Колеги, майка ми живее в Италия и управлява автомобил там с италиански номера, гражданската и отговорност изтича а там цените са от сорта на 600-700Е за 6м. Въпросът ми е как мога да направя гражданска на неиният автомобил от тук, която да важи и за държави от европеиският съюз, понеже така или иначе ще си идва след 2 месеца, а и знаете разликата в цените е огромна ? благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за гражданска отговорност?
Collapse
X
-
По принцип можешЕ да се направи ГО с чужд номер от ЕС в БГ до миналата година това съм сигурен, но не във всички компании.Ако @KuKu е сигурен, че вече е забранено значи е така== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
tomny написа:Прави се т. нар "Гранична застраховка". За лек автомобил струва около 300 лв. за три месеца, до колкото помня. Агент няма да ти свърши работа, трябва да отидеш в централата на компанията. Със сигурност я правят в Армеец и в Булинс, но вероятно я има и в други компании.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар