Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За феновете на Apple: какво мислите за iPad

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Забравих да кача линка в предния пост : http://www.businessinsider.com/henry...Колкото повече чета толкова повече се зарибявам
    Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
    Jim Morrison

Коментар

Apple произвеждат продукти само и единствено за зарибени хора ... От край време обаче поддръжката на Apple си е на цената на Apple. Както по-рано писах - аз ще си го купя тоя iPad - това, което предлага дори на "първо време" е това, което ми трябва на мен... Щом играчката аЙфон работи прекрасно - това няма да отстъпва предполагам... Пък нека да имаме многозадачно форматиране на дискети във Windows XP
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

предполоагам до няколко месеца и аз ще събера за ипад- а от щатите ли ще си го взимаш?
        Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
        Jim Morrison

Коментар

batabit написа:
          предполоагам до няколко месеца и аз ще събера за ипад- а от щатите ли ще си го взимаш?
          Като стигне до европата Все пак не искам да плащам и излишни ддс+мито...
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ха, че каква връзка има откъде ще го купиш с ДДС и митата?Облагането е свързано с производството на стоката, а не с адреса на магазина.Мита се начисляват на стоки произведени извън ЕС, а не на стоки купени извън ЕС.В тази връзка пак ще си платиш ДДС, макар и да е събрано ... да речем в Германия или Великобритания. То ще е включено в цената.А мито няма да има, в тарифата пише каква е ставката за такъв вид стоки.
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

Коментар

Сестра ми беше на бригада и ми купи Ипод Тъч 199 долара нито мито нито ддс нито нищо не са и търсили , Взе го от Аляска мина през чикаго после париж и после софия мисля да направя същата процедура и за ипад
              Ползвайте мигачи!

Jim Morrison

Коментар

http://technews.bg/article-15916.htmlОтговорът на MSI.

Коментар

Казвам ти го като човек който по цял ден се сблъсква с проблемите на МСИ!Никога не си взимай техен уред пък и определят същата цена на епъл...
                  Ползвайте мигачи!

Jim Morrison

Коментар

Е, мина доста време. Някой с преки впечатления от иПад?

Коментар

Имаме 2-3 броя в офиса - служебни Определено заинтригуващо устройство, но по никой начин не може да ми замени лаптопа.

Коментар

Поредната простотия на ябълката - ""продавам ти тая кола, ама само на тая бензиностанция зареждай, само в тоя сервиз ходи, нищо не променяй по нея, само с тея части ще я оправяш. Е няма задна скорост, но пък за какво ти е.""

Коментар

Апропо снощи обявиха още нови продукти:

Коментар

Фръц-фръц... Apple си намериха още конкуренция Индийски производител създаде прототип на таблет компютър с цена $50 при поръчка на 10 000 устройства. Allgo разработва едноименния продукт, без помощта на правителството, което обяви наскоро план за 35-доларов таблет, съобщава liliputing.com.Все още няма подробна информация за таблета. Известно е само, че устройството разполага със 7-инчов екран с резолюция 800х480 пиксела, модули Wi-Fi и Bluetooth, порт USB и слот за карти памет.Поръчка от 10 000 броя се смята за сравнително малка, като се има предвид, че правителственият проект за 35-доларов таблет предвижда милионни доставки, за да бъде осигурена толкова ниска цена.Allgo не е обявила срокове за пускане на своя таблет в продажба.

Коментар

mnpenchev написа:
                              Поредната простотия на ябълката - ""продавам ти тая кола, ама само на тая бензиностанция зареждай, само в тоя сервиз ходи, нищо не променяй по нея, само с тея части ще я оправяш. Е няма задна скорост, но пък за какво ти е.""
                              Баш такова ми трябва Хехе, просто искам да имам нещо с което да мога да се излегна на дивана и да побраузя, да изгледам филмче, да не ми тежи, да мога да си го разнасям из стаите. Имам лаптоп (верно дърт), но не говорим за това. Писнало ми е да настройвам компютри, ама сакън антивирусни, ама чакай уиндоуса да зареди, ама батерията свърши за два часа...просто не ми трябва лаптоп. Има няколко неща за които се чудя по отношение на иПад-а. Първото е дали няма да са ми ситни буквите. Като гледам на жената 10инчовия лаптоп и се изприщвам. Второто е доколко ще ми липсва флаш. Абе изобщо...ако някой го е въргалял из къщата си чисто всекидневно за кеф ако сподели впечатления ще съм благодарен.

Коментар

Излязоха къде къде по-хубави таблети с Windows 7 и Андроид.
                                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
                                X