Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредната мутренска проява

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поредната мутренска проява

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...c/?ref=rssДо кога някои хора ще живеят с мисълта ,че са недосегаеми и могат да правят каквото си пожелаят? Бог да пази България!
    SEAT Leon Cupra 300
    Triumph Street Triple 765 R

Нищо повече от стойкаджии! Всеки се е нагледал на подобни изцепки дори и по пътищата. Жалко.

Коментар

Нищо ново. Незабравяите, че всепак тук е Абсурдистан.

Коментар

За човешкото държание не е виновен Абсурдистана....

Коментар

Re: Поредната мутренска проява

VooDoo написа:
          До кога някои хора ще живеят с мисълта ,че са недосегаеми и могат да правят каквото си пожелаят? Бог да пази България!
          Тези хора наистина са си недосегаеми, а Бог отдавна е отписал България
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
            VooDoo написа:
            До кога някои хора ще живеят с мисълта ,че са недосегаеми и могат да правят каквото си пожелаят? Бог да пази България!
            Няма медосегаеми. Няма хора, които да се вдигнат срещу тях, да не казвам, че най-добре ще е някой да хване снайпера и да си поиграе на лунапарк...Надали на опашката на тоя лифт е нямало никой друг. Ако тълпата беше сгащила тея петимата и да им покаже де зимуват раците, щеше да е много по-интересно. Не съм почитател на саморазправата, но понякога си мисля, че това е единствения останал вариант.

Коментар

bubachko написа:
              dikanio написа:
              VooDoo написа:
              Няма медосегаеми. Няма хора, които да се вдигнат срещу тях, да не казвам, че най-добре ще е някой да хване снайпера и да си поиграе на лунапарк...Надали на опашката на тоя лифт е нямало никой друг. Ако тълпата беше сгащила тея петимата и да им покаже де зимуват раците, щеше да е много по-интересно. Не съм почитател на саморазправата, но понякога си мисля, че това е единствения останал вариант.
              Да ама тълпата си вика "нали не е на мене" Това сме ние,като не е на твой гръб се правиш че не виждаш И да попитам ТИ ако беше на опашката би ли направил нещо?

Коментар

Никога няма да спрат тези престъпления,докато всеки не си получи заслуженото му наказание!
                Уважавам тези,които ме уважават!
                Clube do Marea!

Коментар

Punto 1.4T написа:
                  Да ама тълпата си вика "нали не е на мене" Това сме ние,като не е на твой гръб се правиш че не виждаш И да попитам ТИ ако беше на опашката би ли направил нещо?
                  И какво да каже тълпата? Нормално е никой да не иска да се замесва. И аз няма да искам да се замесвам.... не виждам какъв е проблемът - хората ли трябва да поемат отговорността на полицията?каквото е станало- станало. Да видим какво ще последва...
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                    Punto 1.4T написа:
                    И какво да каже тълпата? Нормално е никой да не иска да се замесва. И аз няма да искам да се замесвам.... не виждам какъв е проблемът - хората ли трябва да поемат отговорността на полицията?каквото е станало- станало. Да видим какво ще последва...
                    Като за начало почни да четеш преди да пишеш

Коментар

Punto 1.4T написа:
                      ele написа:
                      Punto 1.4T написа:
                      Като за начало почни да четеш преди да пишеш
                      аз чета, чета.... много добре знам кой какво е казал
                      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Punto 1.4T написа:
                        ...И да попитам ТИ ако беше на опашката би ли направил нещо?
                        По скоро да. Може да паля от време на време, но не съм и откачен, както всички знаем никога винаги всичко зависи от конкретните обстоятелства. Малко оффтопик: Колко мислиш биха удържали фронта тези 5 бияча, дори и на 3-ма въоръжени със ски, щеки и ски обувки? Ако някой не извади ютия - спукана им е била работата . Хората не скачат в мелето не само от страх. Някои си имат други причини - да не изтърват спускането (ако ги заържат после), кефат се на сеира, държат ги под чехъл... причини колкото щеш, както казах за мелето нещата никога не са еднозначни.

Коментар

Помнете Стойчо Стоилов и Рижия.
                          Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
                          Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

Що?
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

По форумите е много лесно да сме смели. Но в действителност почти всеки предпочита да се прави, че мутрите не съществуват, че нищо не се е случило, ни чул, ни видял. Колкото някой в Италия например смее да свидетелства или да се опълчи срещу мафията, същото е и тук, и навсякъде.
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                              X