Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От коя държава е внесен вашият автомобил?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От коя държава е внесен вашият автомобил?

Колеги анкетата ми е породена от една друга тема в която се приема за нормално да работиш на 300-400км от местожителство си( в Германия).Та това вечно споменаване на тази държава ме накара да се допитам до вас.От къде са ви внесени автомобилите ?
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Не само за Германия съм чувал подобно нещо... но колега имай предвид , че в подобни страни алтернативния транспорт е добре развит и е по - изгодно (и по - бързо )с влака от колкото с колата ( не във всички случай естествено )

Коментар

Прогнозирам резултат за Италия над 55-60%

Коментар

Италия.Когато я взехме беше на 271 000.Реалните сигурно са към 500 или 600 000.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
          Италия.Когато я взех беше на 271 000.Реалните сигурно са към 500 или 600 000.
          Не че нещо се заяждам ама малко ми е странно като говориш, че ти си я взел.
          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
          Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
            Princo написа:
            Когато са му я "предали" по-добре ли звучи?И аз не се заяждам.

Коментар

coolboby написа:
              z_sutrov написа:
              Princo написа:
              Когато са му я "предали" по-добре ли звучи?И аз не се заяждам.
              Имах коментар ама по молба на колегата го изтрих. Та да не спамим темата. Та по темата: моята е от Италия. Имало е 2-ма собственици преди мене. Един дарт и един младеж на 20г за малко я е карал.
              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
              Ex.Opel Astra

Коментар

И моята е от Италия, конкретно от Ла Специя.
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Тъй като може да се гласува само веднъж- гласувах Италия. Но Делтата ни е от Германия.И веднага да разкажа - не че не съм го правил де - Дедрата беше нов внос от Италия. Качих се и само карам. Никакви забележки до момента - 2 години.Делтата беше нов внос от Германия. Имаше доста за стягане, докато стане това, което е...Та мита за неподдържаните "италианки" и перфектните "германки" поне при мен не важи.

Коментар

VIVA Italia!!! И Типото беше от Италия, и Бравата от Италия, и Алфата от Италия Иначе на местно ниво съм ги купувал съответно от Перник, Дупница и Варна.
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Италия. Свалиха я от автовоза с един пръст прах по нея и паднал акумулатор - трябваше да я запалим с кабели от друга кола. Не искам и да знам историята и каква е, че сигурно ще колабирам Yellow_Flash_Colorz_PDT_37. Важното е, че издаяни 2 години и 400000км без да пипам нищо по нея, което сигурно е рекорд за италиянски автомобил. На третата вече, нещата стоят по-друг начин , едва ли е нужно точно на заклетите фиатаджии да обяснявам с подробности
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Бравата е от ИталияБравото е малко по-различно, ама и то дойде от там :D
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Моята е от България, но е ’талянка по душа

Коментар

Re: От коя държава е внесен вашият автомобил?

От Германия. Пристигна на собствен ход, което не означава, че беше в добро състояние. Точно обратно. След като няколко пъти различни майстори ме убеждаваха в двете крайности, моето убеждение след 2 г. експлоатация е, че получих един порядъчно занемарен автомобил.
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                            X