Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Легло откъде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Легло откъде?

Здравейте отново :D Някой колега може ли да ме упъти къде в София има легла на прилични цени ?Като говорим за легло имам предвид заедно с матрака, защото иначе ще ми е доста твърдичко да спя на него :P
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Магазин COMO http://como.bg/ . Там според мен не са скъпи и има избор
    Impossible is nothing !

Коментар

Магазин Явор.
      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

айко
        Fiat brava 1.4/12v mart 97(бензин-газ)

Коментар

Още един глас за Айко ... От комо, не съм очарован лично аз, а този другият не съм го чувал ... http://www.aiko-bg.com/index.php?gid=8
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

...

MobboИма и в БауМакс, Практикер... Зависи какво точно търсиш и до какви пари
            Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
            Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Хващаш околовръстното - има и Айко(препоръчвам и аз), Como и Явор(до Технополис). Аз лично препоръчвам и Арон в Младост - бившата Деница - има и стари модели, които са много намалени.

Коментар

Слагам още един глас за Mobbo цените са повече от прилични.

Коментар

http://www.bgbazar.com/product.php?id=7813&pic=1 също не е за подценяване-отнема около 5 мин да се надуе/спадне- и най важното през деня не заема место....Вградена помпа-само натискаш бутона и всичко си става само Аз лично си взех на промоция от Метро с размери на спалня за 80лв и се спи доста удобно на него!
                  LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                  LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                  LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                  Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                  Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Вадиш кунки от гъзунки, купуваш си матрак и в първата фирма за плоскости ти нарязват по размер бъдещото легло Тази пролет самият аз ще следвам собственият си съвет... Една плоскост 2440/1220 излиза между 60 и 90лв в зависимост от десена, матрака - според това на какво вярваш, аз самият предпочитам еднолицеви пружинни матраци. От там насетне - един лист, линийка и 15 минути размисли ...
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

... и страсти !!!

Коментар

Обърни повече внимание на матрака-спиш на него,леглото може и сам да си направиш както е писал Женшен.Пенолатексов двулицев-около 350-400лв,скара-подматрачна рамка около 100лв.размера е 164х190 ,по евтин вариант-дунапрен 10см Т25 и скара-подматрачна рамка.Пенолатекса е 13 см,по високо-по скъпо-удобство също като при 13см,мемори пенолатекс-18см с рамката отива на 1100лв.Между другото-това което е двулицево е дюшек,а това което е еднолицево-има твърда основа отдолу -е матрак.
                        Marea HLX 147ps

Коментар

jenshen73 написа:
                          Вадиш кунки от гъзунки, купуваш си матрак и в първата фирма за плоскости ти нарязват по размер бъдещото легло Тази пролет самият аз ще следвам собственият си съвет... Една плоскост 2440/1220 излиза между 60 и 90лв в зависимост от десена, матрака - според това на какво вярваш, аз самият предпочитам еднолицеви пружинни матраци. От там насетне - един лист, линийка и 15 минути размисли ...
                          Колега, не си прави леглото само от ПДЧ, защото рано или късно ще се разхлопа, освен ако не лежите на него като мъртъвци :D И аз вкъщи си правих спалнята, но от греди и стана много здраво. Само таблата е от ПДЧ. Огоре е еднолицев матрак. Така се запалих тогава по тези греди или така наречени строителни бичмета, че си направих и холна и кухненска мебел. Само като ги вземеш от някой склад трябва месец-два да подишат и изсъхнат, ако има влага.Ето линк с моите произведения - http://www.napravisam.bg/forum/viewt...F7%EC%E5%F2%E0
                          преди - TIPO
                          сега - VOLVO XC60

Коментар

Забравих да кажа, че леглото без матрака излезе около 50-60 лв.
                            преди - TIPO
                            сега - VOLVO XC60

Коментар

dannybo написа:
                              jenshen73 написа:
                              Колега, не си прави леглото само от ПДЧ, защото рано или късно ще се разхлопа, освен ако не лежите на него като мъртъвци :D И аз вкъщи си правих спалнята, но от греди и стана много здраво. Само таблата е от ПДЧ. Огоре е еднолицев матрак. Така се запалих тогава по тези греди или така наречени строителни бичмета, че си направих и холна и кухненска мебел. Само като ги вземеш от някой склад трябва месец-два да подишат и изсъхнат, ако има влага.Ето линк с моите произведения - http://www.napravisam.bg/forum/viewt...F7%EC%E5%F2%E0
                              Много добре са станали, даваш ми идеи, лошото е, че нямам време Слав: Какво е "прилична цена"? Най-евтината? Вземай най-евтиното легло и инвестирай повече в матрак, освен ако не правиш подвизи на него.
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                              X