колеги харесал съм си ето това фиатче даите съвети какво да гледам колко би ми струвало боядисването отпред..благодаря ви предварително за мненията и препораките..http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...970&f1=detailsРедактирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам съвет за покупка на Фиат Купе
Collapse
X
-
Ами първото нещо е, че като идеш трябва да си направиш устата да ти свали от цената, заради боята. Другите неща са да я огледаш обстойно за разни скрити кахъри. Виж добре салона, волана, педали, скоростен лост по тях си личи дали е карана много или не. По двигателя гледай да няма течове по капака на главата, да не подлизва от някъде, ако можеш легни под нея виж дали няма и теч от скоростите. Поогледай на око до колкото е възможно да се види отреп тампони маншони и.т.н. Запали колата, остави я да работи, да влезе в режим виж дали ще пусне перката. Накарай някой да влезе вътре, да я поизреже и виж дали не гори масло отзад. След като загрее двигателя добре, бръкни с пръст в ауспуха, ако е мазен значи гори масло, ако е сух е добре. Общо взето е това, но се пазари до последно! За боядисването мисля, че ако имаш познат няма да ти вземе повече от 200лв. плюс боята и материалите...Вчера е минало, днес е подарък, а утре загадка!
-
Murphy написа:Ами първото нещо е, че като идеш трябва да си направиш устата да ти свали от цената, заради боята. Другите неща са да я огледаш обстойно за разни скрити кахъри. Виж добре салона, волана, педали, скоростен лост по тях си личи дали е карана много или не. По двигателя гледай да няма течове по капака на главата, да не подлизва от някъде, ако можеш легни под нея виж дали няма и теч от скоростите. Поогледай на око до колкото е възможно да се види отреп тампони маншони и.т.н. Запали колата, остави я да работи, да влезе в режим виж дали ще пусне перката. Накарай някой да влезе вътре, да я поизреже и виж дали не гори масло отзад. След като загрее двигателя добре, бръкни с пръст в ауспуха, ако е мазен значи гори масло, ако е сух е добре. Общо взето е това, но се пазари до последно! За боядисването мисля, че ако имаш познат няма да ти вземе повече от 200лв. плюс боята и материалите...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Колега,т.к. си от София ти препоръчвам да вземеш колата и да я закараш на доверен сервиз и да и направят една диагностика.Почти със сигурност двигателя няма да е омаслен,защото ще е измит.Дори и да има теч,то той се отстранява и това не трябва да е определящо при купуване на една кола.Диагностиката струва около 30-40 лева и си струва,защото може да те предпази от наливане на няколко хиляди в последствие.За София добър диагностик е Бобо.Препоръчвам ти да отидеш при него за да знаеш какво да очакваш от тази кола,като бъдещи разходи.Координатите му ги има в раздел сервизи и магазини.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Аз още преди да си взема бравото преди година и нещо - две оглеждах и купетата. Там обаче ценичките бяха космически като това въпросното му искаха първоначално 4999лв. Това ти казвам преди около 2 години. Мисля, че толкова беше сумата. Тая обява реално се върти от много ама наистина много време в мобилето. А и за толкова време никой да не е погледнал колата сигурно има нещо. При положение, че винаги е била една от най-ниските оферти. Може и да се залъгваме само по външният вид, но докато някой от форума не е погледне нищо сигурно няма. Само ми е интересно как за толкова време не успяха да и ударят една боя. Пък те джамбазите си имат хора тъй, че няма да им излезне солено. А по-въпроса с метановата уредба..... Незнам само ако беше пазена колата такъв външен вид ли щеше да има и дали щяха да и свалят бутилките. Всеки знае, че някоя кола като се дава без пари се сваля всичко възможно от нея. п.п. Ако ти е на сърце и най-големият дръгел да е вземай е, но следи обявите във форума за тия пари имаше много хубави купета, че и по-ниски ценички даже, то на тая само екотаксата е 200лв. отделно регистраций щуротий. Поздрави!MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
fiatcoupe1.8 написа:темата вече може да се заключва,сдобих се с coupe 2000-16v-TURBOп.с.колега dudulia можеш ли да ми дадеш линк с данните на Бобо?Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:fiatcoupe1.8 написа:темата вече може да се заключва,сдобих се с coupe 2000-16v-TURBOп.с.колега dudulia можеш ли да ми дадеш линк с данните на Бобо?ВСЯКА ПРАВА ДРАГ,ВСЕКИ ЗАВОЙ ДРИФТ...
(FiAT Coupe TuRb0 & BmW ///M5)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар