По принцип, тихите карти се допускат на по висока температура от производителя, но аз лично мразя такива над 60*C под товар. Също така чипа на тия карти е еднакъв с моделите с вентилатор и там той работи на около 50*. Лично мнение е да свалиш тая температура, като закачиш някакъв вентилатор. Що не видиш и как стоят нещата в таск менаджера - CTRL+ALT+Del после performance и пиши под какъв товар работи процесора без да има стартирани други програми, както и оп. памет. Най добре постни една снимка. както и на прозореца с процесите. Всъщност, така или иначе няма да се оправиш сам, ами иди в сервиза къде колегата ти казва. Така ще е най добре за теб.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за PC :)
Collapse
X
-
На всички взели отношение по проблема ми - Благодаря ! Оказа се, че в БИОС настройките ми вентилатора на процесора е бил изключен и съответно е прегрявал. За щастие се разминах с една изгоряла видео карта. Това е, ако някой предлага търсения от мен компонент, моля да ми пише на лични. Специални благодарности на jenshen73 :DImpossible is nothing !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар