Това според мен няма да стане. Локалните езикови пакети се инсталират върху английска версия. Шанса на колегата е, неговия Уиндоус да има немски пакет, който просто да деинсталира. Ако е локална немска версия, мисля че няма как да го пусне на български.
Това според мен няма да стане. Локалните езикови пакети се инсталират върху английска версия. Шанса на колегата е, неговия Уиндоус да има немски пакет, който просто да деинсталира. Ако е локална немска версия, мисля че няма как да го пусне на български.
Прав си,не става с Български пакет..Иска да се инсталира върху английската версия.. А не ми се иска да го преинсталирам...Ако никои не даде някаква идея сигурно ще се наложи да се рова като луд за тъпите драйвери..
Големия проблем не са драйверите, или езика на менютата. Уиндоуса поддържа два системни езика - английски и още един. При теб този още един е немски. А трябва да е български, за да нямаш проблеми с кирилицата. Преинсталирай го с паневропейска версия, за да си спестиш куп главоболия впоследствие.
Рано или късно тоя немски Вин ще се омаже и ще трябва да си го преинсталираш.А пък за драйверите - изтегляш си ги от лаптопа със Driver Magician.Например ето от тукhttp://www.webg.org/index.php?option...einfo&id=200и после си ги връщаш на новата инсталация.P.S. Виждам че на тоя линк е написано shareware обаче мисля че програмата е freeware. За по сигурно провери и по други сайтове от където да я изтеглиш.
Колега,на клавиатурата ще имаш разминаване с буквите между английска и немска версия и по-конркретно Y и Z, ß i ? :D
Сега има,но се надявам след като му сложа друг windows да се опитам да ги оправа .. Благодаря на всички колеги,които му помогнаха с съвети и линкове !! Утре се пускам да го прейнсталирам.
Буквичките са си буквички - хардуерно са на грешни места, а като се пише на US - са си ок Езиците - са си езици, а от 1998г. няма Windows паневропейска версия (Windows XP е локализиран за няколко езика, при това - без езикови пакети)Писането на фонетична кирилица под Win 95/98/XP - става чрез елементарно добавяне на фонетична подредба - търсете "инжинера" с жужъл.И защо всички сте експерти по компютрите? Също като автомонтьорите от които сте недоволни в последствие, ставате значи...
Буквичките са си буквички - хардуерно са на грешни места, а като се пише на US - са си ок Езиците - са си езици, а от 1998г. няма Windows паневропейска версия (Windows XP е локализиран за няколко езика, при това - без езикови пакети)Писането на фонетична кирилица под Win 95/98/XP - става чрез елементарно добавяне на фонетична подредба - търсете "инжинера" с жужъл.И защо всички сте експерти по компютрите? Също като автомонтьорите от които сте недоволни в последствие, ставате значи...
Нещо не успях да схвана намека за експертите и автомонтьорите ?!
Коментар