Колеги анкетата ми е породена от една друга тема в която се приема за нормално да работиш на 300-400км от местожителство си( в Германия).Та това вечно споменаване на тази държава ме накара да се допитам до вас.От къде са ви внесени автомобилите ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От коя държава е внесен вашият автомобил?
Collapse
X
-
Италия.Когато я взехме беше на 271 000.Реалните сигурно са към 500 или 600 000.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
coolboby написа:z_sutrov написа:Princo написа:Италия.Когато я взех беше на 271 000.Реалните сигурно са към 500 или 600 000.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
И моята е от Италия, конкретно от Ла Специя.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Тъй като може да се гласува само веднъж- гласувах Италия. Но Делтата ни е от Германия.И веднага да разкажа - не че не съм го правил де - Дедрата беше нов внос от Италия. Качих се и само карам. Никакви забележки до момента - 2 години.Делтата беше нов внос от Германия. Имаше доста за стягане, докато стане това, което е...Та мита за неподдържаните "италианки" и перфектните "германки" поне при мен не важи.
Коментар
-
Италия. Свалиха я от автовоза с един пръст прах по нея и паднал акумулатор - трябваше да я запалим с кабели от друга кола. Не искам и да знам историята и каква е, че сигурно ще колабирам Yellow_Flash_Colorz_PDT_37. Важното е, че издаяни 2 години и 400000км без да пипам нищо по нея, което сигурно е рекорд за италиянски автомобил. На третата вече, нещата стоят по-друг начин , едва ли е нужно точно на заклетите фиатаджии да обяснявам с подробности
Коментар
-
Re: От коя държава е внесен вашият автомобил?
От Германия. Пристигна на собствен ход, което не означава, че беше в добро състояние. Точно обратно. След като няколко пъти различни майстори ме убеждаваха в двете крайности, моето убеждение след 2 г. експлоатация е, че получих един порядъчно занемарен автомобил.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар