Забравих да кача линка в предния пост : http://www.businessinsider.com/henry...Колкото повече чета толкова повече се зарибявам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За феновете на Apple: какво мислите за iPad
Collapse
X
-
Apple произвеждат продукти само и единствено за зарибени хора ... От край време обаче поддръжката на Apple си е на цената на Apple. Както по-рано писах - аз ще си го купя тоя iPad - това, което предлага дори на "първо време" е това, което ми трябва на мен... Щом играчката аЙфон работи прекрасно - това няма да отстъпва предполагам... Пък нека да имаме многозадачно форматиране на дискети във Windows XPSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
batabit написа:предполоагам до няколко месеца и аз ще събера за ипад- а от щатите ли ще си го взимаш?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ха, че каква връзка има откъде ще го купиш с ДДС и митата?Облагането е свързано с производството на стоката, а не с адреса на магазина.Мита се начисляват на стоки произведени извън ЕС, а не на стоки купени извън ЕС.В тази връзка пак ще си платиш ДДС, макар и да е събрано ... да речем в Германия или Великобритания. То ще е включено в цената.А мито няма да има, в тарифата пише каква е ставката за такъв вид стоки..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Сестра ми беше на бригада и ми купи Ипод Тъч 199 долара нито мито нито ддс нито нищо не са и търсили , Взе го от Аляска мина през чикаго после париж и после софия мисля да направя същата процедура и за ипадПолзвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
-
Humppa
-
mnpenchev
Поредната простотия на ябълката - ""продавам ти тая кола, ама само на тая бензиностанция зареждай, само в тоя сервиз ходи, нищо не променяй по нея, само с тея части ще я оправяш. Е няма задна скорост, но пък за какво ти е.""
Коментар
-
Humppa
Фръц-фръц... Apple си намериха още конкуренция Индийски производител създаде прототип на таблет компютър с цена $50 при поръчка на 10 000 устройства. Allgo разработва едноименния продукт, без помощта на правителството, което обяви наскоро план за 35-доларов таблет, съобщава liliputing.com.Все още няма подробна информация за таблета. Известно е само, че устройството разполага със 7-инчов екран с резолюция 800х480 пиксела, модули Wi-Fi и Bluetooth, порт USB и слот за карти памет.Поръчка от 10 000 броя се смята за сравнително малка, като се има предвид, че правителственият проект за 35-доларов таблет предвижда милионни доставки, за да бъде осигурена толкова ниска цена.Allgo не е обявила срокове за пускане на своя таблет в продажба.
Коментар
-
mnpenchev написа:Поредната простотия на ябълката - ""продавам ти тая кола, ама само на тая бензиностанция зареждай, само в тоя сервиз ходи, нищо не променяй по нея, само с тея части ще я оправяш. Е няма задна скорост, но пък за какво ти е.""
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар