Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За феновете на Apple: какво мислите за iPad

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jenshen73 написа:
    @immortal: Аз явно съм някакво антифлаш изключение - на всичките ми операционни системи и браузъри поддържащи възможността съм сложил флаш блокер. Пускам го ако наистина искам да видя нещо. Знаеш ли - много реклами, а и други глупости изведнъж спряха да ми пречат. Явно съм сред малкото хора, които не ползват Ютюб и вибокс7. Щастлив съм, че за FF и Chrome има добавки, които изключват на 100% флаш, като удоволствие...Не виждам причина да се налага да внимаваш да не седнеш на едното, но ... да не седнеш на другото и ... не схванах - какво му е на капацитивния дисплей, сравнен с желето на резистивния???Гроздето е кисело, хъх???
    Остави го Дидо - той си е класически антиепълист. :P Още не съм го видял айпада, ама малко ме е страх - да не стане кат с айфона - кат го пипнах и не спах цял месец докато ми пристигне моя...
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Чак пък анти-епълист не съм, дори в момента ви пиша от Сафари браузър и слушам музика от iTunes (за Виндовс естествено). Но тия шарените джиджавки ме дразнят, защото наистина не могат да се сравнят по функционалност с нито един от конкурентите си. Ама щом е лъскаво и струва над 1000 лв, значи е хубаво Под "да не седнеш на него" имах предвид че е прекалено тънко и наистина изглежда изключително чупливо.

Коментар

Знаеш, че имам iPhone - никак не е чуплив сравнен с останалите ми телефони, дори е много "солидно" сглобен и за да го потрошиш трябва определено да се постараеш. Не знам пък що за мания е тоя Windows... вярно, с всичките професионални инструменти, които нямат портове за друго освен Windows..., но от 3 месеца вече упорито използвам Linux и ... честно казано, като седна пред Windows машината си се чувствам дискомфортно..., дори само от факта, че всички ми Windows базиран софтуер отдавна не е актуален и ако тръгна да го актуализиарам ще мине месец... И честно казано - успея ли да подкарам удачен счетоводен софтуер под Linux - забравям съществуването на Windows. За протокола - имам ЕДНО лицензно копие на Windows Professional OEM..., но то не стига...
        Yavor написа:
        Още не съм го видял айпада, ама малко ме е страх - да не стане кат с айфона - кат го пипнах и не спах цял месец докато ми пристигне моя...
        iPad като го гледам си е класическа играчка, която бих искал да притежавам. Цената обаче текущо е решаваща за мен и при адекватно изглеждащ аналог на пазара - ще предпочета аналога... Текущо бих взел таблет основно само за гъдел.
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Хм, нямам таблет щото просто не ми трябва. Наистина не е повече от играчка.Парите и за мен са много, само дето като ме хване крастата и жената почва да протестира на висок глас.

Коментар

Аз искам и аз да кажа мнение . Лично аз съм непоправим фен на ябълките, това не може да се обясни с думи... Е вярно, имат си кусури, но тука говорим за коренно различни неща. Само човек който се е докоснал до тяхната магия (ама колко сектантско звучи само ) може да отцени и разбере творчеството им, а който веднъж го е грабнало остава фен завинаги . Първия ми досег с компютър и доста години след това е бил изключително на Епъл и прехода към ПЦ беше малко стресиращ. МИнал съм през доста модели и версии на операционната им система и гарантирам, че няма друг такъв интуитивен начин за работа. От скоро си имам и iPhone - брата си го купи, ползва го, обяви го за нефункционален и скапан и ми го даде, а сега цъка и вика Брях, това можело да работи и да прави доста неща... Ама трябва да знае човек какво иска от него за да може да изтиска и последната капчица "можене" от него. За сравнение, съвместимост и функционалност на което и да е епълско творение с което и да е ПЦ базирано чудо няма как изобщо да става дума, това са 2 различни класа устройства. Нямало флаш? Ами свиква се, вече никак не ми е тегаво с липсата ми на айфона. Тъч функциите му са прекрасни (визирам и клавиетурата), USB не му трябва, кабела за данни + WiFi-то са напълно достатъчни и така натам, и така натам...Определено единственото което засега ме дразни както казват е липсата на многозадачност, но това скоро мисля че ще го оправят. И ако знам, че жената няма да ме утрепе определено бих си го купил

Коментар

А има ли смисъл (в България) от 3Г версията на ипад?

Коментар

ls1 написа:
                А има ли смисъл (в България) от 3Г версията на ипад?
                Ако си вземеш сим карта с някакъв интернет пакет - може би да.Само не знам дали не Ай-пада не ползва новите микро-сим карти, като Айфон 4, които пък не се предлагат в бг от операторите засега.Гледах в нета едно видое на един тип който изряза обкновена сим карта до размерите на микро, ама дали наистина става - не знам.

Коментар

Става с изрязване на Mini-SIM. В интернет е пълно с упътвания.А и Мтел вечe разполагат и с Micro-SIM. Не знам само дали са ги пуснали за ползване.

Коментар

Всъщност има ли магазин в България (пък ако е и във Варна...) в който се продава иПад? Не говоря за частните обяви. Или да се оглеждам към Англия?

Коментар

ls1 написа:
                      Всъщност има ли магазин в България (пък ако е и във Варна...) в който се продава иПад? Не говоря за частните обяви. Или да се оглеждам към Англия?
                      Що не хвърлиш едно око в МолВарна - Юникомс мисля, че имат щанд - бих се изненадал ако нямат таблета.
                      Steliyan's Life!

Коментар

Ще се разходя, но поне на сайта си го нямат, иПодчета само.

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

@BolgAryan: Надявам се, че се пулиш на "stratch resistance", а не на цената. Да, толкова струва Фабрично Отключен Apple iPhone 4G. Ако искаш Аз - не искам ...
                            Steliyan's Life!

Коментар

В Бургас на ул. Богориди има Apple iStore или нещо такова, но чак в четвъртък мога да погледна дали имат ипад.
                              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
                              X