Колеги понеже вече незнам какво да правя, се обръщам и към вас....След големи мъки,ходене по полиций,съдилища,адвокати и къде ли не, се е видяло че в ТАЯ даржава оправа няма.. :cens: Бях измамен от Уж копувач, който искъше да ми купи колата,но бях измамен след като отпраши с колата ми, както и с документи те вътре (не ми се говори как и защо,може би имам вина, че бях оставил документите в колата )Колата е Опел Вектра 1.7дРЕГ.номер СО 3422 АКЕдинственото нещо, което я отличава е нейният цвятМоля за съдействие.. От познати колата била засичана Предимно в областа на София и по точно гр.Елин ПелинВиждъна е и в Пазарджик.Ако някой я засече ,или види моля обадете се на 0878114150 Много ще съм ви благодаренОт тъпите наши закони НЕ разбирам ,защо вече след близо 3 месеца колата още не е пусната офицялно от МВР за издирване ? Ето линк към снимките,малко са стари, но само с тях разполагам...http://venci89.snimka.bg/automobiles/opel-vektra.467852
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги издирвам си колата ! Помогнете....
Collapse
X
-
мангал ли беше купувача или не? Защото ако не е мангал няма вече шанс да я намериш цяла,отдавна верочтно е разпарчедисана за части. Ако е мангал,търси я сам,обикаляй в пустия му Елин Пелин няколко дни и като го намериш не само си вземи колата,ами първо го застреляй на място Казвам ако е мангал,защото за мен само такъв би карал крадена кола без да е променил регистрациятаex.Мареа ТД100
-
chaveto написа:Колата не е крадена след като документите са в него. Нека да докаже, че е откраднал по такъв начин. Редно е да е обявена за издирване, но това е БГ.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар