jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За феновете на Apple: какво мислите за iPad
Collapse
X
-
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Чак пък анти-епълист не съм, дори в момента ви пиша от Сафари браузър и слушам музика от iTunes (за Виндовс естествено). Но тия шарените джиджавки ме дразнят, защото наистина не могат да се сравнят по функционалност с нито един от конкурентите си. Ама щом е лъскаво и струва над 1000 лв, значи е хубаво Под "да не седнеш на него" имах предвид че е прекалено тънко и наистина изглежда изключително чупливо.
Коментар
-
Знаеш, че имам iPhone - никак не е чуплив сравнен с останалите ми телефони, дори е много "солидно" сглобен и за да го потрошиш трябва определено да се постараеш. Не знам пък що за мания е тоя Windows... вярно, с всичките професионални инструменти, които нямат портове за друго освен Windows..., но от 3 месеца вече упорито използвам Linux и ... честно казано, като седна пред Windows машината си се чувствам дискомфортно..., дори само от факта, че всички ми Windows базиран софтуер отдавна не е актуален и ако тръгна да го актуализиарам ще мине месец... И честно казано - успея ли да подкарам удачен счетоводен софтуер под Linux - забравям съществуването на Windows. За протокола - имам ЕДНО лицензно копие на Windows Professional OEM..., но то не стига...Yavor написа:Още не съм го видял айпада, ама малко ме е страх - да не стане кат с айфона - кат го пипнах и не спах цял месец докато ми пристигне моя...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Хм, нямам таблет щото просто не ми трябва. Наистина не е повече от играчка.Парите и за мен са много, само дето като ме хване крастата и жената почва да протестира на висок глас.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
bubachko
Аз искам и аз да кажа мнение . Лично аз съм непоправим фен на ябълките, това не може да се обясни с думи... Е вярно, имат си кусури, но тука говорим за коренно различни неща. Само човек който се е докоснал до тяхната магия (ама колко сектантско звучи само ) може да отцени и разбере творчеството им, а който веднъж го е грабнало остава фен завинаги . Първия ми досег с компютър и доста години след това е бил изключително на Епъл и прехода към ПЦ беше малко стресиращ. МИнал съм през доста модели и версии на операционната им система и гарантирам, че няма друг такъв интуитивен начин за работа. От скоро си имам и iPhone - брата си го купи, ползва го, обяви го за нефункционален и скапан и ми го даде, а сега цъка и вика Брях, това можело да работи и да прави доста неща... Ама трябва да знае човек какво иска от него за да може да изтиска и последната капчица "можене" от него. За сравнение, съвместимост и функционалност на което и да е епълско творение с което и да е ПЦ базирано чудо няма как изобщо да става дума, това са 2 различни класа устройства. Нямало флаш? Ами свиква се, вече никак не ми е тегаво с липсата ми на айфона. Тъч функциите му са прекрасни (визирам и клавиетурата), USB не му трябва, кабела за данни + WiFi-то са напълно достатъчни и така натам, и така натам...Определено единственото което засега ме дразни както казват е липсата на многозадачност, но това скоро мисля че ще го оправят. И ако знам, че жената няма да ме утрепе определено бих си го купил
Коментар
-
ls1 написа:А има ли смисъл (в България) от 3Г версията на ипад?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
ls1 написа:Всъщност има ли магазин в България (пък ако е и във Варна...) в който се продава иПад? Не говоря за частните обяви. Или да се оглеждам към Англия?Steliyan's Life!
Коментар
-
@BolgAryan: Надявам се, че се пулиш на "stratch resistance", а не на цената. Да, толкова струва Фабрично Отключен Apple iPhone 4G. Ако искаш Аз - не искам ...Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар