Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за PC :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бла, бла, блааа.Почваш с Мемтест, после си проверяваш харддиска с Викториа примерно, ако те не ти откриват проблеми, ей така може да си отвориш захранването, което предполагам е нонеймка, проверяваш му като за начало кондензаторите.Ако и то е ок - под Виндоууус, може да пуснеш я ортосче, я прайм95, я linpack и т.н.И ако те са наред - тестваш видеото.Ама виж послушай @simeon3000Всичко друго са кълбета, търкалета и т.н.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Бла, бла, блааа.Почваш с Мемтест, после си проверяваш харддиска с Викториа примерно, ако те не ти откриват проблеми, ей така може да си отвориш захранването, което предполагам е нонеймка, проверяваш му като за начало кондензаторите.Ако и то е ок - под Виндоууус, може да пуснеш я ортосче, я прайм95, я linpack и т.н.И ако те са наред - тестваш видеото.Ама виж послушай @simeon3000Всичко друго са кълбета, търкалета и т.н.
      Каза най-големият спец на света, вероятно :D .П.П. Защо ВИНАГИ в този форум в компютърните теми се намира някой, който обезсмисля желанието на останалите да помогнат ?
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Ее благодаря ти, ше почерпя Той нека да направи , квото съм написал пък ... после ще говорим.Друг е въпроса, че ще запецне на някоя от точките
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

snake написа:
          П.П. Защо ВИНАГИ в този форум в компютърните теми се намира някой, който обезсмисля желанието на останалите да помогнат ?
          E, щом го кефи да е разбирач.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Почистих го с прахосмукачката , пооправи се замалко и сега пак забива. РАМ платката ми е на 1 слот и не съм я местил, и въпреки това си мисля, че проблема наистина е в температурата, защото зад вентилатора няма място за въздуха. Сега ще проверя температурата на процесора, колко е нормално да бъде тя ? Emzo благодаря за съветите, но след като съм се докарал дотук едва ли имам понятие от нещата които ми "нахвърли" като идеи, мерси пак на всички
            Impossible is nothing !

Коментар

Сега благодарение на линковете на @zaio видях, че температурата GPU Temperature е 70.0 градуса Целзий, Че се запалим ли ? :D:D
              Impossible is nothing !

Коментар

Хмм... според мен всичко е до охлаждането.Никакви РАМ , никакви тестове провери си температурите преди да пуснеш някоя игра и по време на игра.Звука насича ли ти?
                Мерцедеси Мерцедеси За Метреси И Принцеси..Шевролети Кабриолети Всичките Със Джанти Лети..Фаровете Са Ксенон...Музиката CD-ROM,Телевизор във колата те тава ми е мечтата

Коментар

Ами преди май се случваше звука да насича, сега просто всичко се срива и забива и няма измъкване, ама ще му махна капаците и така ще пробвам
                  Impossible is nothing !

Коментар

Почисти го добре но не с прахосмукачка да не да има тема "Компютъра не се включва" ,ако можеш издухай всичката пепел и почисти вентилаторите,след това виж темп. преди и по време на игра и виж има ли голяма разлика.Ако на видеото разликата е прекалено голяма то не се охлажда правилно.Успех едит: ако имаш програмата Еверест копираи стойностите от нея.Температурите се намират в Компютър>Датчик или Computer>Sensor
                    Мерцедеси Мерцедеси За Метреси И Принцеси..Шевролети Кабриолети Всичките Със Джанти Лети..Фаровете Са Ксенон...Музиката CD-ROM,Телевизор във колата те тава ми е мечтата

Коментар

Мерси, а това пак ли с програмата препоръчана от zaio да гледам температурата ?
                      Impossible is nothing !

Коментар

Пич, явно хал хабер си нямаш от компютри - да ти дам координатите на доверен сервиз в София да ти свършат работа?Първо правило: На компютри не се духа!Второ правило: Колкото по-малко прах - толкова по-добре!Трето правило: Никакви "безименни" захранвания!Съвети като за без пари: Отваряш компютъра, взимаш прахосмукачката и една мека бояджийска четка с дълъг косъм и почистваш ПЕРФЕКТНО всичко в компютъра - сваляш "плочката" памет, а също и всички останали платки. Почистваш смучейки с прахосмукачката и изчетквайки мръсотията. След като приключиш - сглобяваш всичко и включваш. След като Windows стартира - намираш, теглиш и стартираш следните две програмки: hwmonitor и coreTemp. Процесора ти не трябва да е по-горещ от 70* C, твърдият диск от 45*C, а видеокартата 95*C. Всички стойности над посочените - са крайно притеснителни!hwmonitor ще ти даде информация и за напреженията, не са съвсем точни, но трябва да са: 12V/5V/3.3V и няколко по-малки примерно 1.65V.
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Мерси много Всичко това ще направя утре след изпита и се надявам да има резултат. Ако няма ще те потърся jenshen73 на ЛС да ми дадеш координатите Поздрави на всички !
                          Impossible is nothing !

Коментар

Все си мисля , че тези 70 градуса за интелски процесор са прекалено много !Колега Jenshen какви са тези темперетури ? 95 градуса видео карта Зависи от модела , но над 70 градуса вече е много притеснително ( за видео картата ) Да не кажа силна дума ами , че и над 65....Колега и аз да ти дам съвет почисти както предлагат всички и си дръпни програмка няма значение каква просто да е адекватна и да показва възможно повече моментна статистика за всичките темперетури на чарковете и гледай ако проблема е прегряване виж вентилаторите как въртят ( може да трябва малко да ги смажеш ) И най - добре се порови в www.google.bg и виж какви са нормите на твойте части ( говоря за темперетура ) и такам Ако проблема вече не е прегряване ( след като го остановиш ) разгледай платките ... но не е задължително да има видими дефекти за да е изпушило нещо някъде ... това трябва да го знаеш предварително

Коментар

undermind написа:
                              Сега благодарение на линковете на @zaio видях, че температурата GPU Temperature е 70.0 градуса Целзий, Че се запалим ли ? :D:D
                              Аз бих и завинтил една перчица на тая видеокарта с тва пасивно охлаждане, аве изобщо комповете обичат студ. А на охлаждането на процесора направо му демонтирай вентилатора, за да почистиш радиатора, че иначе няма да стане, сигурен съм, че е набит с прах яката, грее и забива.
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Jivko Georgiev написа:
                                Все си мисля , че тези 70 градуса за интелски процесор са прекалено много !Колега Jenshen какви са тези темперетури ? 95 градуса видео карта Зависи от модела , но над 70 градуса вече е много притеснително ( за видео картата ) Да не кажа силна дума ами , че и над 65....
                                Ъъъ? Ти разчиташ на вградените сензори + програми за да разчетеш вярно резултата ли? За последните 20 години - не съм срещнал подобно нещо. Ако ти имаш по-голям опит с компютрите... ще ти повярвам. А и както колегата писа по-горе - видеокартата е с пасивно охлаждане - там по дефиниция си показва и по-високата температура, а тригера на NVidia видеокартите дори е 105*C... Но нищо, кой съм аз, че да си разбирам от професията? Или пък emzo?
                                Steliyan's Life!
                                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                                X