Понеже забелязах, че има доста потребители които за запознати по-добре с компютърните технологии ще попитам. Компютъра ми е двуядрен Intel, с нелоша видео карта. Проблемът е, че от известно време като пусна някоя игра и всичко забива и се налага рестартиране на системата. Това се случва с всяка игра, но интересното е, че филмите примерно ми вървят супер, няма проблем, с флаш клипчетата също. Някой има ли предположение ? На позналия се полагат няколко литра бира по избор Благодаря на всички предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за PC :)
Collapse
X
-
Причини много. Но виж колко "плочки" с памет имаш и на какви слотове са. Ако са 2 и са на слотове с еднакъв цвят (Dual chanell mode), пробвай да ги сложиш на такива с различен цвят. Това снижава производителността, но понякога машинките се държат по-стабилно, особено при високи натоварвания.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
nai7 написа:Колега днес и аз се сблъсках със подобен проблем,отворих го вътре имаше толкова много прах че направо онемях.И моята видеокарта е със вентилаторче,почистих всичко и го оставих отворен.Вече няколко часа работи добре дано от това да е било.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:nai7 написа:Колега днес и аз се сблъсках със подобен проблем,отворих го вътре имаше толкова много прах че направо онемях.И моята видеокарта е със вентилаторче,почистих всичко и го оставих отворен.Вече няколко часа работи добре дано от това да е било.
Коментар
-
undermind написа:Видеокартата няма вентилатор доколкото видях (имам плексиглас на кутията), но вътре платките са си доста прашни. Да отворя ли да пусна 1 прахосмукачка :Dundermind написа:Картата ми е NVidia GForce....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар