Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Windows от Немски на Български ?!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Windows от Немски на Български ?!?

Взех едно лаптопче и Windows-a ХР е на Немски и въпроса ми е има ли шанс да го прехвърля на Английски или Български без да го преинсталирам?!
    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Изтегли си от някъде Windows XP български интерфейсен пакет и си готов.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Това според мен няма да стане. Локалните езикови пакети се инсталират върху английска версия. Шанса на колегата е, неговия Уиндоус да има немски пакет, който просто да деинсталира. Ако е локална немска версия, мисля че няма как да го пусне на български.

Коментар

има даже ще ти дам да си инсталираш едно малко файлче и ще ти е на БГ http://search.data.bg/ready/47f32373...iginal.MSIНо мисля че и колегата tomny иа право
        Fiat Bravo 1.6 16v 103HP + ГИ Lovato

Коментар

tomny написа:
          Това според мен няма да стане. Локалните езикови пакети се инсталират върху английска версия. Шанса на колегата е, неговия Уиндоус да има немски пакет, който просто да деинсталира. Ако е локална немска версия, мисля че няма как да го пусне на български.
          Прав си,не става с Български пакет..Иска да се инсталира върху английската версия.. А не ми се иска да го преинсталирам...Ако никои не даде някаква идея сигурно ще се наложи да се рова като луд за тъпите драйвери..
          7or37o написа:
          има даже ще ти дам да си инсталираш едно малко файлче и ще ти е на БГ http://search.data.bg/ready/47f32373...iginal.MSIНо мисля че и колегата tomny иа право
          Не стана по този начин..Това го пробвах веднага..

Коментар

Я напиши къв модел е не вярвам да имаш проблем с намиране на драйверите.
            Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Големия проблем не са драйверите, или езика на менютата. Уиндоуса поддържа два системни езика - английски и още един. При теб този още един е немски. А трябва да е български, за да нямаш проблеми с кирилицата. Преинсталирай го с паневропейска версия, за да си спестиш куп главоболия впоследствие.

Коментар

Ако ХР е хоум едишън просто забрави и прейнсталирай.Аз така се мъчих с един италиански лаптоп два дена.
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

maskarata написа:
                  Я напиши къв модел е не вярвам да имаш проблем с намиране на драйверите.
                  Ем Лаптопа е GERICOM Blockbuster 2 или нещо от сорта..
                  avvasilev написа:
                  Ако ХР е хоум едишън просто забрави и прейнсталирай.Аз така се мъчих с един италиански лаптоп два дена.
                  Дамм Home Edition e.. Ем явно ще се прейнсталира,стига да му намера драйверите..

Коментар

Виж тук - http://download.gericom.com/NOTEBOOK/ Има ги всички драйвери.
                    Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Колега,на клавиатурата ще имаш разминаване с буквите между английска и немска версия и по-конркретно Y и Z, ß i ? :D
                      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Рано или късно тоя немски Вин ще се омаже и ще трябва да си го преинсталираш.А пък за драйверите - изтегляш си ги от лаптопа със Driver Magician.Например ето от тукhttp://www.webg.org/index.php?option...einfo&id=200и после си ги връщаш на новата инсталация.P.S. Виждам че на тоя линк е написано shareware обаче мисля че програмата е freeware. За по сигурно провери и по други сайтове от където да я изтеглиш.
                        Bravo 1.6 / 16

Коментар

dudulia написа:
                          Колега,на клавиатурата ще имаш разминаване с буквите между английска и немска версия и по-конркретно Y и Z, ß i ? :D
                          Сега има,но се надявам след като му сложа друг windows да се опитам да ги оправа .. Благодаря на всички колеги,които му помогнаха с съвети и линкове !! Утре се пускам да го прейнсталирам.

Коментар

Буквичките са си буквички - хардуерно са на грешни места, а като се пише на US - са си ок Езиците - са си езици, а от 1998г. няма Windows паневропейска версия (Windows XP е локализиран за няколко езика, при това - без езикови пакети)Писането на фонетична кирилица под Win 95/98/XP - става чрез елементарно добавяне на фонетична подредба - търсете "инжинера" с жужъл.И защо всички сте експерти по компютрите? Също като автомонтьорите от които сте недоволни в последствие, ставате значи...
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                              Буквичките са си буквички - хардуерно са на грешни места, а като се пише на US - са си ок Езиците - са си езици, а от 1998г. няма Windows паневропейска версия (Windows XP е локализиран за няколко езика, при това - без езикови пакети)Писането на фонетична кирилица под Win 95/98/XP - става чрез елементарно добавяне на фонетична подредба - търсете "инжинера" с жужъл.И защо всички сте експерти по компютрите? Също като автомонтьорите от които сте недоволни в последствие, ставате значи...
                              Нещо не успях да схвана намека за експертите и автомонтьорите ?!

Коментар

Working...
                              X