Много ми е интересно всички собственици на автомобили в чужбина(Германия, Австрия, Италия, Холандия и т.н.) си продават колите когато станат на приблизително 100 000км или просто така ни се предоставят на нас, защото всяка втора кола, която е нов внос е с такъв пробег.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
100 000км
Collapse
X
-
Колите, дето се продават и са на 10-12 години определено не са на 100к км. От друга страна е съвсем нормално след 3 години да си продадеш колата. Това е така, защото до 3 години няма изискване за технически преглед, а както вероятно знаеш, в чужбината техническият преглед не е формален както в България.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
Re: 100 000км
7or37o написа:Много ми е интересно всички собственици на автомобили в чужбина(Германия, Австрия, Италия, Холандия и т.н.) си продават колите когато станат на приблизително 100 000км или просто така ни се предоставят на нас, защото всяка втора кола, която е нов внос е с такъв пробег.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
В Пловдив с един колега от форума проверихме на една 7 годишна кола реалните километри.По борд беше на 134 000 (По спомен),на компа показа 234 000.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Миналата година като ходих до Германия,минах през Розенхайм и викам я да видим какво има тук като Колички.Ами че те повечето бяха на 200к км че и повече. Направи ми впечатление един VW Passat 2006 по килимоетраж 354к км, викам си някой в Бг ще го вземе на 54к км, така че това е лъжа и измама всичкото.
Коментар
-
Моята Темпра показваше 116 х км като я взех. Проверката показа 516 х км. Тогава беше на 14 год.Като гледам как аз без много много да карам и като знам колко е "голяма" България и навъртам по 25-30 х км на година... и как ония от Мюнхен за събота и неделя ходят на плаж в Италия - дори и на моите километри да карат...за 10 години минимум 250 хил.км ще навъртят. Ама МИНИМУМ.Така че тези 100 хил. км просто ги умножаваш по 3 и си по-близо до реалните.
Коментар
-
ivanvanko написа:Моята когато е купих беше на 13 месеца и на 105000 км.Правете си изводите една кола на 12 г колко км ще е изминалаBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Re: 100 000км
7or37o написа:Много ми е интересно всички собственици на автомобили в чужбина(Германия, Австрия, Италия, Холандия и т.н.) си продават колите когато станат на приблизително 100 000км или просто така ни се предоставят на нас, защото всяка втора кола, която е нов внос е с такъв пробег.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
dudulia написа:ivanvanko написа:Моята когато е купих беше на 13 месеца и на 105000 км.Правете си изводите една кола на 12 г колко км ще е изминалаланчия либра 2.4 jtd 150к 2005 г--учебна
Коментар
-
ivanvanko написа:Колега неискам да започвам спор,но само да вметна че няма човек който да живее от другата страна на берлинската стена и да си купува масова кола,която да седи паркирана пред дома и само да се мие и лъска.Там повечето хора работят на по 300 -400 км от дома си и това разстояние се минава всеки ден.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар