Моят автомобил е внесен от Италия .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От коя държава е внесен вашият автомобил?
Collapse
X
-
ntodorov написа:batabit написа:хайде сега като има толкова много италианки кажете кои са нещата които трябва да и се оправят след внос..Ползвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
-
Моето фиатче е някакъв мелез от Innichen, границата между Италия и Австрия.Живяло е на 1300 м. височина и резултата е че е ужасно изгнило отдолу и малко задните калници, а е 97 год.Като го взех спираше с едно колело, и маслото не беше сменяно от над 3 години беше станало като грес. Типичната италианска колаhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Punto-то е внос от "Bella Italia", по-точно от Монца в близост до Милано, а пък Uno-то беше от Австрия.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Гласувах по инерция за Италия макар,че колата я взех от първия и собственик тук-джамбазин ползващ я като лична Все още си рисувам "прекрасната картинка" на реалната история на автомобила,та ето двете версии1 Версията на продавача-лично съм си я внесъл,гледал съм си я,затъмнявал съм стъклата с мерак,ала бала продавам я щото се разведохме и искам да "прекарам" жената,за да не вземе и стотинка от колата(затова и писахме продажната цена 800лв,а всъщност му броих 3400)2 Ноята версия и реалната картинка-колата най-вероятно наистина си я внесъл,но не е успял да я продаде,защото е била бита и си я е карал той...Има побългърявани елементи по нея,които засега не ми създават ядове,дано и занапред е така. Колата НЕ Е била мареа,а маренго и със сигурност не е затъмнявал той стъклата ,защото е със заводското затъмняване,не е със стандарното фолио ползващо се тук Преправена е и регистрирана като пътническа,което не е кой знае какво. Вероятно и самия двигател е бил сменян тук,защото по документи номера на двигателя е "без номер" или "корозирал" Та значи си е била порядъчно използвана и малтретирана служебна кола захвърлена в Италия и съживена тук за нов живот :Dex.Мареа ТД100
Коментар
-
dikanio написа:Италия. Свалиха я от автовоза с един пръст прах по нея и паднал акумулатор - трябваше да я запалим с кабели от друга кола. Не искам и да знам историята и каква е, че сигурно ще колабирам Yellow_Flash_Colorz_PDT_37. Важното е, че издаяни 2 години и 400000км без да пипам нищо по нея, което сигурно е рекорд за италиянски автомобил. На третата вече, нещата стоят по-друг начин , едва ли е нужно точно на заклетите фиатаджии да обяснявам с подробности
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар