв случай да не купуваш куча марка LCD!!! Ако трябва посъбери повече пари, но си купи Sony, Panasonic или Samsung.За този размер на стаята е подходящ и 37 инчов екран, но ти се решаваш... Закачането на стената за мен не е много удачно, защото те лишава от възможността да въртиш екрана наляво и надясно, но пък ако имаш закован диван пред телевизора... става! :D
                      За HD ready Според мен перфектния размер е 26 инча но както се разбра зависи от какво разстояние го гледаш и за какво го ползваш имам 26 инча део и 32 LG 26 -цата извади по хубава картина на цифровата но по лошо качество при вързване с компютър разгледайте файла който прикачих по горе който е доста полезен който проявава интерес ще му пратя и останалото
                      Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
                      Jim Morrison

Коментар

@batabit кабелната телевизия на, колкото по-малък LCD екран се гледа-толкова по-добре поне докато не стане HD! A иначе споневайки Део... попадал съм на много лош модел, който за да създаде илюзията за по-голям екран бе с половин педя пластмасова рамка около екрана... но това не бе ней-голята беля, процесора му бе супер бавен и при сменяне на каналите минаваха по две секунди.

Коментар

Гледай да има и двата вида цифрови тунери - кабелен и ефирен.
                          Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Аз имам "PANASONIC TX-L32C10P" в мойта стая с размери 4,5х3,5м.....Не е FullHD защото на този размер наистина е безсмислено а разликата в цената не беше малка.Моя струваше 789,00лв., но сега е намален още и струва 769,00лв.Сигурен съм, че ще ти върши перфектна работа

Коментар

Kuku написа:
                              Не е FullHD защото на този размер наистина е безсмислено а разликата в цената не беше малка.Моя струваше 789,00лв., но сега е намален още и струва 769,00лв.Сигурен съм, че ще ти върши перфектна работа
                              От къде го взе... Предполагам го ползваш по същия начин, по който искам да го използвам и аз... Смятам да сипрекарам и цифрова телевизия...

Коментар

Working...
                              X