Айдеее, пак стана от мравката слон... В крайна сметка изводът е да спираме по-далеч от сгради, всички са съгласни. Аз съм пас вече
Абсолютно! Не знам, кой заговори за съдене, но аз не съм! :D Но да си представим, ако парче лед счупи не моето стъкло, а това на някоя мутра... интересно ми е дали собственика на покрива ще се отърве само с разправии с полицията, и застрахователите. :D @paralesa точно в Търново едва ли строителите не умеят да строят покриви! Живял съм в къща с керемидки на покрива и интересно, как никога не са падали ледове отгоре!? :D Примера ти е неадекватен. Панелките всеки си ги е преправял, както му дойде и съм сигурен, че никой няма разрешително за правене на покриви над балконите на последните етажи. Ако не ме разбираш за, какво ти говоря-ще снимам и ще ти покажа. В крайна сметка въпрос на късмет е да не стане по-голяма беля...
Айдеее, пак стана от мравката слон... В крайна сметка изводът е да спираме по-далеч от сгради, всички са съгласни. Аз съм пас вече
Абсолютно! Не знам, кой заговори за съдене, но аз не съм! :D Но да си представим, ако парче лед счупи не моето стъкло, а това на някоя мутра... интересно ми е дали собственика на покрива ще се отърве само с разправии с полицията, и застрахователите. :D @paralesa точно в Търново едва ли строителите не умеят да строят покриви! Живял съм в къща с керемидки на покрива и интересно, как никога не са падали ледове отгоре!? :D Примера ти е неадекватен. Панелките всеки си ги е преправял, както му дойде и съм сигурен, че никой няма разрешително за правене на покриви над балконите на последните етажи. Ако не ме разбираш за, какво ти говоря-ще снимам и ще ти покажа. В крайна сметка въпрос на късмет е да не стане по-голяма беля...
Колега,точно в Търново чисто нови кооперации на по една година вече текат отвсякъде-дам не се обледява навън по простата причина,че водата тече в самата сграда Точно в Търново "строителите" не че знаят как да строят,напротив,знаят как да строят ,така че половината материал да иде в собствените им джобове и лични обекти Панимайш? Лева ръка десен джоб,а за сградата каквото остане А тия със покривите самоделки-ми да ти кажа ако има закон и начини да се търси отговорност според този закон,нямаше да е така......Тоест извода е един-ако не живеехма в Булгаристан,а в някоя бяла държава,нямаше да е така А да ти отговоря на въпроса за мутрата-хич не ме е еня...още повече,че на "мутри" сега се правят какви ли не селяци . ПОзнавам такава "мутра" кинта и 65 висок...По телефона се зъби на колегата,ще дойдел и ще ги изколел из офиса,ако не му оправели нета,отивам в тях да му видя проблема и като му се стъпахме с колегата двамата по 120 кила и взе да мечи като лека жена "ама момчета що така ми спря,МОЛЯ ВИ, оправете го,че ми трябва. Ей това ли са мутрите-тоя кара с класа и се мисли за бияч,а същия преди години са му спуквали задника от бой по кръчмите Въпросните мутри,като им падне нещо на колата ги боли знаеш кое,защото имат каско
Спокойно пичове, стига сме спорили - човека си е пострадал двойно от главата си - хем колата му е потрошена, хем снега е дошъл от... неговият покрив. Оказа се, че бил паркирал под тях си...
Коментар